-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberKükk, jõutõmme, lamades surumine, püsti surumine.
-Egert
MemberÜhel sportlasel oli kapis rohkem pulbreid ja tablette kui sõdurivarustust.
-Egert
MemberVenitada võiks vahepeal.
-Egert
MemberKüüslauk ja sibul on asendamatud.
-Egert
MemberOn isegi sõduritoetust juba vähendatud.
-Egert
Memberega dieet eriti seda pekki kõhualt ära ei võta. Peaksid vähemalt kõhulihaseid selleks tegema kodus, kui muidu trenni ei taha teha.Mida sa jahud? Dieet seda enamasti teebki! Ehk siis toitumisega selle peki sealt ära saab.
-Egert
MemberSoovitan filee pestoga üle määrida, sinihallitusjuustu peale ja ahju..mmmmmm.
-Egert
MemberPool aastat tagasi oli lehes ju artikkel, et ajateenistuse ajal tiksuvad intressid ikka edasi.Minu arust oli see ainult õppelaenude kohta. Aga võin ka eksida. Ise läksin 2008 jaanuaris ja siis veel sai.
-Egert
MemberMa peaks 2010 minema (ülikooliga pikendus).Loodan, et EI pea minema.. ma olen üks neist, kes tunneb, et sõjaväega läheb lihtsalt aasta raisku.
Kas keegi teab, mis saab näiteks auto liisingumaksetest jms kaitseväeteenistusse minemisel? Kui tööl ei saa käia, siis veidi raske liisingut maksta…
Saad seal vahepeal pangas ära käia. Küsid pataljonist tõendi, et teenid hetkel seal aega ja pangas esitad sooviga liising peatada teenistuse lõpuni.
-Egert
MemberJuuste tugevus annaks siin millise eelise?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kyyned… v6ivad haiget teha, kuid kui sa neid suisa silma ei torka siis ei takista eriti rynnakut.
Korralik maadlusoskus on aga kasuks tulnud kyll. Kas siis hea k2gistamisv6te v6i kang kyynarliigesele
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Siin ma mõtlesin just, et naiste kaklus on enamasti juustest tirimine ja küünte murdumine seal mürades. Poolkiilakad varsti.
-Egert
MemberTüdrukud peavad juuksed ja küüned tugevad hoidma.
-Egert
MemberIga nv saab võetud.
-Egert
MemberHaigelt naljakas
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Egert
Member-Egert
MemberÜldiselt joon vett enne magamaminekut, siis hommikul pole viga midagi.
-
AutorPostitused