eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberMa pole küll võitlus kunstide alal nii suur ekspert kui teie siin aga olen oma kisklemistest ise ka tähendanud et suur mass eriti ei aita. Juhul kui see suur mass sinu peal ei ole ja mina oma kergkaaluga all ei ole. Samas tänavatel kasutatakse ka hulga rohkem keelatuid lööke kui nendes videodes näha oli. Olen kohanud tänavatel reeglit murra või sind murtakse, muidugi seda peab ka oskama teha.
eesti mees
MemberSelline mees siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Imre Imre sa ikka ei väsi mind üllatamast. Kust sa pagan sellise imelooma leidsid. Kas ma võin küsida ,mis on sinu eesmärk. Kas puhastada kulturismi mainet või siis näidata inimestele kui loll võib keegi olla.
eesti mees
MemberTundub, et tegemist on jalatalla lihaste ülekoormusega.
Selge kuidas seda ravida ja kas on olemas ka harjutusi, mis neid treeniksid.
Oletan ,et puhkus on elementaarne aga kas saab kuidagi taastust kiirendada. Maseerimine vms.
Unustasin veel ennist lisamast et selle 4 kuu sees jooksin ka kuskil 7-8 km 1x nädalas.
Tänan abi eest juba ette.
eesti mees
MemberOT aga ei usu elu sees, et ilma sterodeta valmistus.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Steroididest ei tea ma midagi aga Mens Healtis kus temaga oli lugu nii ta väitis ja seda selleks et keha shokeerida . Minu arust ta oli ka ennem spordiga tegelenud, nt poks ja rägbi nii et kerge põhi oli juba all. Muidugi ta dieet oli olnud mingi mega proteiini laks, nii et esimestel päevadel istus rohkem WC kui saalis, ennem kui keha õppis seda toidu kogust vastu võtma ja seedima.
Eks sa suurem proff oskad silmaga näha mis puhas ja mis mitte.
eesti mees
MemberNagu sulle juba öeldi siis harjutused masinatel on selle pärast, et vältida vigastuste ohtu. Samas kui vaadata youtubist siis isegi paljud kogemustega tegijat treenivad masinatega. Kuuga ei juhtu midagi, selle ajaga hakkab alles keha koormusega harjuma. Samas kui põhi juba korralik all, muuda või 2 nädala tagant, kui uskuda kirjandust siis nii valmistus HUGH JACKMAN filmi Wolvorine jaoks. Muidugi treeneri abiga.
juuli 25, 2014 at 6:30 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #368993eesti mees
MemberMa ei ole küll kulturismi alal asjatundja aga arvan et aeroobset võib ja peabki tegema. Kasvõi selle pärast et pump ja kopsud seda kogu elavana suudaksid hoida.
eesti mees
MemberSeljapäev oli ja tagasi ei hoidnud.
Pärast aga..

Kui koik laheb plaanipäraselt, siis homme votan reied ette.
Nädalavahetuseks yks teistmoodi treening plaanis.. eks näeb kas ka realiseerub. Ei, ma ei motle magamistoa-kardiot.
Magamistoa-kardio oma mugavus tsoonis on jama jah . Soovitan soojalt sama asja Wildis proovida. Adrenaliini laks on nii hea et lööb kohe ninast vere välja pluss sa raputad oma keha mugavus tsoonist välja.
Keha tuleb ju sokeerida vahel muidu ei toimu arengut, minu arust. See kehtib igasuguse treeningu puhul.
juuli 8, 2014 at 4:25 p.l. in reply to: Kui väikelaps tahab trenni teha, kasulik või kahjulik #367933eesti mees
MemberEsiteks ma elan Tartus ja minu oma teeb ka kätekõverdusi, küll põlvedel ja nina vastu maad aga ka kohe ülesse ja jälle nina vastu maad.
Minu oma sööb küll mis kole. Kui loomaliha või kana või kala taldrikult leiab siis pungitab kohe käsi ja ütleb et Issi.
Kas keegi on ka märganud ,et nende lapsed eelistavad rohkem palavaga salateid ja suppe. Kui olid viletsamad ilmad siis raskemat, liha ja kartul jms.
eesti mees
MemberLoblineril on lahedad püskid haha, aga sellist tähelepanu ka endale tõmmata ei taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>MEGGINGS
Ma olin kunagi saalis lühikeste jooksupükstega, pärast sai dussi all ühe vennaga sparringut harjutada. Ta ei tahtnud aru saada,et ma pole G-MAN. Päris huvitav kogemus oli. Kaks trenni kohe ühe korraga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberFoam rollerit saad kindlasti soetada Fittshop-st või siis kuskilt spordi poest. Ise kasutan siledat aga natsa ebatasasema pinnasega on parem.
Lihtsalt paned rolleri maha ja hakkad rullima, leides lihasel valuliku sõlme hoiad seal nii kaua kui valu leeveneb ja ni edasi ja tagasi.
Hoiatan et ITB rullimine võtab algul pisara silma, minul küll võttis, leevenes kuskil 2-3 seansiga.
eesti mees
MemberOsta omale foam roller ja asu rullima. Omast kogemusest võin öelda et ITB läheb päris ruttu pingesse, eriti kui koormus suureneb.Lihastesse tekivad sellised valulikud sõlmed.
eesti mees
MemberOlen täitsa nõus Martinkink-ga, lapsele tuleb olla eeskujuks nii söömises kui ka trennis. Minu poiss tahab pudrupeale nii mammusid kui ka üritab liftis käsipuu najal lõuga tõmmata. Rattasõidu kiivrit näeb siis muud sõna ei kuulegi kui ainult RATTA ja Ratta..
Nii kuidas sina käitud ja oled seda lapsed kohe kopeerivad ja nii ka käituvad. Jungattoll vist mainis ka juba seda.
eesti mees
MemberMina tegin täna oma 2 aastasele pojale hakkliha-kapsa hautist, peale koort ja kõrvale keedukartulit. Algul pirtsutas ei taha ja ei taha, ok võtsin eest ära . Sõin oma portsu lõpuni ja siis laps avastas oma isu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Sõi kõik ära ja küsis juurdegi
.eesti mees
Memberantsid imikule Oh pole hullu ega see siis aint Eesti probleem ole . Elades UK nägin seda ise ka kuidas vanemad sõid mäkkis ja isegi Diet Coky imikutele andsidandsid. Ise käisin sealt tavaliselt kohvi rabamas, hea odav. Mulle jäi mulje et seal oli see rohkem keskklassi probleem, saab kiirelt ja odavalt kõhu täis.
Eesti paar korda kohvi järel käies on jätnud teenindus soovida, müüad pirtsakad seega enam ei külasta.
eesti mees
Member17.mai 2014.
Eile nägime Barcelona rongis sellist meest. Igav siin ei hakka:
Sa ei ole ainuke kes sellist meest kohanud. Kui ma olin oma mesinädalatel Hispaanias siis neid oli iga nurga peal.
Edu Hispaanias ja loodame kõrget kohta.
-
AutorPostitused