-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
Memberaega kokku hoides võid ühe lihase puhkuse kasutada ära teise lihase koormamisel. näiteks treenid biitsepsi, seeria läbi, teed kohe triitsepsi, triitsepsi seeria ajal ongi biitsepsi puhkus.
-Egert
Member-Egert
MemberKeegi Sidepataljoni ka äkki sügisel?
-Egert
MemberKes on pekkis, saab seal kiirelt pekist lahti:) tsiviilis istutakse kägaras arvuti taga ja ei liigutata end. seal saab jooksu nii, et tolmab.
-Egert
MemberPiima võid ka juua, vanasti muud ei olnudki.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sedagi saab vaid lõunal.
-Egert
MemberSöö senikaua mingit kohupiimatoru pärast trenni. Ma teen alati nii, kui valk või süsivesikud otsa saavad.siit sellist asja ei saa.
-Egert
Membervalgu tellimisega läheb aega, aga kui osta trauben zuker ära juba, on mõtet seda pärast trenni taastumiseks juua, segatuna veega?
-Egert
MemberSaab ikka võtta toidulisandeid kaasa. Peabki siis mõtlema massilisaja peale. Kuna palk pole just suur, siis tahaks midagi odavat aga head.
-Egert
MemberOlen noorem-seeru ja pole füüsilist vaja teha. Aga tahan, seepärast käingi jõusaalis:D Noh, jõusaalis olen kauem muidugi käinud. Enne teenistust käisin ikka ka.
-Egert
MemberPmst, ära osta midagi poest. Kasvata ise.
-Egert
Membertundub küll
-Egert
Membersaad koduski ju. hoiad kätega pead kinni ja surud pead suunda, kus käed takistavad.
-Egert
Memberzwen…..väga hea!
-Egert
Memberzwen, selg on minu arust päris hea. minu pildid: http://www.pilt.ee/-egert
-Egert
Memberenne trenni vist pole vaja võtta ju. lihtsalt söö umbes 1h enne trenni.
-
AutorPostitused