-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
Member16bit – Chainsaw Callygraphy.
-Egert
MemberPiimatooteid tarbige siis min. tund aega ennem liha söömist …samas kui iga söögikorraga süüa liha, siis nagu ei ssaakski piima juua. Ja kas tõesti ei tohiks prae kõrvale ka u 100g kodujuustu süüa?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Et jääkski üle siis nagu 2 valikut …kas sööd ainult liha või jood ainult piima….
Piimas endas nagu polegi väga valku.
-Egert
MemberSee oli sama hea kui korralik McDonaldsi eine suure pohmelliga… ehk siis hea in a bad way
-Egert
MemberIvanovi matš oli hea.
-Egert
MemberWanker:D
-Egert
MemberJa siis Arnold on ikka kõvem mees kui 150 000a pärast elavad “inimesed”.
-Egert
MemberVäga julmad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Egert
MemberUnekvaliteet on ka erinev. Igasugused segavad asjad toas välja lülitada.
-Egert
MemberAi, päris karm laks
14 on liig.
Aga ta on rahul, ta räppar ja nii kui nii kogu aeg kiilakas. Ootab juba seda aega kui juuksed üldse ei kasva enam.
-Egert
MemberSõber hakkas kiilanema 14 aastaselt. Praegu 20 ja pealt on ikka väga hõre. Järjest süveneb.
-Egert
MemberTunned või tead sa mõnda kulturisti-jõumeest,kes kehaindeksi järgi EI mahuks ülekaaluliste alla?Ega ei tea küll jah..
-Egert
MemberMiks mulle tundub,et meie voorumi põhjal tehakse TÜ’s järeldus – eesti inimesed on räiges ülekaalus,
Mhmh, paljud on siia foorumisse tulnud saamaks abi kaalulangetamisel ja võibolla ka täidavad selle testi ja siis vaadataksegi, et jube suur kogus ülekaalulisi..
-Egert
MemberKui nii võtta, siis olen ülekaalus – kaal 75kg, pikkus 171,5
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kuigi rasvaprotsent on väike.-Egert
MemberVälja arvatud igasuguste kärbeste, sääskede jms puhul, kes küsivad ise oma närvilise pininaga kolakat
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sääsed ja kärbsedki on osa toiduahelast.
-Egert
MemberSibul ja küüslauk on kõige alus minu arust:D
AutorPostitused