eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberMinul löödi kunagi tänaval põlv ära, st. löök tuli küljepealt ja tulemuseks oli põlve vigastus. Kui teen täiskükki üle 50 kg raskusega siis vajub põlv läbi, samas masinaga surudes pole probleemi. Füsio soovitas TRX-ga Bulgaaria kükki ja ka Ühejalaga kükke on teinut imet nii tasakaalu kui ka reite toonuse osas.
eesti mees
MemberMa unustasin ennest lisada, et kui naine oli rase ja me voodi elu oli null siis ma tegin oma elu paremad lammutamised nii jõukas kui ka kodus. Ikka kohe nii et iga kord oli tühjaks pigistatud sidruni tunne. Muidu olin kogu aeg närviline ja ärrituv.
Sama teevad ka võitlusaladega tegelejad, hoiduvad seksist, testo laes ja ringis on loomad lahti
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberMa ei ole küll ekspert aga mina olen kuskilt lugenud et naistel pidi sex vabastama ajus mingi mõnuhormooni, seega kergem koormust talud ja pingutada.
Meestel vastupidi pidi sex vähendama testo taset ja ka energi kadu pidi olema küllalt suur.
Samas olen ka lugenud et sex pidi mõlemale mõjuma rahustavalt, eeldan et tegu on normaalse suguakti korral.
eesti mees
MemberEestis on ülikonnad ikka maru kallid ma vaatan. Mina sain kunagi omale Kilt Shopist £156 ja siis ka veel kohendati õlgadest ja reitest parajaks. Muideks täitsa tavaline vesti ja pindsakuga ülikond oli.
eesti mees
MemberMa ise jagaks juppideks päeva peale, venitaks erinevate nurkade alt ja kasutaks erinevaid venitustehnikaid: pinge-lõdvestus, dünaamiline jne.
Spagaadi jaoks venitamine on ka päris hea jooksjatele, ma just eile vaatasin üle Paula Radcliffe raamatust How to Run. Seal ka venitati spagaati jaoks.
eesti mees
MemberMina kasutan ka ja juba 3 aastat, olen vägagi rahul. Eriti asjalik asi kui tegeled jooksmisega, maru efektiivne kui tahad oma IT-bändi lahti saada.
eesti mees
MemberNoh ma vaatan et siin on teisigi hulle nagu mina
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Vaata Sa võid oma asja veelgi hullemaks ajada, nagu mina tegin. Kunagi juhtus nii et mul väänati õlg välja ja see pandi tagasi nn. spetsi poolt kui aus olla siis ka ei viitsinud asjasse süveneda. Niipea kui läks paremaks hakkasin jälle vaikselt treenima, raksud käisid aga noh olin noor ja loll. Lõpuks hakkasin tundma meeletud valu ka küünarliigeses ja pöördudes siis füsio poole öeldi et jõukaga on jokk, õlakapsel on kulunud ja mingi nurga all liigub õlg natsa välja ja see paneb ka surve küünarnukile.
Ainuke trenn mida nüüdseks tema soovitusel teha saan on TRX-ga.
Sa parem uuri kui tõsine on vigastus ja mis saab teha, muidu võid veel kuskilt mujalt lõhkuda.
eesti mees
MemberÜks võimalus on tavalisest vööst rätik läbi panna, isegi niimoodi teinud .
eesti mees
MemberErik, kas sa pole mõelnud teha sellist saadet kus on koos ülekaaluline ja ülikõhna inimene.
Ma veel UK elades nägin sellist saadatet TV , ülekaaluline mees kes armastas väga pasta toite ja sõi neid peaaegu 3x päevas ja ülikõhn mees kes toitus peamiselt energiajookidest ja proteiini batoonidest ( polnud anoreksik ) , lihtsalt väitis et ta ei vaja rohkem toitu.
Huvitav oli vaadata ja hea meel oli et mõlemad said pärast enam vähem normaalsesse kaalu.
Eestis võiks ka midagi sellist teha, ma usun et vaatajad läheks vaimustusest hulluks .
eesti mees
MemberPäris huvitavad elukad siia ülesse laotud. Vabandust , inimeste kohta ei tohi nii öelda aga ma ei oska kuidagi teisiti öelda ka. Elukate alle ei mõtle neid kellel on lihas puhtalt ülesse aetud . Igaks juhuks seletasin lahti, ei soovi et keegi tuleb ukse taha ja pumbapüssi suhu paneb
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberOlen midagi säärast näinud välismaal ka , vahe aint selles et seal on treener sul kogu aeg sabas ja piitsutab takka. Eesti omas lastakse inimesel endal töö ära teha ja paljud murduvad. On ju meeletult raske piirata oma söömis harjumusi.
Ausalt ise sooviks vaatata ka sellist saadet kus õpetatakse kuidas normaalselt juurde võtta, sest paljud teevad trenni ja söövad ka normaalselt ( enda arust) aga tulemust ei tule. Vead siis kas söömises või liiga vale treening.
eesti mees
MemberUsust rääkides, siis kindlasti selle aasta üks olulisemaid sündmuseid:
Ma ei ole küll eriti suur usu fänn aga kui neid kristlasi aitab siis palun , miks mitte. Minu arvates on nende maailmast arusaamine natsa lapsik.
Mina eelistan uskuda aint iseendasse. Rohkem kasu, isiklikud kogemused.
eesti mees
MemberTähtvere linnaosa üldiselt – alustad Vikerkaare tänaval sealt jooksed parki, edasi Emajõe äärde kuni Anne kanalini ja selle ümber. Tähtvere tänavad väga rahulikud, autosid vähe, jooksmiseks väga super piirkond.
Ma kardan et Tähtvere jääb natsa kaugele. Ma elan hetkel Pikal tänaval aga tänan abi eest.
eesti mees
MemberSõltub, mis OS sul on. Win7 (XP peal oli sarnane) Control Panel->Region and Language->Keyboards and Languages->Change Keyboard ja sealt valid Eesti klaviatuuri ning veendu, et see oleks peale valimist ka aktiivne.
Tänud . Ma sain selle ka ise paika, kobamisi.
Äkki saad ka mind natsa teises mures aidata.
eesti mees
Member
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Läks veidi aega, et aru saada, mida see karuga jooksmine tähendab…Sry, peab naise kaest uurima kuidas installida arvutisse eesti tahti. Akki saad ise aidata
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused