eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberLõuatõmbed on nii jõu kui ka vastupidavus harjutus, pead ju kogu aeg oma keha raskust ületama. Plokil sa saad vastupanu valida ja kohe alguses teha korraliku pika seeria, lõuatõmmete puhul ei pruugi teha algul tervet seeriat.
eesti mees
MemberTeip jääb libedaks, tavaline elektriku laguneb kiirelt, ehk siis hall “Macgyver” teip. Teine, veidi parem idee oleks kummivoolik selle poroloni asemele. Osta saad hydroscandist näiteks. Enam vähem samas sisemüüdus nagu poroloni all olev toru välismõõt. AGA suure tähega, kumm võib määrida pinda mille vastu nühib, ehk mingi riie või misgi asi seina ja kummi vahele panna(kasvõi salvrätik)
Libedust kardad kus? Arvad, et libiseb alla kui lõuga tõmbad? Seda nüüd küll juhtuda ei tohiks, vähemalt füüsika tundidest nii palju nagu meelde jäi “kang” efektidest
Muretsesin selle teibi pärast, et kas mööda uksepiita ei hakka libisema.
Teine mure veel mille täna avastasin, mul on uksepiida peal veel mingi 1,5 cm paksune iluliist, mis on kinnitatud sinna naeltega. Eest poolt nagu ei tohiks tekkida probleemi , surub sinna peale . Muretsema paneb see osa mille peale lõuatõmbe kaadervärk peaks toetuma. Kas seda murdma ei hakkaks? Ei tahaks seinale mingit tugi konstruksiooni ehitada.
eesti mees
MemberSee vahtkumm läheb seal tõesti suht ruttu katki ja hakkab ukseraami kahjustama aga kinni teipida siis peaks ok olema
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas see peab olema tavaline nt. elektriku teip või mingi muu.
Muretsen et ka see teip libedaks ei jää
eesti mees
MemberTreenin ka kodus ning väga kontrollitud tehnikaga. Palju sõltub sellest, kui tihti teha ja mis %-ga max. võimest. Kuna mul saavad kõik lihased 2-3x nädalas koormust, siis on praktiliselt võimatu lihasvalu kogeda. Ma peaksin oma treeningutes kasutama tunduvalt suuremaid raskusi ja/või volüümi, et valu esile kutsuda. See aga tähendaks, et ka mu taastumisaeg pikeneks ja kokkuvõttes poleks niivõrd tihedad treeningud enam reaalsed.
Seega – kes tahab lihasvalu vältida, see treenigu tihedamalt aga väiksema koormusega per trenn.
Ilmselt on meie treening ja ka vahendis erinevad. Mina kasutan 3x nädalas jaotatud kava ja treening vahendiks on TRX ( vigane õlg ja põlv ) ja osad seeriad lähevad 20+ kanti. Üritan ka 3x nädalas sörkimas käia( viimasel ajal kahjuks harvem).
Eks see lihase valu ole suhteline asi, mõni ei koge seda kunagi ja teine kogu aeg kimpus. Ma tähendasin et kui kohvi joomine läks hulluks – 5 tassi ja vee joomise jätsin tahaplaanile olid lihased valusad ka lihtsast võimlemisest. Hetkel 3 tassi kohvi ja püüan juua 2 l vett päevas.
eesti mees
MemberMina treenin kodus ja peamiselt keharaskusega. Iga kord kui trenni lõpetan on lihased valusad. Oma arust nagu pole algaja, asi selles kuidas sa teed ja palju sa teed. Paljud teevad selle vea ,et rahmeldavad kasutavad inertsi. Kui sa ikka harjutuse lõppfaasis peatud korraks ja tuled aeglaselt algasendisse tagasi, siis on varsti lihased täis ja valusad.
eesti mees
MemberMina on 1,5 aastase poisi kohta küll ei oska midagi halba öelda, nt. kui teen põrandal kättekõverdusi siis paneb ilusti oma käed minu õlgadele ja surub alla, lisa takistus omast käest.
Niipea kui kohe oma TRX ülesse riputan üritab selle otsas turnida ja keerelda. Proua vanade 1,5 kg hantlitega suudab kodus käia kuskil 2m. Ütleks et aktiivsus on ok aga olen näinud juba ka ohtu, nt. kui vaatan hommikul terevisiooni siis uurib seda telekat ikka andunud pilguga aga ta varsti lasteaeda ja ma tööle, nii et siis saab korraliku trenni peale
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesti mees
MemberEks see kehaehitamine ole päris karm värk, eriti veel väljaspool väikest Eestit. Tahad olla tegija siis proovid kõike viise, ka kiiret ja libedat rada.
Vahel on jäänud mulje et ka tava saali kasutajad kasutavad seda libedat rada. Olen oma elus nii mõnelgi suurel mehel näinud hämmastavat agresiivsust ja sellist meeletut raevumist tühiste asjade pärast. Kohe tekivad küsimused ka see meeletu testo ajab ajud mõnel sassi või on see mingi muu maagiline vahend.
Kahju mehest, ma tast aint neli aastat noorem aga noh ma ka palju kilum kui tema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberPlank on kõhulihaste harjutus, täpsemini haarab tööse tasakaalustus lihaseid. Kui me vaatame millised lihased töötavad positsiooni hoidmiseks siis leiame sealt ka seljasirutaja, täpsemalt selleks et selg läbi ei vajuks. Sammuti aktiveerima ka kõhu ja seljasirutajat kui teeme kätekõverdusi.
Tulles tagasi plangu juurde siis mida väiksem või ebastabiilsem on meie toetuspunkt seda raskem teha, nt. mina teen varbad toolil ja küünarnukid Fitness pallil, peab ikka päris palju pingutama et keha kõikumist stabiliseerida.
Mina lugesin MENS Fitnessist ,et põlve soovitatakse treenida padjal või siis bosupallil. Pidi aktiveerima põlve tasakaalustuseks vajalikke lihaseid ja kõõluseid. Minu arust treenivad niimoodi oma põlvi mäesuusatajad ja ka jooksjad.
eesti mees
MemberMina olen tähendanud enda puhul,et kui teha selliseid harjutusi mis hõlmavad paljusid lihaskruppe korraga või isegi kogu keha siis on võimalik ennast ilust pulkida up ja ka rasva protsenti hoida madalal.
Asi võib olla selles et ma kogu aeg niimoodi treeninud ja kui saali kusagile masinate taha saan siis varsti keha ok aga ka kõht lodev.
Enamus keharaskusega harjutusi koormavad ka kõhulihast rohkem või vähem.
november 13, 2013 at 9:18 e.l. in reply to: IFBB Men´s world CC 2013 Morrocco: Tänase Postimehe artikkel #353784eesti mees
MemberPalju õnne. Väga kõva esitus kui vaadata konkurentide suuruseid.
eesti mees
MemberNo mul esimesed korrad ikka päris hull oli. See on mul jalapäeva sees, ehk seal juba päris korralik andmine kükkide näol. See on nii öelda i-le täpp
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa teed hantlitega või kangiga? Kangiga on üldjuhul kergem, osa raskust läheb õlgadele.
eesti mees
MemberKas sa oled kunagi proovinud hantlid käes pingile astuda. Lõhub su tuhara lihase mõne korraga ribadeks( piltlikult öeldes muidugi) + võtab hingeldama nii mis kole.
Ainuke miinus on see, et peale paari seeriat ei taha raskused käes püsida aga see on harjutamise asi.
oktoober 26, 2013 at 8:25 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #352393eesti mees
MemberMa lugesin uuest Mens Health-st proteiin jäätisest. Nimega G-Fit ( 21g valku, 3 g rasva, 14g suhkurt, 217 kcal).
Kas kunagi lootust seda ka meie poodidest saada?
UK poodides pidi maksma üks jäätis £4
eesti mees
MemberTugev esitus ikkagi, mis sest et seekord pidid leppima kaotusega.
Huvitav et sulle ei antud loobumis võitu kui prantslane alt ära hüppas aga ega mina ju reegleid ka ei tea.
Nii kiiresti uue vastase jaoks kohaneda ja teda tundma õppida on ikka maru keeruline ja vist isegi võimatu.
Head taastumist.
eesti mees
MemberKui Buduaar on nasite klatsh siis fitness meeste klatsh- EHE NÄide praegune
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kas sa suudaksid näiteid tuua. Mina näiteks näen siin et Hr. Priibe üritab oma välimust ja mõttemaailma toitumis alaselt muuta. Saan aru et see on talle raske ja ta üritab meid oma edusammudest teavitada, mis on tore. Usun et sellel teemal endast kogenenumatega vestlemine on vägagi arendav ja tuge pakkuv tegevus.
Kahjuks on ka selliseid kes arvavad et tema treener ja ta ise on toitumise alal liiga üheülbalised. Mina soovitaks neile pakkuda omalt poolt lahendusi.
Ma ei ole küll ekspert aga kas sõna KLATSH ei tähena mitte KEDAGI TAGARÄÄKIMA.
Arvan et selles blogis vajeldakse rohkem Hr. Priibe edusammude ja suundade üle kui pakutakse omaltpoolt lahendusi ja tuge. Muidugi mina arvan ültse palju.
-
AutorPostitused