-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberMeeleldi söön maasikaid. Veel parema meelega sööks jäätisega, aga jätan jäätise siiski vahele
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Egert
MemberLamav mees enne pikali viset: niipea kui ma juua tahan, aja mind üles.
Neiu: Kust ma tean millal sa juua tahad?
Lamav mees: No sa aja üles.
-Egert
MemberParanda link.
-Egert
MemberTriloogiast on tänaseks saanud juba tetraloogia. Soovitame tutvuda kinokavadegaEsimest oli eile täitsa lahe vaadatas selles osas, et ei ole erilisi vastuolusid. Kõik klapib enamvähem. 1-2 filmi veel ja siis võiks punkti panna korraliku grande finalega
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, tean, et 4s osa kinodes. Väljendasin end vähe valesti.
-Egert
MemberTundub, et see mure vaevab ka inimesi väljaspool Eestit.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuhu jäi siit Steven Seagal?

-Egert
MemberTerminaator 1 – kõige parem sellest triloogiast.
-Egert
MemberPalju õnne ja jõudu!
-Egert
Membersõlmed seljas, tennispalliga massazi nt! Aseta pall põandale, otsi valupunkt ja hoia survet, kuni valu taanduma hakkab, korda 3-5x, äkki aitab?!? Olen seda klientidele teinud ja on abi olnud, muidugi neil olen sõrmedega sõlme ylesse otsinud.Tänan, proovin homsest.
Edit: meenus, et tegin reedel väikeste hantlitega varipoksi. Üle pika aja tegin üldse trenni, ilmselt ülaseljavalu sellest.
-Egert
MemberEile hakkas ülaselg valutama. Ka hommikune kaelavalu on endine. Selg kusagilt sealt abaluude vahelt, selline lihasvalu.
-Egert
MemberOsta poest näiteks jäätatud juurvilju, ma söön neid iga päev peaaegu kana filee kõrvale. Pannile törts oliiviõli ja pakk peale, küpsetad läbi, mõned minutid, kõrvale kana näiteks, peale hapukoor ja korralik söök olemas. Makaronid unusta küll ära.Oliiviõli ära küll kuumuta.
-Egert
MemberÕudne.
-Egert
MemberMul hakkas mingi kuu tagasi kaelavalu pihta. Trenni ei tee hetkel. Ärgates on alati kael valus, tunni jooksul läheb üle. Olen proovinud erinevaid patju, asendeid, valu on hommikul siiski.
Edit: Valu on alati kaela paremas osas.
-Egert
MemberIkka juhtub.
-Egert
MemberTarbin. Vanematel maal hunnik tarusid.
-Egert
MemberVägev jõukas oli:D
-
AutorPostitused