-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberSaalis võitlen raskustega
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Parim:P-Egert
MemberMõni asi just huumor pole.
-Egert
MemberMasendav…
-Egert
Member3 päeva kava.
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Egert
MemberKeegi tark võiks vastata.
-Egert
MemberAga ega ma teagi, kas on see viga või ei. Põlv on valus, koormuse suurenedes valu suureneb. Valu on enamasti siis, kui põlv on kõveras, istudes vms. Püsti on ka vahel tunda. Sõjaväes laatsaretis anti kampriõli, aga pole veel jõudnud kasutada seda. Kui õigesti mäletan, siis öeldi, et kui põlv kõveras, siis mingi vedelik ei saa seal korralikult liikuda vms.
-Egert
MemberKas menskivigastuse ravi on ainult lõikus? Või saab ravida ka kampriõli kompressidega?
-Egert
MemberPäris õpetlik.
-Egert
MemberKui väkke juba tuled, küsid siit tõendi, et oled nüüd ajateenija. Siis räägid oma rühmaülemaga, võetakse punt kokku, kes tahavad panka minna ja lähete. Intress makstakse riigi poolt, põhiosa maksmist jätkad siis, kui välja saad. Põhiosa maksab riik, kui teed 3 aastase töölepingu kaitseväega.
Ise olen hetkel Sidepataljonis (23päeva lõpuni). Eriti lebo oli Kevadtorm 2008 meile. Vahel vedasime natuke kaablit, siis jälle pikutasime telgis, läpakatega netis. Midagi teha polnud. Praegu, jaoülemana, olen autojuhtide jaoülem ja viimased poolteist kuud pole pidanud mitte midagi tegema, nii, et vaba aega päevad läbi. Jõusaali võin kasutada siis kui tahan. Muidugi pärast esimest 2,5 kuud oli jõusaali võimalus peaaegu iga päev, kui ei juhtunud metsas olema vms.
-Egert
MemberKes Viru pati läheb/on, läbib oma ajateeninduse ehk minu venna käe all
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kes su vend on? Olin suvel ühel kursusel Virus.
-Egert
MemberSides teenistusaeg täpselt sama, mis mujal. Oktoobris tulles 8 kuud, juulis ja jaanuaris tulles 11 kuud. Vigased – mis info lihtsalt:D Eks igal pool on neid vigaseid natuke. Siia võetakse suht palju sportlaseid, kes pärast 2,5 kuud (baaskursus) välja saavad. Aga söök on siin kõige parem, voodid paremad(laiemad), wifi üle kasarmu, korralik jõusaal, asukoht hea (bussijaamast umbes 300m).
-Egert
MemberIse olen ka värvipime ja jaanuaris tulin väkke, detsembri algul saab läbi.
-Egert
MemberKui saab, valige kindlasti Sidepataljon.
-Egert
MemberVastu nina ja põsesarna päris valus.
-Egert
MemberNeile seljatagant härgadele pole mõtet halastada jah, saavad selles olukorras oma korraliku koosa kätte. Aga noh, see rahvus ei õpi oma vigadest.
-
AutorPostitused