eesti mees
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
eesti mees
MemberMaru kahju küll, mees minust aint 1 aasta vanem. Vahet pole kas puhtalt või mustalt saadud see keha aga tunnustama peab teda tehtud töö eest küll. Ehk oskab enda järgi seal üleval paremini vaadata.
eesti mees
MemberToitumine on muidugi tähtis ja oluline. Tegelikult on kava väga hea , arendab nii vastupidavust kui ka plahvatuslikku jõudu. Kõik oleneb muidugi eesmärkidest, soovitakse suuti punnis lihaseid, siis see kava ei sobi aga kui soovitakse saledat ja sportliku figuuri siis küll.
veebruar 9, 2016 at 8:59 e.l. in reply to: Kümned tuhanded ampullid tundmatuid aineid jõusaalidele. #385025eesti mees
MemberSee steroidide teema on karm teema. Ma saan aru proffidest kes lähevad räpasele teele, sest nende tulemustest sõltub nende heaolu. Mitte et ma seda räpast teed heaks ja õigeks kiidan. Millest aru ei sa on tavaharrastajad, milleks neil seda saasta vaja on. Samas see pole ka aint Euroopa probleem UK elades oli päris tihti lugeda kus keegi läks gym-st haiglasse ja tuli välja et pump ei vedand steroide välja.
eesti mees
MemberMäletan kunagi tehnikumis tegime kõik sellisest raamatust tehtud koopiate järgi. Aeg oli siis 90 alguses.
eesti mees
MemberNoh kodus on ka võimalik treeni teha. Lasutades selleks toole , TRX, kummilinte vms.
eesti mees
MemberAsi jah treenimis viisides ja sellesse suhtumises. Mina ise teen hetkel Athlean Xero kava järgi , keharaskusega ja suuredlihasgrupid 50x. Asi on ehitatud ülesse mahule, pikem treening mida olen teinud on 2h ja 3x nädalas. Lihast pole aga võhma mis kole.
eesti mees
MemberElan Tallinnas, muidu selline on super (http://www.amazon.com/Sunny-Health-Fitness-Door-Chin/dp/B0016BNDXI/ref=sr_1_2?s=exercise-and-fitness&ie=UTF8&qid=1422369029&sr=1-2) aga tellida see Ameerikast Eestisse läheb mõttetult kalliks. Ideed?
Miks sa ei telli SportsDirect.com-st. Mina tellisin endale sealt ja olen igati rahul. See mida siin pakuti Iron Gym mudelit on jama, saad teha aint õlgade laiuselt laiemalt lähevad käed vastu seina. Soovitan väga Perfect Fitness Multi Gym-i, maksab hetkel £ 26.00 pluss saatmiskulud. Kasutan ise ja vägagi rahul, muidugi võid ka ise vaadata. See mida siin soovitati Iron Gym-i on jama, saad teha aint õlgade laiuselt. Laiemalt tehes lähvad käed vastu seina.
eesti mees
MemberAlustasin just nii.
Keha oli jaotatud kolmeks – rind/triits/õlg – selg/biits – jalg
Tegin ka 2 korda nädalas läbi, vahepeal puhkasin päeva, vahel lasin nädalate viisi ilma puhkuseta. Tunde järgi. Toimis päris hästi, lihas kasvas küll.
Isoleerimise kohapealt – saab küll, kui nupukalt läheneda. Näiteks võtame rinna/triitsa/õla päeva. Alustad rinnaga: Tavalised kätekõverdused ja jalad kõrgemal: põhirõhk rinnal. pumpad korralikult läbi. Edasi lähed teemant kätekõverdusete peale, see annab ka veidi koormust triitsale. Siis liigud rööbaspuudele, tunnetusega rinnale. Triits saab juba rohkem koormust. Järgmisena käte kõverdamine tagatoengus: nüüd juba põhirõhk triitsal, aga rind saab ka veel veidi koormust.
Ja oledki sujuvalt rinnalt triitsale üle läinud. Edasi võid veel ntk teha rööbaspuid, tunnetusega triitsale…jne. Õlga saad koormata samuti lõuatõmbe torul, jalad seinad kätekõverdused, põranda peal on veel harjutusi mida õlale teha(youtube)..
Seljapäeval on ju lõuatõmbed, pealt- ja althaardes.
Jalapäeval kükid, ühejalaga kükid, väljaasted(ntk 100 sammu on juba päris hea koormus) 4×100 teeb juba mõnusalt tööd
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Alustad muidugi nii, kuidas ise tunned, et lihase täis lööb ja jalad seeria lõpuks nõrgaks tõmbab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>2 hantlit juurde sebid on juba väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Tuli meelde, et tegin ka siin kunagi mingi teema koduse treeningu kohta
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Otsisin üles ja uuendasin ka viimase aja piltidega. http://forums.fitness.ee/index.php?/topic/31356-kodune-treening/page-2Edit 2 : LOL
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> sa oled isegi seal teemas sõna võtnud xDNoh seda ma tean, see ei olegi hetkel probleem. Ise ma teen hetkel kodus ,nt. niimoodi: Lõuatõmbed( laialt) ja kohe hüppega kükkid takka, mõlemad seeriad tehtud ja 2minta puhkust 3 seeriat ja niimoodi kogu keha.
Hetkel on küsimus kui ma jagan keha ära ,nt. E-rind ,T-jalad, K-selg, N-õlad ja R- käed vms. Kui ma siis hakkaksin seda tegema, ütleme E kätekõverdusi( laialt ja kitsalt) ja tapaksin rinna siis kuidas see mõjuks.Kas taastuks seljapäevaks ära või kui õlapäeval kas ei hakkaks kannatama käed, kodus ju kätetreening peamiselt althaardega lõuatõmbed ja randmetele kitsalt pealthaardega lõuatõmbed. Muidugi käsi võib ju treenida ka haamerhaadega lõuatõmmetega kus saab biits erineva nurga all pinget.
jaanuar 17, 2015 at 6:55 p.l. in reply to: Täna tekkis tahtmine võtta tina täis suusakepp ja ühele mõistus pähe taguda. #376075eesti mees
MemberVaatan,et asi läheb põnevaks. Mulle täitsa meeldib ,et selle teema siia postitasin saan ka targemaks.
jaanuar 17, 2015 at 4:19 e.l. in reply to: Täna tekkis tahtmine võtta tina täis suusakepp ja ühele mõistus pähe taguda. #375980eesti mees
MemberSorry,aga siis poleks sa temast just eriti arukam.Nuudiga inimestele oma arvamust peale suruda ei tundu just mõistlik,olgu see teise inimese arvamus nii rumal kui tahes.
Võib olla tõesti
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Hetkeks käis peast küll selline mõte läbi ja võib olla ma selleks selle loo siis kirjutasingi,et näidata kuidas asi kulges ja lahenes. Igatahes mina pakkusin välje, et eks sa katseta ja anna tulemusest teada. Võtan seda kui pikaajalist vaatlus protsessi, kasvukas pidi küll paisutama aga ka käitumist muutma. Nalja hakkab saama
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 16, 2015 at 7:16 p.l. in reply to: Täna tekkis tahtmine võtta tina täis suusakepp ja ühele mõistus pähe taguda. #375972eesti mees
MemberÄra näe vaeva ning ära kuluta oma energiat selliste peale. Selliseid on täpselt sama palju kui blondiine, 100-aastaseid, esmaste juhilubadega ning muidu napakaid liikluspildis. Ka nendele annaks teinekord korraliku ihunuhtluse, aga head lapsed need kasvavad vitsata ning arm aitab enam kui hirm.
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Imre sul on nagu alati õigus, milleks raisata ona närvirakke ja milleks saada halle karvu iga tühi kargaja peale. Eks igaüks teab millega riskib.
jaanuar 14, 2015 at 6:45 p.l. in reply to: Ott Kiivikas Fast Team – Tere tulemast Veteranide Spordiliitu”, uued “Oti” tootesarja tooted ja Team Kiivikas laieneb! #374618eesti mees
MemberSai küll, aitäh. Aga sellest jutust lähtuvalt tekkis veel üks küsimus, mis on ka viimaseks, sest ei taha rohkem blogi “solkida”. Kas Eestis on üldse steroidide kasutamine seaduse järgi keelatud või ei? Mõeldes muidugi, et lavalaudadele ei roni. (:
Noh mina või omast kogemusest öelda et sai kunagi Tartus ühes jõukas treenitud ( nime ei nimeta). Peale paari kuud treenimist tuli riietusruumis trennikaaslane juurde ja pakkus lihaskasvu soodustavaid vitamiine, esimene kord pidi olema tasuta. Aasta oli siis vist 2003 või 2004.
Usun et hetkel võib ka sama lihtsalt saada kui otsida viitsiks.
Ei soovi seda blogi ka “solkida” ega millelegi vihjata.
eesti mees
MemberOlen Hr. Vähiga täitsagi nõus. Jõulutaadi mängimine võtab päris hästi jala värisema ja pulsi lakke. Tean omast käest, mingi aeg oli see au oma poja lastehoiu peal seda auväärset taati esindada, kuna teiste laste isad keeldusid sellest aust. Ütleme nii et mul on veel päris palju Hr. Vähi ja Hr. Kiivikase käest õppida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.eesti mees
MemberMul oli ka kunagi selline probleem, kuna treenin kodus ja biitspsi treenimiseks tegin kitsa althaardega lõuatõmbeid ning triitsepsile kitsa haardega kätekõvrdusi. Füsio vaatas üle ja ütles, et liiga ühekulgne treening ja lihased balantsist väljas. Nüüd treenin ikkagi nii aga püüan harjutustega mängida ja valu kadunud.
eesti mees
MemberKorralik maadlus ja BJJ kogemus aitab suht alati hädast välja
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ka mina võitsin oma muay thai treenerit maasvõitluses korralikult.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Samas maasvõitlusega olen tegelenud väga palju aastaid ja käinud ka võistlemas.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Suur mass aitab jah ainult siis, kui aeroobne tase ka kõva ja ka siis ainult piiratud aja.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Räägi siis nendest keelatud löökidest ka juba.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh ütleme nii ,et Eestis löödi kunagi põlv ära, vastane liikus kõrvale ja jalahoop tuli põlve küljepealt. Seni käib põlvest vahel nõks läbi. Siis on õlg tõmmatud paigast ära, vastane sai käest kinni ja ropsas enda poole, välja see supsaski. Füsio rääkis et veel praegustki mingi nurga all tuleb kuni 1cm välja. Legendaarne on ju veel löök harkuvahele ja peaga näkku.
Kui veel Dundees UK sai elatud siis sai vähest viisi tegeletud enesekaitsega ja olgem ausad kõiki neid lööke on ka võimalik plokeerida ja ka vastata
-
AutorPostitused