eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberNoh ma olen näinud inimesi kes ujuvad krooli ja pea on koguaeg veest väljas, põhimõtteliselt vehivad peaga paremale ja vasakule. Kroolis on veel see segav faktor et kui sa tood pea veest välja siis samal hetkel on sul ka käsi veest väljas. Kui sa ujud halva tehnikaga siis tekitad ka palju pritsmeid, need ka segavad hingamist( vesi kurku jne). Kunagi oli juhus olla ühes basseinis Dundee ujumis meeskonnaga, erinevad basseini otsad muidugi. Nende kroolimine oli ikka ilus ja puhas peaaegu ilma pritsmeteta , samas aga kiire. Ma siis proovisin ka oma basseini nurgas kiirust tõsta, pladistasin nagu part .
Eks harjutamine teeb meistriks.
eesti mees
MemberJep pean jälle tunnistama et olen Gamstriga ühel nõul, mitte et ma talle pugeda tahaks
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Kroolides on oluline et sa hingad välja vette ja kui tõstad pea pinnale siis hingad sisse, sisse hingamine toimub ainult nii et pöörad pea veest välja. Sama hingamine toimub ka konnaga, välja vette ja kui hingad sisse siis on pea veest väljas. Läks vist natsa segaseks aga loodan said aru.Kuna hingamis viis on natsa teistsugune kui joostes ja jõusaalis olles, siis asi ilmselt vastupidavuses. Sa ära pabista et teised teevad korraga mitmeid otsi , lihtsalt treeni rahulikult edasi küll asi paraneb. Ma tegin ka hiljuti ujulas tunnise treeningu ja kui aus olla siis ma ei ujunud ka tunda aega jutti, olid ka puhkepausid vahepeal.
Arvan et valehäbi on küll viimane asi mille pärast stressata või ennast vaevata.
Edu !
eesti mees
MemberMa arvan et hapniku tarbimis võime omandamiseks on hiit vägagi hea harjutus, ma suudan rahulikult tiksudes joosta hetkel 20 km aga kui hakata tegema intervalle siis hetkel on 8 km ring max mida kannab teha, mitte et süda ja kopsud otsi annaksid aga jalad värisevad alla nagu õlekõrred tuules
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Pussu olen vist veel
??:”> .eesti mees
MemberMiks ta staartreener on ?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga mul oli ainult esimene konsultatsioon temaga tasuta, mis oli hinna sees. Rohkem pole midagi ette nähtud. Ta ise pakkus mulle, et teeks koormustesti.
Ma ei tea küll seda inimest aga kui Vend Vähk teda teab ju on siis asjalik mees. Qmsterit peaksid ka usaldama, mulle on ta küll jätnud mulje nagu inimene kes teab mida ta räägib.
Mis puutub koormustesti siis see on vägagi soovitatav see näitab su hetkelist vormis olekut ja su võimeid, annab sulle aimu mis sagedusega ja raskustega sa peaksid treenima et mitte ennast vigastada või siis ületreeningusse langeda. Ületreening on kerge tulema kui sa hakkad hoolega rassima jõukas ja viid keha sellisse staadiumisse kus see ei suuda enam taastuda. Treening ja taastumine ikka käsikäes
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberPäris hea film oli minu arust ja andis päris palju aimu, mõtlen tavainimesele kui kergelt võib kaalukategooriast välja jääda. Päris masendav võib ikka olla kui mõõdad ise ennast hommikul ja vaatad et pikkus , kaal on korras ja siis tuleb õhtul välja et oled ülekaalus.
eesti mees
MemberMinul arvas arst et mul on diskid valesti, surve liiga suur esimesele osale. Et kui teen venitusi siis ainult ettepoole ja füüsiline koormus ka aint suurendab seda pluss vale istumine. Käskis teha keha painutusi taha ja kõik istumised teha fitness pallil ja sirge seljaga . Olen istunud 2 päeva pallil 1h korraga pluss veel painutused. Lihase ja selgroog on nüüdseks nii pinges et tahaks kohe lõhkeda. Kas see on tunnusmärk kehvadest lihastest ja ülekoormusest või midagi muud mäda.
jaanuar 25, 2012 at 10:38 e.l. in reply to: Millistes Tartu jõusaalides näete jõutrenni tegevaid naisi-tüdrukuid? #242495eesti mees
MemberOkey ma vaatan et siin paljud kurdavad et naised segavad neid jõusaalis
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Asi vist ikka rohkem keskendumises
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma ei tea küll tartu naistest ja tartu jõukatest aga need sotimaal elavad õrnemasoo esindajad on päris asjalikud, vähemalt mõned. JJS SPORDIS olles ja soojenduseks sparringut tehes on nii mõnigi päris magusalt mu ribisid silitanud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ja ma ei mõtle saunajutu stiilis
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberHommikul võiksid teha näiteks putrusid, kaerahelbe puder koos piimaga on hea ja taskukohane. Samas saad kohe hommikul enamuse oma süsikate normist kätte ja siis päeval hakkad lisama vaikselt valku.
eesti mees
MemberRääkides veel jookidest siis kohviga või musta teega ei tasuks ka ülepingutada, kuna kehakaal on suur siis sul niigi organismil koormus peal. Samas ega nende jookidega ei tasu ka tervetel eriti ületoosi manustada.
Peaksid jooma vett ja palju, viib kehast välja kahjulikud ained ja keha ei ole liiga stressis. Veel vägagi hea jook on roheline tee, sama eesmärk vähendada keha stressi.
eesti mees
MemberKäisin kiropraktiku juures, kes andis trobikonna “erinevaid planke ja keskkoha harjutusi” teha. Mu selg enam ei valuta, enne pidasin ennast krooniliseks seljavigaseks. Oma tarkusest ei soovita leiutama hakata, mine käi spetsialisti juures. Spartas näiteks tegutseb Siim Altosaar.
Mind aitas selja puhul Hr. Rotteri soovitus, et muuda treening stiili, ennem tegin tavalist põrandal ülakeha tõstet, nüüd teen seda Fitness pallil hea tasakaalule ja ka planku teen pallil, igati hea seljale. Seni on aidanud.
Muidugi peab arstiga konsulteerima kui on selja mure, ise lähen ka esmaspäeval. Mitte et enam valutaks aga lihtsalt ennast harima ja lasen asja ülevaadata.
eesti mees
MemberBodypumpi kükid on magusad isegi 15 kilose raskusega
Usun isegi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> kui mu naine veel BadyCombatis käis siis rääkis jah et laiaharkiseisuga 1 minta jutti kükkida pole kerge. Igatahes tulemus oli see et maratoni ta jooksis ilusti lõpuni ja käis ka veel järgmine päev
.eesti mees
MemberPaula Radcliffe raamatus “How to run” on ka öeldud et jõutreening peaks olema max 90 minta. Enamus harjutusi superseeriad, nt. kükkid ja jooksed kohe tegema säärt ja alles siis puhkad või siis õlad- surumine hantlitega ja kohe takka lendamine, nii otse kui ka kõrvale ja alles siis puhkus. Ma olen teinud sama kava järgi ja aru küll pole saanud et suuremaks lähen, pigem naine kurdab et soonelisemaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Asi vist ikka treening metoodikas ja söömises
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Oleneb kuidas toitud ja mis harjutusi teed ja millise sagedusega ja koormusega, kui olen valesti aru saanud paluks õige teeotsa kättejuhatamist.jaanuar 12, 2012 at 9:52 e.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #254039eesti mees
MemberMa arvan ,et just kõhulihaste trenni osas sai nii mõnigi endale uusi ideid ja harjutusi, mida igapäevaselt jõuaalis väga tegemas ei nähta.
Ma olen siin vist korduvalt soovitanud teha ühe kõhulihaste harjutusena planku, just kõhulihaste vastupidavuse ja süvalihaste treenimiseks. Arendab vägagi hästi seljasirutaja ja kõhu koostööd. Eriti hea on kui paned fitness palli käte alla ja hakkad kergelt seda liigutama 10x ühtepidi ja 10x teistpidi, arendab samal ajal ka keha tasakaalustus lihaste tööd.
Edu igal juhul ja loodame ka edaspidi huvitavaid videosid. Minu arust üks parimaid, sest ise ka eelistan sellist treeningut mis tagab saleda ja tugeva keha.
jaanuar 11, 2012 at 9:19 p.l. in reply to: SINU KÜLJES TRENNIS: (28. OSA): RAMMUMEHED MURUMETS JA MÄNNIK #254364eesti mees
MemberNagu ma arvasingi mees tegi ühe kõhulihastena planku. Pole just paljude meeste treening videotes seda vägagi head harjutust näinud. Peaks kunagi seda vaagna tõstmist proovima, huvitav kas see muudab mu puusad tugevamaks, hetkel teen tavalisi puusatõsteid et neid tugevamaks muuta.