eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberVahurulli kasutan mina ka , et lihastest valulike punkte välja saada. Ma olen teiega täitsa nõus et venitamine on omal kohal kui sa tahad nende tundlikust vähendada. Kui vaadata neid raamatuid mille põhjal ma seda väitsin siis kaks on jooksjate kirjutatud, üks isegi Paula Radcliffe oma ja üks vangi poolt kes kannab eluaegset karistust.
Eks neil oma treenimis moodused ja omad nõudmised lihastele.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesti mees
MemberNii palju kui mina olen lugenud ajakirjasid ja vaadanud netist ,soovitatakse enne trenni ennast soojaks võimelda ja peale trenni venitada.
Võimlemisest soovitatakse igasuguseid harjutusi kerepööretega ja väljaastetega ja isegi star jump-i.
Info pärineb raamatutest: How to run, Running, Solitari Fitness ja Jõutreening kodus.
Peale trenni kogu keha venitus ehk siis staatiline.
Muidugi kõike asju tuleb teha mõistusega , sest ka võimeldes või venitades võib endale liiga teha.
Mina ise olen tähendanud, et kui peale trenni ei venita siis keha on järgmine päev kuidagi puine ja kui külmade lihastega hakkan ikka TRX jändama siis lihased on kuidagi tuimad, pole seda värskust. Võib olla ma lihtsalt vana ja pussu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberVõib olla CrossFit ja muud asjad aga minu teada on TRX küll ohutu. Olgugi ,et ma olen näinud netist selliseid TRX harjutusi mis mul kõik karvad keha peal püsti ajab.
eesti mees
MemberJust. Kätekõverdustega annab väga korraliku rinna ehitada. Tõsta jalad veel tooli peale, aseta peopesade alla midagi, nii et saad sügavamale kõverdada ning olemas. Käed ülilaialt ning rind saab nii tappa, et vähe pole. Rohkem kokku ning tõmbad triitsa ka läbi. Mida kõrgemale jalgu topid seda enam saab õlg veel oma osa ning kokkuvõttes ajab ülakeha lõpuks ilusti punni küll.
Jalgadele välja-asted, kükid kahe ja ühe jalaga. Pöiatõuse säärtele. Sirgete jalgadega jõutõmmet jala tagaosale veel lisaks ning saad koibadele ka veidi liha peale. Biitsa tegemine on enesestmõistetav, selja jaoks annab ka hantlitega igatepidi tõmmata. Väljas kasutad mõne puuoksa või mänguvälja vahendite abi ning saad lõuga tõmmata nii, et tapab ja ongi. Kõik lihased tehtud ning pole mingit probleemi korralikult üle keskmise keha mõne aastaga saada.
Sinu poolt pakutud varjant on hea , mina aga pakuks veel sinna juurde sellise asja. Teed mingi osa, nt 6x ja siis puhkad, loed 6-ni alumises asendis ja siis teed 5x ja jälle puhkad ja nii kuni 1-ni. Saavad vatti nii rind, õlad kui ka kõht. Teed kätekõverdusi ja planku sama aegselt.
eesti mees
MemberTreeningpall on vägagi asjalik, pead ainult vaatama, et sa ostad õiges mõõdus. Selle palli peal tehes on suht hea enda tehnikat kontrollida, kohe kui hakkad kehaga tõmbama ehk siis varastama kipub tasakaal kaduma. Istudes pallil ja jalad harkis on lihtsam tasakaalu hoida, pannes jalad kokku raskem. Pingil on lihtsam selga toetada ja teha kui pallil kus sa pead ise oma keha asendit kontrollima. Samas pallil treenid ka korraga rohkem lihaseid ,nt. tasakaalustus omi kui pingil.
eesti mees
MemberMida me kõik siin hädaldame. Kui inimene võtab asju mõistusega pole ju hullu. Ma olen ise jooksnud poolikuid ja treenind isegi maratoniks ja pole midagi hullu olnud. Kui see jooksmine nii krt. kahjulik on siis miks see on üks maailmas enim harrastatav spordiala. Kui seda teha mõistusega pole ju midagi hullu, minuarust. Kui Hr.Archangel pole nii fanatt et ta koguaeg üritab olla teistest parem, nt. oma sõpradest siis pole ju hullu. Isiklikult tunnen ühte sellist härrat kes tahtis olla kõige parem ja 50- selt oli olnud 2 põlve oppi.
Ah ja külma ilma vastu aitab sukk, katad oma suu kinni ja hingad läbi nina . Ise kasutan ja toimib vägagi hästi. Ostsin Rademarist Grafti oma €15, Dri Fit ja puha.
eesti mees
MemberVägagi kõva tulemus sinu muutumises. Olen täiesti kindel et vähestel on sellist tahtejõudu vastu panna.
Edu.
eesti mees
MemberArchangelsil on õigus, et kaalu langus arvab köögist. Lihtsamalt öeldes sa pead põletama rohkem kui kütet peale saad ja siis hakkab ka kaal langema.
Mina ei soovitaks küll mingit kava kus sa ainult ühte harjutust teed , soovitaks ikka teha tervet keha. Siis saab ka kogu keha koormust ja ka energia kulu on suurem
jaanuar 7, 2014 at 6:46 e.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #356824eesti mees
MemberJust nii minu poole täna pöörduti kui olin jõudnud Sõpruse Rimi juurde ja suundusin toidupoodi, “Hr. Palun ostke süüa”. Süda on mul õigel kohal ja kus sa siis ei osta kui inimene palub ilusasti ja tegemist ka visuaalselt kaine noormehega. Varem on korduvalt seal igasuguseid vanderselle küll raha, küll toitu küsinud.
Ostsin lisaks oma toidukraamile siis mõned erinevad toiduained: saia, piima jne. ja välja minnes oh imet noorhärra ikka kohal (on juhuseid, kus abivajaja on selle aja peale sääred teinud kui abi saabub). Kõige humoorikam seik selle juures oli see, et peale minu, astus veel kaks inimest talle ligi ja andis oma ostetud toidu üle, üks neist ütles veel, et tellis poisile pitsa ära ja et mingu sisse järgi…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hea oli tõdeda, et meie inimeste seas on veel sallivust ja üksteise aitamise soovi. Selge, et olen varem ennast korduvalt ka petetuna tundnud, kui näed, et abivajaja on sind kuidagi tüssanud ja üle kavaldanud ja iga järgnev abivajaja on potensiaalne pettur, kuid seekord loodan siiralt, et poisil oli ka abi vaja ja las mulle jääb tunne, et sain midagigi head teha.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Muus osas asi sujub, trennid on läinud väga hästi ja homme ja ülehomme on taastavad päevad. Kaal on päeval seal 91 kilo tuuris ja pilt täiesti ok, st. et dieeditama ei pea veel hakkama.
Selle üle on mul muidugi hea meel ,et inimesed veel aitavad ja oskavad viisakalt abi küsida.
Mul endal oli paar päeva tagasi Tartu bussijaamas selline naljakas seik. Jalutasin seal kandis ja üks mees tuli ligi ja hakkas kiitma kuidas mu laps välja näeb ja kui kallis on ikka lapse eest hoolitsemine. Ma siis viisakalt kuulasin ja küsisin, et kuidas ma saan aidata. Ta siis ütles mulle et mul on korralikud riided ja laps ka, ma ilmselt rikas äkki annaks talle 10 euri. Ma siis ütlesin, ei aga 2 euri annaks küll. Kas sa tead mis siis Ta KUKKUS ROPENDAMA, ET MA OLEN KOONER. Naljakas on see, et turvamees seisis seal samas ja ei teinud teist nägugi. Ma siis vihastasin ja ütlesin et ma kutsun politsei ja kõik.
Ropendas veel ja kadus kus seda ja teine.
Huvitav et turva ei reageerinud, ei tea kas sai poole saagist omale või mis.
eesti mees
MemberTänud! Eks pean mõtlema veidi jah, kuidas paremini valmistuda. Pole varem kunagi sellistele asjadele mõelnud, pole absoluutselt kunagi jooksuinimene olnud. Ausalt öeldes ei ole siiani, aga hommiksörk on midagi muud, kui jooksu nautimine lihtsalt jooksmise pärast. Rohkem on tegemist vaimu ja füüsise arendamiseks mõeldud tegevusega, mis kohe päeva alguses õige rütmi sisse lööb.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sa tahad vaimu treenida siis mine jõukasse või muretse omale jooksulint. Usu seal peal 10 km või pooliku läbimine on täielik piin. Õues on igati lihtsam saad silmadega haarata tugi isikuid või esemeid ja mõelda, et jooksen selleni või püüan selle kinni. Õues jooksmine karastab rohkem keha : tuul, vihm näkku, autod pritsivad- keha peab võitma kõiki neid ebamugavusi. Õues on jooksmine fun aga sees nagu mõttetu tampimine, kurnab keha ja vaimu ka.
Minu arust.
eesti mees
MemberNo see et sul siin blogi on igati hea, usun et seda lugedes on endalgi midagi õppida.
Sai ka eile natsa teistmoodi trenni tehtud. H hommikul rattaga koolitusele 5km ots sinna ja tagasi , siis TRX kogu keha ( teen nüüd palju kombo harjutusi- trenni aeg vähenes märgatavalt) ja lõpetuseks mu proua otsustas et hakkab oma jooksmist ellu puhuma, nii et tugiisikuna 5 km ots takka.
Mis puutub libedusse siis naelad aitavad jää vastu kõige paremini, olen proovinud nii kette kui naelu. Ketid on head lahtise lume korral, nii pea kui on jää või kinnitallatud lumi hakkavad nad libisema, Nael on see mis ruulib, ostad sellised mida saab tossudele peale tõmmata ja lähed, sukk ei teeks ka paha või sall, mille saad suu ette panna..
eesti mees
MemberMa ei kasuta seda tõenäoliselt piisavalt intensiivselt, või ei kaalu teab mis palju
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga vigastusi, mida see tekitanud on, võid lugeda post eestpoolt. Muu on püsinud normi piires.Kipsile ta toetub, ukseliist on puidust.
Palju sa kaalud kui saladus pole, mina 86 kg. Samas vägagi hea kuulda et pole kahjustusi tekitanud. Nüüd siis saan ilmselt oma TRX poolt võimaldatavad vastupidavus treeningud kombineerida jõu treeningutega, selja treenimine mutuski juba vastupidavus treeninguks.
Tänan abi eest.
eesti mees
MemberSee ese on ootamatult hästi püsiv, ka suvalise liistu korral.
Mul on ta küll paar korda kukkunud maha – enda lohakus – püüdsin sulgeda ust, unustanuna, et see seal vahele jääb. Mõlemal korral kolksas vannitoa põranda mosaiikplaatidesse korralikud augud – ainuke puudus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Oskad sa kosta mida see tagumine puu mis toetub vastu seina kipsplaadist seinaga teeb. Mulle väideti Tartu poes et surub selle sisse nagu paberi.
eesti mees
MemberSul on alati õigus see ka tagastada kahe nädala jooksul, kui see siiski ei sobi sulle. Minu 2 aastase kogemuse juures ei ole keegi veel FitShopi neid tagastanud.
Käisin täna Tartu FitShopis asja uurimas,seal väideti et see tagumine puu mis läheb vastu seina võib kipsplaadist seina katki suruda.
Ma saan vägagi aru,et teie soovite asja müüa ja ma olen ka käpp ostma aga ma sooviks ka tausta uurida.
eesti mees
MemberSellel pool paneb jah muretsema, peamine mure on selles, et korralik uksepiit on seinaga tasa ja siis see osa mis välja ulatub ongi naeltega selle korraliku peale kinnitatud ehk siis see iluliist. Muidugi kui ma ostan asja siis pidi ka need klambrid kaasa saama aga palju need aitavad ma ei tea.
Uurin sellepärast et kui ma ostan €65 asja ja siis tuleb välja et asi ei sobi on ju sitt lugu
-
AutorPostitused