-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberEndal ajateenistus läbitud, ütleks, et üldiselt ajaraisk. Sidepataljonis, sain küll mingi sideeriala, mis oli küll huvitav. Aga midagi muud positiivset ma sealt ei leidnud. Ja selle riigi eest ma sõtta ei astu, riik oma rahvast ei hoia, miks rahvas riiki hoidma.
-Egert
MemberKahtlane, kas ära lastakse päris. Võetakse sinna ikka ja istud laatsas, kuna seal ei suudeta ju tuvastada kunagi mitte midag.
-Egert
MemberMa ei saa üldse trenni teha. Töötan ehitusel, kogu aeg vaja vedada midagi, õhtuks nii läbi. Kui veel olen jõusaalis ka midagi teinud, siis järgmine päev täiesti laip omadega. Ei taastu ära lihtsalt.
-Egert
MemberMillest need tekivad üldse ?Mul pole olnud , mu isal pole olnud , emal mitte. Arvatavasti on asi geenides ka vist.
-Egert
Membertohoh.. võetakse juba juunis sisse :S. TAvaliselt võeti juuli keskel. võin eksida.Aga igatahes, 3 minu tuttavat peaks sellel ajal minema. Kõik kuperjanovisse.
Eksid.
-Egert
MemberHardstyle, hardcore, trance. Hardstylest niipalju, et uus ei meeldi, liiga NU juba kahjuks.
Aga vana hardstyle’t ei ületa miski.
tnt-ti_ta_tnt_(technoboy_vs_tuneboy_mix)
-Egert
MemberKükkides lasku alla paralleeli, siis pole põlvedel nii suurt pinget.
-Egert
MemberKäe vahetus lõuatõmbel oli hea:D
-Egert
MemberIgasugused negatiivsed mõtted tuleb peast minema ajada uinudes.
-Egert
MemberMida kitsam haare, seda rohkem on sul ka triitseps surumisel abiks. Mida laiem, seda suurem koormus rinnale.
-Egert
MemberToitumine.
-Egert
MemberPärnu. Kesklinna kutseka jõukas, tasuta vähemalt, kõik vajalik olemas.
-Egert
MemberUmbes 30g alkoholi päevas pidi kasulik olema, hävitab maos maohaavu tekitavaid baktereid.
-
AutorPostitused