-Egert
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
veebruar 27, 2010 at 10:20 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258796
-Egert
MemberDeyvid Oprja 70
Kristina Šmigun-Vähi 5
Tatjana Mannima 17
-Egert
Member
veebruar 26, 2010 at 4:41 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #172470-Egert
MemberMÄESUUSATAMINE
20.00 Naiste slaalom, 1. laskumine
23.30 Naiste slaalom, 2. laskumine, Stardis 87 võistlejat.
Eestist: Tiiu Nurmberg – 77
LASKESUUSATAMINE
21.30 Meeste 4×7,5 km, Stardis 19 riiki.
Eestlased: VIKS Priit, KOIV Kauri , TOBRELUTS Indrek ja LESSING Roland – 16
veebruar 26, 2010 at 6:38 e.l. in reply to: Kulturistid- alaväärsus kompleksiga eneseimetlejad? #254412-Egert
MemberMa olen alati veidi lihastes olnud, kuid trenni meeldib teha. Muidugi on hea ka välja näha, kuid ennekõike mulle meeldib seda teha.
-Egert
MemberKuidagi liiga palju kartulit ja makarone. Asenda need millegi valgurikkama, et keha ketoosi viia.Aga pea meeles, et keha vajab ligikaudu 100g süskareid, et aju üldse funktsioneeriks normaalselt.
Tee endale selgeks ketoos, enne kui sellise soovituse välja tood
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>-Egert
Member10-15 min tee sooja, oleneb kuidas ise tunned. Venita ka nii kuidas ise tunned.. mina venitan iga seeria vahel treenitavat kui ka veidi muid lihaseid, eriti selga..Venitamine on kindlasti kasulik, et vereringe oleks hea.
-Egert
MemberTeemaalgatajal üsna imelik “huumorisoon”.
veebruar 24, 2010 at 9:22 e.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #257743-Egert
MemberMURDMAASUUSATAMINE
Kärp, Mae, Rehemaa ja Kokk 13
MÄESUUSATAMINE
Tiiu Nurmberg 70
-Egert
MemberPildil on niudeluu hari.Kindlasti tasuks lisada ka seljale koormust, sest ega see “sang” sul kõhulihast täis pole. Lihtlabane selja sirutamine võiks kuuluda sinna koduste harjutuste gruppi.
Siiski on põhirõhk toitumisel. “tavaliselt söön aind enne magama minekut kõhu punni ja vsjo”.. sellisel juhul ei saa rasvapõletamisest juttugi olla, vaid rasvade talletamisest…ma miskipärast ei usu, et teemaalgataja toitumiskava järgi suudaks toituda..
veebruar 23, 2010 at 6:30 p.l. in reply to: Ketogeenne dieet, ketoos, ketoosi saavutamine, ketoosiseisundi diagnoosimine #169390-Egert
MemberSinu pealt vaadates ma küll ei julgeks seda dieeti proovida
Puhta ära kamminud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ma vaatan sama…Nende eelnevate “muuu”, “blaaa” postidega “kõige asjalikuma postitaja” auhinda küll ei võida.
veebruar 23, 2010 at 5:32 p.l. in reply to: OM Vancouver ennustusvõistlus auhinnaks Fit.id, ennusta ja võida! #258686-Egert
MemberMÄESUUSATAMINE
Deyvid Oprja – 77
LASKESUUSATAMINE
Kadri Lehtla, Eveli Saue, Sirli Hanni, Kristel Viigipuu 15
-Egert
MemberVõibolla on treeningkoormus liiga suur?
-Egert
MemberPildid tuleb kindlasti teha, see kas Raiko need siin ka avaldab või mitte, see on juba tema teha.Näo võib ju ära varjata
-Egert
MemberVõiks hetkepildid ka lisada, pärast hea võrrelda.
-Egert
MemberPärast keskhariduse omandamist näiteks “Kehaline kasvatus ja sport” Tartu ülikoolis.
Tead juba siis ette millistele ainetele keskkoolis rohkem rõhku pöörata, et eksamid headele tulemustele teha, võimalus siis ka ju tasuta kohale saada.
AutorPostitused