eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
Member
Kuidas ta seda tegi ?
eesti mees
MemberAsi on tehtud, loodan pole just vaga psuhho
eesti mees
MemberNo jah see tablettide asi on natsa jama ja masendav. Samas Eesti inimesed voivad ennast lohutada,nad ei ole ainukesed kes sellist lollust teevad. Omal uks naide tuua, uks mu tuttav UK proovis Karri dieeti, mugi aga karriseid toite ja karri parandab su ainevahetust ja seega su rasvade polemist. Lopetas haiglas madala mao PH-ga.
eesti mees
MemberSinu jutu ja kirjelduse järgi ei saa praegu ühtegi kindlat järeldust teha. Aga minu jutt käis mitte biitsa ja randme kohta, vaid randme painutajate ja sirutajate kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui sul on valu seal lohus, siis tekivad jälle uued teooriad, mis olla võib. Ja ilma ise katsumata ei söanda öelda, mis sul ikkagi viga on. Interneti kaudu on mööda panemise oht väga suur.
Noh ma tulen paari kuu parast tagasi Eestisse elama, loodetavasti. Eks ma siis tean kelle poole poorduda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>eesti mees
MemberMina ei saa aru kahest asjast:
1.Raskuste viskamine/loopimine – tehakse oma seeria ära ja siis lastakse raskusel suure mürtsuga kukkuda. See ei ole ju isegi lihastele-liigestele kuidagi hea ..
2. Kapuuts peas treenimine – kui sa just tõesti mõni kuulsus pole, siis miks..? Kang turjal kükke jne tehes veel võib-olla..aga muidu, lihtsalt ei saa aru.
eesti mees
MemberNagu ma juba ennem mainisin ma treenin kodus kuna pole voimalust joukasse saada , hetkel. Seega ma teen chin- up-e et anda koormust biitsepsile ja hiljem hantlitega takka .
Pull up teen ma selja paeval.
Gmster kui kasi sirgeks sirutada ja katsuda kuunarliigest siis valu tundub olevat seal kus on see lohk. Kas ma peaksin su jutust aru saama et ranne on norgem kui biitseps ja seega tekivad probleemid.
eesti mees
Member,Kui inimene on ikka 20kg ulekaalus siis mina kull ei soovitaks kohe sorkima hakata, mojub polvedele kehvasti. Kiirkond voi siis kepikond on alguseks paris head, tempo peaks olema selline et saad vabalt raakida.
Toitumine on tahtis ja ka see et sa naudid mida sa teed, veretundega suus on varsti sein ees ja motled et milleks ma ennast tapan
eesti mees
MemberMa kull ei tea midagi Hr. Pajust ja tema fittidest ja ausalt ei huvita ka. Samas ma pole ka mingi kuntsnik aga kui vahegi aus olla siis pildid on paris asjalikud, isegi kohati vaimukad
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .no war, peace please.
eesti mees
MemberKukk , kuna kunagi kakeldes taoti polv ara ja nuud kukkides kaib selline ragin labi. Eelistan surumist.
eesti mees
MemberKlappidega on see asi et peab oskama oma keha kuulata ja vastavalt sellele reageerida. Mis puudutab saalis olevat muusikat siis tavaliselt on see ju raadio ja seega kuuled seda niigi kogu aeg, aint jaam on erinev. Vahemalt meil siin on kull nii.
eesti mees
MemberIse treenin kodus ja omal klapid peas ,musaks kas Metallica voi siis Ramstain.
eesti mees
MemberOlen nainud sellist asja Hilton Dundee joukas kus mees tuli lapakaga ja paneb musa mangima ja siis hakkas tegema trenni kava jargi mis tal arvutis olemas. Kusjuures vagagi huvitav programm oli, treener naitas harjutuse ja tehnika ette ja mees tegi jargi.
Ilmselt kasulik asi aga korvalt naljakas vaaadata oli kull.
eesti mees
MemberMaru lahe lugu.Paluks veelgi selliseid
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Tank kihutas nuud kull mursu kohe kumnesse
eesti mees
MemberMa siis lugesin selle teema labi. Teemaalgatajale kummilindid on head asjad aga mina soovitaksin ekspandleid, saad ka kogu keha labi teha ja vajadusel saad lisada takistust.
detsember 27, 2012 at 3:19 p.l. in reply to: Kuidas suhtub teie elukaaslane/abikaasa teie jõusaali? #333243eesti mees
MemberNoh siis olen mina küll ainuke kes kaebab, samas ei kaeba ka. Mul naine küll ei keela jõukasse minekut aga meil peale pisi-poisi väike mure veel , naine nimelt lõpetab doktori kraadi seega olen mina see kes lapsega tegeleb ja oma jõutreeningud tuleb teha öösel ja kodus. Noh vanad head kätekõverdused ja lõuatombed.
AutorPostitused