-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 3, 2010 at 1:58 p.l. in reply to: Kas ja kuidas on võimalik ,end vormi natuke ajada 15 päevaga #253696
-Egert
MemberPalju sa kätekaid ja kõhukaid praegu 2 min jooksul teha jõuad? Äkki polegi väga kaugel maksimumist.
-Egert
MemberEhk siis iga treenija käib pärast pingikasutamist pihustiga ringi?Ei, mitte seda. Kes tõesti ei saa palja ülakehata trenni teha, siis see peaks enda järel ikka pingi puhtaks tegema. Aga jah, ma ei kavatsenud siin kellegagi vaidlema vms hakata.
veebruar 3, 2010 at 8:36 e.l. in reply to: 2009 aasta FitShop müüja tiitli võitis Kristjan Johannes Konsap alias Kirp #253592-Egert
MemberLisaks kõigele heale mis te täna siin Kirbust kuulnud olete, lisan, et õhtuti pärast tööpäeva lõppu Eedenis, käib Kirp Tartu Raadi linnaosa hooldekodus suppi jagamas ning vanematele proadele teeb seal puuritantsu, lisaks ei saa mainimata jätta tema pühapäevahommikused kirikuskäimised ning meeldivad palvetunnid kodututele Eedeni parklas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Kirbu Tallinna venna maja on omaette vaatamisväärsus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pea vastu, Kirp!
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igati mitmekülgne vend:D
-Egert
MemberSiis pole ju duši alla ka vaja minna, pühid higi ära peale trenni..Vähe teine asi ikka. Jõukas peaks ikka pihustatav pesuvahend ja paberlapid selleks olema (pingi, mitte enda kere jaoks).
-Egert
MemberTeete palja rümbaga rinda, higistate pingid täis, kuna teile see meeldib?Alati saab pingi ära pühkida.
-Egert
MemberLugu selline et iga kord kui teen ükstapuha mis harjutust tunnen ,et kõik koormus läheb ülemistele kõhulihastele. Olen juba pikemat aega teinud ja nüüd on siuke lugu ,et ülemised kõhulihased on lihastes aga kõige alumine lihas(kõige alumine lihas mis üldse kõhulihastel on) on nagu pekikott ning ma ei saa aru mida ma valesti teen või missuguseid teisi hajutusi ma peaks tegema. Loodan ,te saate aru mis mõtlen ja paluks abi!Aitähh!
Rasva sa lihaseks ei muuda. Ikka toitumine korda ja rasv pealt ära, küll siis hakkab paistma ka alaosa.
-Egert
MemberOo, kui huvitav.A mul üks sõber rääkis, et ta oli parasjagu saunas ja viskas rahulikult leili, kui kerise kivide vahelt ronisid välja ufod ja tahtsid talle peeru vahele kütta. Siis käis sähvatus nagu luuavarrest ja järsku oli tema kõrval Arnold ja teisel pool Ronnie, kes tulnukad kahe korra väänasid ja mahlad välja pigistasid. Vesi sai ämbrist otsa ning sõber läks vett tooma, kuid kukkus peaga vastu kerist ja uni saigi läbi …
See oli tõesti mõistlik siia.
-Egert
MemberMaximas tänasest kuni 8.02 või kuni kaupa jätkub:Jahutatud broilerikoivad: 28,90/kg
Kodujuust Ekstra 300g: 11,50.-
Maximad vist trennimehitäis kuni kaupa jätkub.
-Egert
MemberEeldan, et tüüp algaja, kreatiini pole vajagi praegu.
-Egert
MemberPärast hommikust trenni on päev otsa hoopis mõnusam tunne olla ja õhtul tuleb uni kohe väga hästi.
-Egert
MemberEks ma olen nüüd nii teinud jah..lisaraskuseid pole veel võimeline kasutama:D
-Egert
Memberhttp://www.fitness.ee/main.php?main=toorii…mp;bot=bot.lime
võid tellida siit, 500 krooni eest.
Või uuri foorumis ringi, erinevate toiduainete kohta teemasid jagub. Tööriistade all ka kaloriarvuti jne. Niisama ilmselt keegi oma kava sulle ei jaga.
-Egert
MemberJube, mul pole kõhulihastel üldse vastupidavust, pole kunagi spets eraldi neid treeninud, aga nüüd parandan asja. Selle 8 min treeningul oli kõht pärast 45seki läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Egert
MemberTäitsa ränk…
-Egert
MemberAiiiii, päris hull.
-
AutorPostitused