-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
jaanuar 7, 2012 at 5:32 p.l. in reply to: Valgud, ajastamine ja periodiseerimine, IF, intermittent fasting #236905
-Egert
MemberMul on konkreetselt halb enesetunne kui ei saa hommikul süüa.
-Egert
MemberMa söön aegajalt verikäkki hommikul.
-Egert
MemberMa olen teinud neist lihtsalt sousti, maitseb küll, selline teistmoodi.
oktoober 19, 2011 at 6:51 p.l. in reply to: Eesti meistrivõistlused lamades surumises: Eesti uus absoluutne rekord 285kg! #318220-Egert
Member1.KAIDO LEESMANN
2.ALEX-EDWARD RAUS
3.AIMAR KUUSNÕMM
4.TARMO PÄRNA
5.SIIM.RAST
6.TAAVI PEHME
-Egert
MemberTänud, ega ma tegelt mingit muud imeravimit ei lootnudki.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Perearst kirjutab ehk diklofenaki tablakad, 150mg toimeainet. Mul töötavad õlanärvivalu korral kenasti.
-Egert
Memberhttp://www.fitness.ee/treeningkavad
Võta algajate treeningkava ja hakka kõvasti sööma.
-Egert
MemberTõeline pommartikkel…
-Egert
MemberAastaid juba tahaks jääaugus ära käia, kuid teadmata põhjusel pole kunagi sinna jõudnud..
-Egert
MemberÕnneks päris nii polegi olnud, et ühtegi ei jõua tõmmata.. Mingi ~15 ikka tulnud alati.
-Egert
MemberMul viimased 2a juba nii vist.
-Egert
MemberMul parema põlvega viimasel ajal probleemid. Vist sain jälile mis seda põhjustas. Juuni lõpust novembri lõpuni sai veoauto kabiinist välja hüpatud liivale, asfaldile, kruusale, jne. Kas võib olla et sellest on tingitud mu põlve imelik valu. Ta nagu pole valu vaid selline vastik tunne põlves.Enne ei pole täheldanud sellist asja põlvel. Külmaga annab tunda ja õhtul diivanil pikali olles samuti.
Kas peaks arsti juurde minema või saab ise terveks ??
Enam ei hüppa volvo hütist välja …
Arsti juurde tasuks ikka minna. Eeldan, et kaitseväe volvost ja kaitseväe saabastes? Ise venitasin meniskit neis saabastes asfaltil joostes. Ööseks tegin mõnd aega kampriõlikompressi ja see tegi asja korda, ei valuta enam.
-Egert
MemberJu ikka trennil põhirõhk nimetatud aladel..
-Egert
MemberOled võibolla meniskit vigastanud?
-Egert
Member1. Kaido Leesmann
2. Raigo Kuusnõmm
3. Rene Poljakov
4. Aimar Kuusnõmm
5. Alex-Edward Raus
6. Gunnar Kuusnõmm
-Egert
MemberSaksa kaotus oli masendav….
Uruguai – Saksamaa 1:2 üks lisaaeg.
Hispaania – Holland 0:1
-