-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
-Egert
MemberArvata oli, et hakkavad igasugused paroodiad tulema, üldiselt väga magedad…
-Egert
MemberVäga ränk, tüübil on 17 teemat tehtud. Kõik samalaadsed.
-Egert
MemberKui püsti ei kannata kangi vastu kõhtu tõmbeid teha, siis kangi üks ots tühjalt kusagile nurka, teise otsa raskus, kaksiraksi üle kangi, siis ka hea tõmmata.
-Egert
MemberMa küsin ühe küsimuse, mis võib tunduda rumal – sa oled mees või naine? Kui vana, pikk?Kirjutas ju, et “kardan meheks muutuda”
-Egert
MemberJube jama, rahaline seis ei luba minna…
jaanuar 31, 2010 at 12:02 p.l. in reply to: kas mingi valemiga annaks ka proportsioone muuta? #253025-Egert
MemberKui luustik on selline, siis ei saa ilmselt midagi teha sinna.
-Egert
MemberÄra väga kiireks tempot siiski lase. Mingi aja tagant võid natuke aega veidi kiiremini vändata, et keha ühe tempoga ära ei harjuks. Organismid on erinevad, ei saa masinal näidatud põletatud kcal üheselt võtta.
-Egert
MemberVaevalt, et keegi j2lgib kella, kuna uut seeriat alustada, kuid tegemist peab olema t2ieliku valmisolekuga j2rgmiseks seeriaks. Ikka kuulatakse iseennast.-Egert
Memberum , kui sa mõtlesid kui palju peaks olema esimese ja teise seeria vahe siis ma olen kuskilt lugenud ja on kõrvu jäänud 30secSee oleneb mis eesmärk treeningul on – jõud, mass, vastupidavus…
-Egert
MemberSamas üks vorm kõhulahtisusest on tingitud ka toitainete omastamise häirest.
lisalugemist:
-Egert
MemberTee järjest 45-60min. Seepärast sul see rasvalott ära ei kaogi, sest sööd liiga vähe. Hommikusööki söö KINDLASTI. Toitumiskava tuleb kindlasti väga kasuks.
jaanuar 31, 2010 at 9:07 e.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #252987-Egert
MemberNagu Vin Dieseli kaksikvend.
Mulle ei meenuta üldse Diesel’it. Aga suur on küll..
-Egert
MemberSaatsin õppejuhile Airi Broberg’ile kirja, küsimusega kas varemlõpetanud saavad seal konsultatsioone, vastus oli eitav, konsultatsioonid vaid oma kooli õpilastele. Bioloogia riigieksamit kavatsen parandada, seekord õpin ka:D 20 jaanuar oli muidu tähtaeg ja olen end ka eksamile registreerinud. Tegin seda e-riigis ja valisin sooritamise kohaks Hansa Gümnaasiumi, kuna see mul kodust 100m kaugusel vaid.
-Egert
MemberKuidas on siiani toitumine olnud?
AutorPostitused