eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberTallinnas jäädavalt. Siis läheb raskemaks jah, iseenest fitshopis on ka teip müügil, aga pead terve rulli ostma ilmselt. Aga see on loodud igatahes higiga peal püsima ja hõõrumist kannatama.
Äkki sa Gmaster saad mulle siis selle asja nime anda. Ma hüppaks siis homme sealt Fitshopist läbi. See asub mu kodus aint max 700m kaugusel.
eesti mees
MemberHästi aitab kindlasti ka Advance võrkteip, ise tõmban sellega pappkaste kokku, isegi silikoonvoolikud isoleerib ära. Pärast pead ainult vaatama, et nibu ära ei tõmba koos teibiga.
Ma eelistaks ikka oma nibud alles jätta
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Mida vähem kahju seda parem, nii kui nii tuleb vist ohutuse mõttes rinnakarvadest loobuda
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .eesti mees
MemberMa võin sulle kinesioteibijupi prooviks anda
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kuidaks saaks kontakti . Kas asud Tartus v
eesti mees
MemberAga tead, pole need spets spordiriided nii head midagi kui arvatakse. Proovi ükskord joosta ka tavalise puuvillase maika või t-särgiga, pead selle jah hiljem sõna otseses mõttes välja väänama, aga nahale võib sõbralikum küll olla.
Nende spets riietega oli mul alles paar päeva tagasi halb kogemus, õigemini mitte mul vaid mu noormehel, kelle Nike jooksusärgi krae sees olev silikonriba konkreetselt talle kaelale sulas.
Selge ma proovin.
Kas sa oskad öelda kust kohast saaks osta Transpore Medical Tape 3M-i või midagi sarnast. Internetis kõik kiidavad seda aga niipalju kui ma loen siis see on aint online staff. Kui võimalik siis ostaks Eestist ja Tartust.
eesti mees
Membernibud hakkavad joostes veritsema ?
Nojah särk hõõrub. Peaks mainima et kasutan jooksusärki ja igati mõõtudes.
Ennem ka poolikuteks treeninud ja seda probleemi pole esinenud. Korra oli ka aga siis ma jooksin vihmaga ja kasutasin vihmajakki ka, oli ka spets jooksjatele mõeldud aga ma higistasin ikkagi meeletult. Eestis treenides pole jakki kasutanud. Jooksusärk on Head DRI-FIT.
juuni 21, 2013 at 9:22 e.l. in reply to: Dopinguraha hankimiseks panka röövinud kulturist jäi vahele ja läheb vangi #345334eesti mees
MemberKurb osa uudisest on muidugi see, et kulturismi mainekujundus jällegi käib.
Asi ei ole ainult kulturismis vaid ka inimeste ajudes
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Elades veel UK sai vahel luheda naljakaid asju ,kusjuures tõestisündinud asjad
. Paljud edukad noored tarvitasid steroide , põhjendus POLE AEGA ET JÕUKAS KÄIA JA KA TOITUMINE POLE PERFEKT AGA MA TAHAN JU SPORTLIK VÄLJA NÄHA
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .juuni 21, 2013 at 6:30 e.l. in reply to: Dopinguraha hankimiseks panka röövinud kulturist jäi vahele ja läheb vangi #345326eesti mees
MemberNoh, raha varastamine ei ole just aus viis selle hankimiseks. Samas steroidid ei ole ka aus viis oma lihaste kasvatamiseks.
Nii palju kui mina olen lugenud või arvutist näinud interviuusid steroidide kasutajatega nad kõik õigustavad oma tegu sellega ET NAD TAHAVAD OLLA NR.1
Vanglas piisavalt steroide ja mõnuaineid saadaval,seal saab oma vajadust siis rahus rahuldada.
eesti mees
MemberEi ikka üritasin talle seletada ,et see on sellepärast et mul on hea lihasetoonus. Ma vist ei osanud talle korralikult seletada, ta vaatas mind nagu imelikku.
Sellepärast jalutasingi minema.
eesti mees
MemberNoh se polegi päris kükkimine, mina nimetan nii
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Ma kirjeldan seda nn. kükkimist. Ma istun maas, jalad sirged ja fikseerin lapse labajalad ja sääred oma jalgevahel. Tema istub minu reiele ja siis ma meelitan ta mingi mänguasjaga püsti. Ikka ülesse ja alla , jalad fikseeritult.
Püsio juures tegi niimoodi 4 korda, öeldi et jalad nõrgad. Tuleb Kükkida või kuidas seda nimetada
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> .Loodan GMASTER sai aru harjutuse kirjeldusest.
eesti mees
MemberKuidas ja miks alles 1 aastaseks saanud lapse lihaste tugevust hinnati üldse? Ta on ju alles käima õppinud (kui üldse), mis jõudu siit ikka oodata? Ma väga imestan, et perearst üldse füsiole suunamise mõtte peale tuli.
Las õpib kõndima, jooksma ja vanemate seksodroomil hüppama, sellega laheneb hoobilt ka jalgade tugevuse mure. Lapsele bioloogiliselt ette nähtud kasvamisülesanne on nagunii hulga võimsam, kui võimalik adopteerumine treeninguga.
Noh perearst arvas et võiks juba esimesi samme üritada ja kui laps kätest ülesse tõsta siis lapse jalad vajuvad põlvedest läbi.
Samas ta ei arvestanud et mu poiss seisab toe najal alles 1 kuud ja teeb toe najal küljele astumist alles 1 nädalat.
eesti mees
MemberMul oli kunagi sama probleem, magu oli ees mis kole. Peamisteks probleemideks oli et tegin kõhulihast raskusega ja MUIDUGI TOITUMINE
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> . Nüüd kasutan oma kõhulihaste treeningul rohkesti Fitness Palli ja suht koht palju keha stabiseerivaid harjutusi. Radikat küll ees pole aga jooned ilusti näha, muidugi mina treenin ka lihtsalt kodus.eesti mees
MemberPalju õnne Teile ja pidage ikka meeles , et abielu on nagu täiskohaga töö .
eesti mees
MemberSoovitaks veel teha rinnalihast, nt. kätekõverdusi . Kui vorm kannatab siis teha maas kui ei siis kas põlvedel või toetudes kaks kätt seinale. Peaks juhtuma et on olemas hantlid või veepudelid saab teha ka surumist, oled põrandal selili ja surud raskust ülesse.
Tegelt peaksid tegema tervet keha, sest ühte lihasgruppi eelistades ja teised väljajättes võid omale teha rohkem kahju kui kasu.
Toitumist peaksid ka jälgima.
Edu.
eesti mees
MemberTere! Ma küll ei ole mingi tark, aga paar soovitust: vaata toitumine üle, tee kõhulihaseid, kükke kas ilma raskuseta või kui on siis hantlid käes või veepudelid. Kükk peaks treenima reisi ja tuharat. Kätele saad ka teha kui on siis hantlitega ja kui ei ole siis veepudelitega. Õlale nt raskusega sirgete käte tõsted ette ja küljele. Seljalihaseid peaksid ka kindlasti tegema, aga kuidas, jään vastuse võlgu, mõtlen just alaselga, kuna olen kuulnud et kõht ja alaselg käivad käsikäes.
Alaselga saab teha kui oled kõhuli võimlemis matil ja teed keretõsteid või kui on fitnesspall( täispuhutav), oled kõhuli seal peal, jalad kuskil kapi all ja teed ka kere tõsteid.
-
AutorPostitused