Eger1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eger1
MemberArvutuslikult on seda täpset piiri raske määrata aga mingi ettekujutuse algaja saab. Spordiarst ja koormustest kõige parem valik üldse. Siis saab ülevaate oma tervislikust seisundist ka, vb ei tohigi trenni teha. Kahjuks need maksavad kole palju.Aitäh kõigile abi eest, üritan asja tõsisemalt käsile võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eger1
MemberEks see on see psühholoogiline teema jälle. Inimene mõtleb –
“Ahhaa, ostan koti seda ja toda, võtan ning kasvan. Milleks plekkida treenerile, et see õpetaks mulle kuidas ja millal lihatükki suhu panna ning mis järjekorras hantleid tõsta. Pealegi see on ju jube tüütu ja vaevanõudev. Pigem ostan selle ja tolle, libistan hommikul ja õhtul mõned kapslid ja mõne joogi ning lihas vohab.”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eks endal oli ka kunagi sama asi. Lisandite peale sai ulme summasid magama pandud ning treeneri toitumis/treeningkava oli köömes selle kõrval, kuid no mitte ei raatsinud osta. Sest jah – puudub ju see käega katsutav asi mida raha eest saad. Antakse ainult mingeid juhtnööre eksole mille tulemusi näed päevade, nädalate pärast.
Valgukoti teed kohe lahti, joogi valmis ja jood ning ajule hoopis teine reaktsioon…
Päris huvitav psühholoogilise külje poolt.
Aga keda te sealt fitnessi lehe pealt soovitaksite ise, mis kogemused kellegil on või mingid jutud, et kes teeks kõige asjalikuma kaalu langetus kava, see tehakse ikka personaalselt eks.
Ette tänades,
Eger.
Eger1
MemberIkka oleks mõistlik
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis teised kah arvavad, see on päris kallis ma vaatan sinna 40 euro juurde, et kas see on väärt sellist summat? :S
Eger1
MemberAitäh jällegi kõigile, trennist niipalju, et eelmine aasta sai suht visalt sõidetud suuska, käisin isegi eelmisel Tartu maratonil, mida küll jala probleemide tõttu ei lõpetanud aga oli ikka saanud korralikult suusatada, muidugi mitte piisavalt, nimetan ise kah ennast kindlasti trenni koha pealt väga algajaks. Muidu sport on väga hinges, et meeldivad enamus palli alad ja niipalju kui võimalust on olen ikka alati mänginud kah ja suvel ikka vahest jooksmas käinud ja jalkat mänginud. Pulsi koha pealt niipalju, et seal 140 juures on teda nii raske hoida, ma suhteliselt kõrge pulsiga ja 140 juures on ta mul jooksulindil juba ühest jooksusammust
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kas peakski alguses rohkem kiirkõnni moodi värki tegema, et niikaua kuni süda rohkem trenni saab ja pulss treenides järjest madalamale jääb. Viimane kord jooksingi lindil ainult nii väikse kiirusega nagu 6 km/h ja ega pulss oli juba kiirkõnni ajal seal 143 juures. Kangitrenni kohta niipalju, et see ei tõmba nagu mind kohe üldse, vb siis kui saan selle rasva maha joostud…Üks asi veel, et kas mul oleks näiteks mõtekas tellida toitumiskava, kuna ma ise nagunii selle koha pealt väga midagi ei jaga ja kui oleks siis kust kohast te seda soovitaksite, kas see üldse aitab
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ette tänades,
Eger.
Eger1
MemberAitäh kõigile ja To: htilga, ma olen alatu just arvanud, et rasvu ei tohi süüa, et seda peab just toote pealt vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> miks ta siis nii ei ole ja muidu kas pulsi hoidmine 150-160 juures on hea või peaks olema madalam, või hoopis kõrgem? Ja mille arvelt ise soovitaksid süsivesikuid kärpida, et milline oleks selline ideaalne toitumine, mis oleks võimalik ilma suuremate väljaminekuteta?Ette tänades,
Eger
Mul on muidu kodus olemas ka see fitshop.ee-st ostetud Fasti toode Muscle +
kirjas on seal, et 100g toodet sisaldab valku 41 g, süsivesikuid 44g millest 19,6g on suhkruid, rasvu 2,8 g ja rasvhappeid 1,7g. Kas oleks kasulik ka seda jooki päevas korra näiteks teha, et toitumine parem oleks või see on ainult lihasmassi treenijaile, taga muidu kirjas, et võib kasutada ka kaalu langetades, kuna süsivesikute ja valkude suhe on 1-1le.
Ette tänades,
Eger.
Eger1
MemberToitumine on totaalselt paigast ära, põhimõtteliselt ainult süsivesikud.
Kui soovid kaalu langetada, siis võiks süsivesikuid kärpida ning rasvu ja valke kõvasti juurde tooma.
http://kulturism.ee/…turism_opik.pdf ,alates lk60 toitumisest.
Aitäh kõigile ja To: htilga, ma olen alatu just arvanud, et rasvu ei tohi süüa, et seda peab just toote pealt vaatama
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> miks ta siis nii ei ole ja muidu kas pulsi hoidmine 150-160 juures on hea või peaks olema madalam, või hoopis kõrgem? Ja mille arvelt ise soovitaksid süsivesikuid kärpida, et milline oleks selline ideaalne toitumine, mis oleks võimalik ilma suuremate väljaminekuteta?Ette tänades,
Eger
Eger1
Memberaitäh Archangel
Eger1
MemberLihast sa päris 1 kuuga ei kasvata, kaalu saad alandada küll.Seda küll, ega ta nüüd 1 kuuga peagi kohe ulmeline olema aga hästi vähekenegi ja mõtlesin, et suvel lasen ikka edasi ja veel ja veel ja veel
Eger1
MemberAh, mis jama te ajate?
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Õige rannahooaeg algab alles peale jaanipäeva, sinna on veel rohkem kui kuu aega.
Selle ajaga on võimalik täiesti vabalt sul 3-5kg kaotada ja visuaalne pilt on palju parem.
Küll neid kätekõverdusi ja lõuatõmbeid jõuad rannahooajal edasi kütta, niiet vähe pole.
Lase aga käija, ära kuula lolli möla!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mis siis täpsemalt teha võiks ja palju päevas umbes, saan kasutada hantleid ja eriti midagi muud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Soovikski just kõhtu ja rinda 
Ette tänades,
Eger.
AutorPostitusedViewing 9 posts - 1 through 9 (of 9 total)