eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
november 7, 2012 at 7:01 p.l. in reply to: Aitab kodus logelemisest ja aeg võtta ennast kätte? #329283
eesti mees
MemberPean vist vabandama koigepealt oma imeliku kirjaviisi parast ( uus arvuti ja veel pole installitud eesti tahti) . Kui sa sinna joukasse ei joua siis voiksid alguses kodus teha katekoverdusi, louatombeid , kohulihaseid ja kukke. Kas siis tavalist moodi voi plahvatuslikult ( ei see vist algajale ei sobi). Hupeenoor oleks ka alguses heaks abimeheks. Internetist leiad palju videosid kuidas keharaskusega trenni teha.
Edu treeningutega.
eesti mees
MemberKas mitte poksis ei toimi löök kogu kehaga, st. keha liigub puusast kaasa. Seega vägagi oluline roll on kõhu külgmistel lihastel. Poksiad teevad üldjuhul jalgadele vägagi palju plahvatuslikke jõuharjutusi, enamus ikkagi ülakehaga. Soovitaks arendada plahvatuslikku jõudu ja vastupidavust.
september 21, 2012 at 6:57 p.l. in reply to: Säärevalu – jooksupaus, jalatsivahetus või midagi muud? #324928eesti mees
MemberMul kah pole mingit erilist diplomit ette näidata aga jalatsid loevad ikkagi suht koht palju eriti kui sa jooksed kannale( valejooksu tehnika). Õige jooksutehnika on joosta päkale.
Mäletan endal oli ka kunagi sama jama, peale poolikut mida jooksin mägedes. Selleks ajaks oli juba kaks poolikut läbitud tasasel maastikul.
Ühesõnaga sai käidud spordiarstil ja sai päris palju erinevaid harjutusi, alates alaselja treenimisest lõpetades ühejalaga kükiga, sinna vahele palju harjutusi fitness ball-l ja nagu juba mainiti foam rolleriga, ei tohi unustada IT bandi.
eesti mees
MemberOlles ka nüüdseks 4 kuulise poja isa , siis äkki oskan ka midagi kosta. Omadest tähelepanekutest olen tähendanud et uni on muutunud kuidagi erksamaks, tihti ärkan et kuulatada kas lapse hingamine on ikka ühtlane või kui naine rinnaga toidab teen korraks silmad lahti. Katkendlikust unest on tingitud ka liigne kohvi joomine ja tühja sidruni tunne, trenn on olnud viimased 4 kuud kõikuv.
Samas olen tähendanud agresiooni või siis valmisolekut ohule reageerida tõusu. Naise ja lapsega tänaval jalutades või siis ise lapsega jalutades silmad jälgivad kuidagi kõike, olen tähendanud et märkan isegi klaasi kilde tänaval mida ennem nagu ei pannudki tähele rääkimata siis lärmavatest ja kakerdavatest inimestest.
Sai vist segane tekst, loodan saadakse aru ja loetakse välja mida kirjeldada üritasin.
eesti mees
MemberVäga hea tuharalihase treeninguks on asisteeritud ühejalaga kükk. Üks jalg pingile ja teine ette, alla lastes jälgid et põlv ei lähe varvastest ettepoole. Kas siis kang või hantlid õlgadel, allasendis surudes raskust ülesse surudes teed asja raskemaks ja samas treenid ka õlalihaseid
eesti mees
MemberKelladest rääkides siis mina kasutan Garmin For runnerit mioa peetakse üheks parimaks aga ka minul annab vahel üle 200, max olen saanud 240 , tõusudel mis on ilmselt kella poolne viga. Peale 2 kuust jooksu pausi hakkasin uuesti jooksmisega tegelema ja näitas ka alguses 170, seega kiskusin kohe tempot aeglasemaks 150 sain kätte sõrkides 6, 40 km-le. Eks alguses tulebki aeglasemalt alustada ja põhja laduda alles siis saab mõelda kiirendustele.
eesti mees
MemberVaadake nüüd hakkavad kõik kohe arste siunama. Kui veel kunagi Eestis, Tartus elasin siis kohtasin küll vägagi asjalike perearste kes vaatasid ja uurisid ja alles siis otsustasid kas saata spetsialisti poole või mitte. Ütleks et siin Sotimaal Dundees on perearstid isegi natsa ohmumad kohe saadavad spodiarsti juurde , vahel on kasu kah vahel aga tean isegi et peaks andma puhkust.
Mis puutub teema algatajasse siis 40 pole mingi vanus, sportida võib. Peab olema aint ettevaatlik et liiga ei tee ja jälgima et keha saab piisavalt puhkust kuna taastumine võtab kauem aega.
eesti mees
MemberHea küsimus. Paraku on sellises vanuses kohvijoomine veel täiesti süütu tegevus võrreldes sellega, et teinekord näen linnas pargipinkidel algklassilapsi energiajooke kulistamas silmad punnis. Näiteks Rootsis on energiajoogid alla 18 keelatud.

Vena Vähk sa oled ikka täitsa süütuke
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Ma olen näinud Dundees linna peal sedagi kuidas vanemad annavad lapsele kes on alles kärus lutipudelist Coca-Colat või Spraiti. Tahaks kohe hea meelega küsida kus krt. on su ajud aga olen olnud vait, ei soovi eriti politse tähelepanu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberValged süsivesikud on kiiremini imenduvad kui pruunid, seega valged annavad kiiremini energia laksu aga kahjuks ka kipuvad kiiremini naha alla minema. Pruunid süsivesikud on üldjuhul paremad kuna sa saad kauem kasutatavat energiat.
eesti mees
MemberNiisiis pooldad lühemaid seeriaid (ja suuremad raskused siis).
Jooksia treening on ikka jooksmine, jõusaal on ülejäänud keha kaasa aitamiseks. Kõhu ja alaselja treening on selleks et sa suudaksid hoida jooksu ajal oma keha pikalt sirgena. Seal on ka veel harjutusi nt, ühejalaga kükk, sangpomm ja ka jõutõmme. Arvestades kui palju põletab pikamajooksia energiat jooksu treeningul siis pole vist mõtet loota mingeid lihasemähesid.Mina nt. oma 82 kg kehakaaluga põletasin eelmine aasta Edimburgi poolkul 2500kcal ja ma ei jooksnud eriti kiiresti aeg oli 2:10.
Näiteks õla lihaste treening sealt raamatust on täiesti killimine, teed õlgadele surumist ja kohe lendamised takka on need tehtud siis puhkad või käsivarred( biitsepsile ja kohe triitsepsile takka).
Nagu juba ennem ütlesin on eesmärk muuta keha sitkeks ja tugevaks.
Muidugi 10km pole eriti vahet milline on keha võid olla ka täitsa vabalt tipp atleet
eesti mees
MemberTere,
Ma olen ise ka kunagi treeninud pikamaajooksu ja isegi nüüd teen lühemaid otsi.
Kasutan Paula Radcliffe raamatut How to run. Sees igati põhjalikud treening kavad ja ka piltidega harjutused. Paljud harjutused on superseeriad, nt. Kükkid ja kohe teed takka ühejalaga sääretõuse või siis selga ,nt kas lõuatõmbed või ploki tõmbed rinnale ja kohe takka hantli tõmbed. Peamine eesmärk on muuta lihas vastupidavaks
Kõhtu näiteks teen 3x nädalas ja 4 harjutust .
Mis puutub kordustesse siis enamuses on 2-3seeriat 6-10 korda
eesti mees
MemberSee 23 km on minu jaoks ka paras distants, enne täispikka maratoni…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Äkki siis õnnestub meil ja vend vähil kunagi ka Eestis mõnel poolikul võistelda. Mitte et ma suudaks konkurentsi pakkuda aga natsa uhkem tunne oleks stardis olla kui teaks et kuskil on sellised kuulsad mehed nagu sina ja vend vähk.
eesti mees
MemberTere Kristel
Pole küll mingi jooksu proff aga olen läbinud 3 poolmaratoni . Soovitaks sul lisada oma menüüse pasta, vägagi hea süsikate rikas toit, jooksjatele on süsivesikud vägagi vajalikud. Soovitaks veel hankida vahurulli. millega enda jalalihaseid maseerida, eriti tuleks tähelepanu pöörata ITB-le. Kui treenid oma esimeseks poolmaratoniks siis soovitan jooksupäevade vahele puhata või teha aktiivset puhkust, ujumist. Mina tegin nii kui treenisin oma esimeseks Glasgowi poolikuks.
Mis puutub distantsi siis minu max jooksu pikkuseks oli 26 km, et saada moraalset kilpi muidugi alustasin oma treeninguid 10 km läbimisest. Maratoni treeningutel su max jooksu pikkuseks jääb 32 km et säästa keha su võistluseks.
loodan oli natsa abi,
Edu treenigutega
Andrus
eesti mees
MemberPuder oleks küll hea, eriti veel kaerahelbe puder mis on tehtud piimaga
“> . Putrudest saaksid kohe hommikul enamus oma süsivesikutest kätte ja siis päeval hakkaksid vähehaaval valke lisama.eesti mees
MemberNoh häirib kui tehakse seljanõksuga, tavaliselt ettelendamised või siis biitsepsile ja siis veel kaagutatakse et ollakse ikka päris kõvad vennad.
Raskuste või hantlite laiali jätmine ka vahel häirib
Töö juures oma jõukas ja meil seal reegel et lõpetada masina kasutamise siis pühi ka higist puhtaks, ma vist ainuke loll kes seda teeb
Veel häirib kui keegi tuleb ergutama, eriti kui teen kätekõverdusi või lõuatõmmet alati keegi karjub takka ” One more… one more”.
Sai vist liiga palju hädaldatud
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused