-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberLõpp oli rets:d
-Egert
MemberÕnnesoovid
-Egert
MemberLaatsaretist saad Centrumi A-Zn vitamiine.
-Egert
MemberEi saagi midagi teha, geenidega paigas.
-Egert
MemberPole vist just kerge seedida.
-Egert
MemberVõibolla õlga liiga vähe treeninud?
-Egert
MemberMa ei hakka uut teemat tegema, vaid läbustan vana.Mul on 2010 suvel sõjaväkke minek, tallinnasse siis. Küsimus siis selline: kas võtta pigem autojuhi koht või jaoülema oma? Jaoülem, väeülem, mis iganes – ma ei tea täpseid sõjaväelisi termineid. Igatahes valik on nende kahe vahel. Mis on ühe plussid ja teise miinused? Tahaks sõjaväes ikka korralikult trenni ka teha ja süüa saada. On neil selle koha pealt vahet?
Oleneb väeosast. Sidepatis pigem jaoülem.
-Egert
MemberRühmaülemaks saamisest on asi Sõjakooli lõpetamise kaugusel. Jaoülemaks võid küll saada, kui suvel väkke lähed.
-Egert
MemberSee esimene test pole üldse oluline. Siis nähakse teie üldine võimekus ära. SBK lõpuks teed ilusti 2 minuti jooksul 82 kätekat jne.
-Egert
Memberoomega 3 rasvhappeid.
-Egert
MemberKindel, et muul ajal ei valuta? Kui jalga kõveras hoiad näiteks?
-Egert
MemberJõutõmme.
aprill 22, 2009 at 7:33 e.l. in reply to: Kõht :D sellel teemal ilmselt sada korda juba räägitud. #192514-Egert
MemberKui teed kükke ja püsti surumist kah, siis ka need treenivad kõhtu.
-Egert
MemberMul tuleb 8-9 h tais, aga peale uinumist 2-3h arkan ylesse ja nii iga paev, tahaks seda viga parandada, soovitused? Teed ja unerohud ja muud und soodustavad lisandid ei aita!Lülita igasugused arvutid, raadiod ja muud elektroonilised asjad välja, kui võimalik. Mul aitas.
-Egert
MemberMeie saime Sidepataljonis sbk ajal vahel käia küll (2008). Praegu on see asi seal kõvasti leebemaks tehtud. Käitu korralikult, siis ei keela jaoülemad sul jõusaali.
AutorPostitused