-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberVõta ühendust Kaitseressursside ametiga. http://www.kra.ee/
-Egert
MemberKevatorm oli meil, Sidepataljonis, küll üsnagi lebo..Olid erinevad raadiosidepunktid, natuke veeti kaablit, koliti, veeti jälle natuke ja passiti. Ise olin enamjaolt staabis, tegemist oli pmst vaid siis kui oli hüpe, laager kokku ja uuesti paika (maskeerimine oli see kõige tüütum), ülejäänud aja passisime telgis oma läpakatega netis või vaatasime filme.
-Egert
MemberEesmärgiks on jõud?
-Egert
MemberSee on küll ebamugav, et pealehel olevatele foorumi teemadele klikkides need uuel lehel avanevad.
-Egert
MemberPäris korralik mullikas ikka..
-Egert
MemberAsi pigem selles, et praeguses vanuses ta kasvab korraliku toitumisega niigi.
-Egert
MemberMis eesmärgil üldse jõusaalis käia tahad?
-Egert
MemberHääl oli korralik.
-Egert
Membersee oli mingi tavaline telk või aastaringne telk?Tavalise telgiga ööbib väga edukalt. Tähtis on, et magamiskotis olles peavad olema riided seljast ära võetud, muidu hakkab külm.
-Egert
MemberKogu foorumirahvas on vist siin teemas hetkel:D Aga medal käes, positiivne.
-Egert
MemberRäägitakse et toidupoodide prügikastid on triiki täis tibake vananenud produkte. Häda ei anna häbeneda. Ja kui torud käivadki paremini läbi pole hullu, puhastab seevastu.Et ikka tervise korralikult ära lõhuks?
-Egert
MemberLihaste staatiline pingutus takistab normaalset lokaalset vereringet. Suurtel pingutustel tekib lihases teatud siserõhk, mis surub veresooni kokku ja raskendab vere liikumist. Seejuures on verevoolu piiramine lihastes üheks väsimust esile kutsuvaks teguriks. Enam väsitab kehaasendite hoidmine, mille puhul on tegemist suure lihaspingega. Isomeetriline treeningu režiim ei soodusta pinge kiiret arendamist ja võimet pingutuse suuruse, kestuse ja arenduse kiiruse peeneks diferentseerimiseks.Isomeetrilisi harjutuste juures on positiivseks küljeks nende lühiaegsus – 5-6 harjutusest koosneva kompleksi sooritamiseks kulub 2-4 minutit.
Lihasjõu arendamiseks tuleks kasutada ka isomeetrilisi harjutusi nt. riistvõimlejad “risti” sooritamisel rõngastel.
-Egert
MemberVt. näiteks alates lk.35. Muidugi ka kogu ülejäänud tekst on kasulik teada.
-Egert
MemberHmm, ma olen vist liiga nõrgalt trenni teinud, pole halvale enesetundele lähedalegi jõudnud.
-
AutorPostitused