-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberFooliumi sees ahjus küpsetada, rasv mis küpsemisel vedelal kujul fooliumi sisse jääb, paras kusagile hapukoore või muu kastme sisse valada.
-Egert
MemberKole naine minu arust.
-Egert
MemberPäris võigas võib olla. Kui mitte maitse, siis see tegevus ise.
-Egert
MemberMul tekkis 1 päev küsimus.Kas oleks parem teha ilma raskuseta ja palju või võtta raskus rinnale ja rohkem koormust anda ?
Ma ei tea kuidas teiega on, aga kui mul läheb juba mõnisada istet ühe korraga ja kui ma 3 setti teen, ma ei viitsi lugeda ja aega kulub ka tohutult.
Et kuidas siis parem oleks, raskusega või ilma?
Ikka, lisa raskust. Mis eesmärgil neid teed üldse?
-Egert
MemberOlen sinuga päri;) tundub ka suht ebareaalne, tahaks silmaga tulemust näha ja ehk mõõdate siis rasva protsenti ka, enne ja pärast kolme kuud. Eks siis näha ole seda seitset kilo lihast.Kadedus ennekõike?
-Egert
MemberMis siin ikka, algasend toenglamang sirgetel kätel, käed natuke laiemalt kui õlgade laius, lased end alla kuni käed on küünarnukist 90 kraadi ja surud end üles tagasi.
-Egert
MemberÜks rängemaid füüsilisi karistusi – relv sirgetel kätel ees, puhkeasend – ehk siis nagu istuks kuid tooli all pole.
-Egert
MemberPraegu on saja-kiloste meeste maailmarekord 302.5 kilo ja seda 50-aastase mehe poolt. Mina usun, et Kaido suudaks ka selle kunagi purustada.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kusagil maal jookseb ikka piir ka.
-Egert
Memberlaiad puuvillased ei sega, need venivad ka kui peaks kinni hakkama. mingite nailondressidega läheb jamaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mind segab isegi veniv püks, väga ebamugav kükitada kui miski natukenegi takistab/segab.
-Egert
MemberKas keegi teist s6jav2es on k2inud?Kui jah, siis kuidas oli?Milline p2evaplaan seal on?Mitu tundi peab trenni j2rjest tegema?Palju oleneb pataljonist. Just pärast noorteaega (SBK). 6.00 äratus, hommikujooks, mul, Sidepataljonis oli hommikujooksul umbes 1,5km jooksu vaid, 50 kätekõverdust ja siis igast venitused. 9st algasid tunnid (klassitunnid, mõned tunnid väljas, olenes ainest). Iga päev kehalise tundi päris polnud. Üle päeva ikka. 5st siis nn vaba aeg, kus ikka seerud mõtlesid vahel mingeid asju välja, et ikka niisama ei passiks. Kes tahtis, tegi ka trenni. Pärast SBK’d väga palju kohustuslikku kehalist ei olnud. Aga kes tahtis, sai päris palju trenni teha. Jõusaal on Sides päris korralik.
-Egert
MemberIkka pead midagi sellist valima, et sul endal mugav oleks. Tavaline riietus jõusaalis on tossud; lühikesed või pikad püksid – ise olen hakanud pikkadega käima. Seljas T-särk kas käistega või ilma. Mulle meeldib ilma käisteta…kannan maikat. Lihtsalt mugavam, kui käed on vabad. Millegi pärast need käised segavad:)Ja pikad püksid kükki ei sega?
-Egert
Memberokei, kui tõsta rasvade osakaalu, siis näiteks pähklitega? või mis oleks kasulikum.Pähklid, kala, oliiviõli salatitesse…
-Egert
MemberEsialgu võta ikka toitumine käsile. Söö vähem kui kulutad. Ja ilmselt treenid ka liiga palju.
-Egert
MemberMis Kaidole see 40kg kangile juurde saada ikka on. Edu!
jaanuar 26, 2010 at 6:09 p.l. in reply to: Täna toimus ametlik leppimine Fitness.ee ja Bonsuna.com vahel! #252213-Egert
MemberNetikommentaatoritel igav kommenteerida seda uudist.
-
AutorPostitused