eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberVideo oli jah päris hea ja ma nägin isegi kolme meest kes tegid jalgu
“> , seeg ei saa öelda et nad treenisid aint ülakeha. Nüüd siis need kolm meest: Esimene mees tegi ühejalaga surumist
Teine mees tegi reielähendajat
Kolmas mees tegi ühejalaga reiesirutajat
Ise eelistaksin teha jalgu vabaraskusega, nt. ühejalaga kükid aga noh mina eelistan vastupidavat ja tugevat lihast.
eesti mees
Memberselge, tänud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>..abiks ikka
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Muidugi kui veel kellegil on kogemusi enda puhul siis lisage veel.Kui olla aus siis sellel päeval ma tegin veel ühe vea, nimelt hommikkusöök. Tavaliselt olen ma söönud putru, et saada hommikune süsivesikute laks kätte aga sellel hommikul sõin isetehtud müslit ja sellest ka lõunaajal pastaga liialdamine
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesti mees
MemberMa ei soovitaks sulle teha seda viga mida mina tegin pühapäeval, nimelt nägi treening kava ette joosta 14M . Seega ma tarkur sõin 3h ennem trenni hea taldriku spagetti bologneset, et saada maksimum kogus süsikaid kätte. Esimesed paar miili jooksin ja mõtlesin kas tuleb roobert külla või mitte
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Hiljem õnneks rahunes magu maha. Samas jah ennem jooksu peaks sööma aga mitte vahetult enne trenni, peab vaatama et ei läheks jooksma näljatundega aga samas ka mitte täiskõhu tundega.Olen enda puhul täheldanud et kui süüa valgest jahust tooteid ennem trenni, siis tekivad valud kõhtu ja mis kõige hullem kitib seedimise kinni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Seega mina eelistan täistera tooteid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesti mees
MemberMa ei ole kah just spetsialist aga jah soovitaks algselt venitusi ja kui võimalik siis tugvendada alaselga ja kõhulihaseid. Kui hakkad venitama ära unusta venitada puusa, sest kui need on pinges võivad tekkida valud vägagi imelikese kohtadesse, isegi alaselga nii imelik kui see ka pole. Pinges puusad pidid isegi hea tahtmise korral põlve valusid tekitama
eesti mees
MemberAlles lugesin,et kofeiinil pidi olema kaks toimet ,ergutada sind ja samas ka tuimestada kergelt su närvisüsteemi. Seega soovitati juua 3h ennem rasket treeningut, jutt käib jooksutreeningust aga ilmselt kehtib ka iga treeningu puhul. Samas kui soovid kofeiini mõjusid neutraliseerida peaksid jooma kaks tassi vett asemele.
eesti mees
MemberEi tea kas on just kõige õigem koht kuhu pööruda… aga probleem on kopsuga, kuna olen allergik siis kops on suhteliselt nõrk koht ja ka seekord leidis gripp selle nõrga koha ülesse. Keegi oskab soovitada mingeid häid harjutusi veel lisaks vette puhumisele mida igapäevaselt saaks teha.Äkki kõik spordialad mis surendavad kopsumahtu, nt. ujumine, jooksmine, aerutamine, rattagasõit. Huvitav oleks teada jah
MemberMa lugesin artikli läbi ja ei saanud aru milles on probleem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Minule just soovitati lisada oma jooksu treening plaani ka tuharate ja puusade tugemaks muutvaid harjutusi. Reitele ja kannile teen Bulgarian Split Squati- põlve ei lase varvastest kaugemale, nagu treener parandas mu tehnikat( ennem vajus põlv liiga ette ja ma panin rõhku põlvele ning lihastele min koormust, seega varastasin) ja puusadele teen Marching Bridge. Ütleme nii et kann ja reis pole midagi punnis, lihtsalt tugevam
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja kui teen tõusu jookse siis jalad ei muutu enam nii kiiresti makaroniks
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Mis puutub sellese et naised vaatavad meeste kanni siis see on tõsi, isegi teaduslikult tõestatud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja naised pidid otsustama paljuski selle järgi kui vormis on mehe jalad ja kann
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nad lihtsalt ei vaata nii avameelselt kui meie nende jalgu ja rindasid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Kui solvasin mõnda naist siis palun südamest andeks
eesti mees
MemberNo mis ma oskan kohe kosta
, eks Jrx-l on õigus imestada ja jah Runnerswolds ja ka Hal Higdonsi Marathon Trainig Guide kaudu leiad piisavalt infot. Ise treenin viimasena nimetatud isiku algaja kava järgi, peaks mainima et päris hea kui asja mõistusega võtta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mis veel öelda, tuleks pöörata erilist isegi võiks öelda peensusteni nõudvat tähelepanu jooksutossudele, eriti kui saaks analüüsida jooksu tehnikat ja siis valida toss pluss toitumine.Peaks tegema ka jõuharjutusi, väikesed raskused ja pikad seeriad.
Edu ja tahtejõudu peaks ka vist soovima
MemberMa arvasin, et ma olen ainuke, kes viitsib sooja teha:P 100kg 3×5 tööseeria juurde suundun järgnevalt: 2×5 20kg, 1×5 50kg, 1×5 75kg, 1×3 90kg. Aga enne seda on dünaamilised venitusharjutused, lihaste aktiveerimisharjutused ja veidi närvisüsteemi ergustamiseks.Minu arust need keharaskusega soojendusharjutused on palju tähtsamad, kui tööseeria, kuna need hoiavad sind koos ülejäänud, jõusaalist väljaspool ajal. Ntx side plank, front plank, bird dog harjutusi peaks igaüks tegema, sõltumata kas soovib jõudu arendada.
Side plank, front plank, bird dog on harjutused mis arendavad lihaste vastupidavust ja neid lihaseid mida on vaja su keha stabiliseerimiseks.
eesti mees
MemberKindlasti ka õigekirja.Tänan märkuse eest
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesti mees
MemberAndrus Veerbalu oli ja on üks Eesti säravamaid sportlasi. Arvan isiklikult et sellelt mehelt oleks nii mõndagi õppida, nt. treening tahet ja võitlusvaimu.
eesti mees
MemberKolmapäeval sai trenni tehtud (selg, kõht, biitseps) ja täna peaks olema jalad ja õlg…. aga õlad on siiamaani suhteliselt valusad seega otsustasin teha lihtsalt täisjalapäeva ja lisada sääremarjalihase ja muud harjutused veel et kava täiustada.Kuna toitumine on paigas, siis on vist 2 põhjust miks tänaseks taastunud pole, võibolla et uus kava ja oli väga intensiivne trenn või siis soojendus oli vale.
Kuna kava algas kohe laiahaardeliste lõuatõmbamistega siis ennem seda oli tehtud ainult ~10 min hüppenööri ja see kah intervalltreeninguga, jalad vist said korralikult soojaks aga ülakehal jäi vajaka.
Seega küsimus, kui esimesed harjutused kavas on näiteks lõuatõmbed, millised oleks head soojendusharjutused ennem seda?`Sõudekas tundub hea lahendus… aga kui näiteks 5 minti sõudekat tõmmata peaks küll soojenduse kätte saama, aga siis võtab juba sooritusvõimet lõuatõmmetest maha mis pole ka hea…
Hüppenööriga keksides saad peale jalalihaste ka oma randmed soojaks ja minu teada kui sa sõuad sõudeergomeetril siis töötab kogu su keha . Jalalihased, tuharalihas, seljasirutaja, õlalihased, käelihased ja ka seljalihased. Ega sa siis sõudes ometi saali rekordit ei püüa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga ma arvan ,et kõik võimlemis harjutused ülakehale soojendavad ka su selga nt. tuuleveskid, tuuleveskid ettekummardudes, puusaderingid jne. Samas kui soovid ilusti ülakeha soojaks tee varjupoksi või kui on võimalus tao natsa kotti, töötab ilusti kogu su õlavööde ja selg ka.veebruar 22, 2011 at 8:47 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #290825eesti mees
MemberEga siin praegu ei arutatagi kas see on puhas või mitte, tõenäoliselt mitte ,kuid raske on üldse öelda, kus on naturaalse kulturismi lagi. Mõnigi mees jõuab naturaalselt kõrgemale tasemele kui teine keemiaga. Sellel tasemel ja võistlusel minuteada kontrolli ei ole.Seda muidugi,eks vägagi palju on geenides kinni. See leedukas näeb ikka mega suur ja reljeefne välja, sellisel tasemel võistlemiseks peab ikka vist elamagi saalis. Samas vahet ka pole kas ta sai oma figuuri naturaalselt või mitte, tunnustama peab ikkagi selle meeletu töö eest mis ta endaga teinud on
veebruar 22, 2011 at 6:27 p.l. in reply to: 60 cm kätega leedukas ei saa mobiiltelefoniga rääkida #290815eesti mees
MemberMa ei ole küll kulturismi alal ekspert aga kas sellist vormi on võimalik puhtalt saavutada
. Ma ei soovi kedagi solvata aga kui keegi tunneb ennast pahasena,siis palun südamest andeks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesti mees
MemberTere taas!Lisasin end kasutajana, muidu ei saa ju vastata

Sõnaga, ma saan tegelikult aru, et selleks, et kõhuke kaoks, tuleks toitumist tugevamalt jägida? Ega see nälgimine oleks ju tegelikult, kui menüüst praetud/magusad road maha võtta. Eks küsimus on selles, mida saada tahan? Kui tahan lauaga löödud lamedat kõhtu, nagu ta enne oli, siis tuleks rohkem end jälgida? Ja kui ikka ei suuda, siis kuhugile see kõht ise ei lähe, treenigu ma palju jaksan? Eks terve elu elamine on prioriteetide küsimus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Paraku kipub olema sedasi, et kõik mis magus või rasvane, on ka maitsev, inimese maitsemeel on sedasi ilmselt tehtud ja siit edasi on ainult valikud….Aga kui nüüd menüüd korrigeerin, magusa suuresti välja viskan ja end veel rohkem käsile söömise osas käsile võtan, kas siis lootust on? Või on kaks tegelast ikkagi kõhulihased ja naha nii lootusetult välja venitanud, et niiöelda endiseks saamiseks polegi lootust? Olen näinud naisi, kes peale laste saamist on samas vormis ja mõõdus ka ilma trenni ja söömise jälgimiseta aga mina nende sekka kahjuks ei kuulu. Ja kas saan õigesti aru, toitumine on kõige alus?
Toitumine on kõigi alus, sellest oled õieti aru saanud, samas ega sa nüüd nälgida ka ei sa
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Me vajama energiat et liikuda ja ka trenni tegemiseks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitused