Skip to main content

Edward

Forum Replies Created

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Nõuandeid menüü osas. #267024
    Edward
    Member

Kalamaksaõli kapslid võiksid endale soetada . Lihtne ja mugav viis veidike rasvu juurde saada.

in reply to: Menüü vastavus eesmärkide ja trennikavaga #234029
    Edward
    Member

kaal ja pikkus jah “tava inimese” puhul oleks ilmselt tõesti normis, mul aga asjad kurjasti, mõni 90-100kg on ka visuaalselt kenam. Kusjuures riietega on veel võimalust varjata, aga kui särk seljast visata siis on asi ikka jahmatav. Aga üritan ja aeroobse sisse tuua. Jõusaalis teen kõiki harjutusi 3 seeriat ja korduste arv 5-10 oleneb harjutusest. Eesmärgiks vähemalt kõiki kordused tuua 7 peale. Kätekõverdused, triitsa harjutus, kõhulihased ja keretõsted teen 3×10. Kas oleks mõistlik mingi harjutus veel sisse tuua? Või ei soodusta minu toitumine trenni tulemusi? Panin ka eile keha mõõtmed kirja siis miski kuu pärast saan võrrelda, kas on midagi muutunud või ei. Kaal oli hiljuti 80.7, nüüd ei ole kaalu peale saanud aga üritan leida võimalust tühja kõhuga peale astuda. Soojendus mul ka ilmselt paigast, seega olen avatud informatsioonile, mis soovitaksite soojenduseks. Jõudu kõigile!

Soovitan rohkesti baasharjutusi teha .

Snatch

Hang Clean

Deadlift

Squat

in reply to: kodune treening (isetehtud kava) #212555
    Edward
    Member

Kükid ei tee sulle ilmtingimata suuri jalgu . Kükid aitavad kaasa terve su keha arengule k.a su ülakehale .

See on baasharjutus ja kuna sa ühtegi baasharjutust ei tee peaksid kohe kindlasti kükkima .

in reply to: Hinnake mini-progressi #270448
    Edward
    Member

Kükki & jõutõmmet teen palju ärge sellepärast muretsege.

in reply to: Hinnake mini-progressi #270740
    Edward
    Member

Juuli 2011

in reply to: Alarind #270758
    Edward
    Member

Rööbaspuudel surumine on väga hea!eriti kui rinna alaosa tahad arendada.

Täpselt õige !

in reply to: Vasak käsi väiksem #270765
    Edward
    Member

Ürita rohkem teha harjutusi kangiga ja nagu eespool mainitud nõrgema käe korduste järgi .

in reply to: Treeningkava – eesmärgiks jõud #270772
    Edward
    Member

Kõige kergem viis jõudu arendada on tehes Stronglifts 5×5 kava .

Workout A :

Kükk 5×5

Rinnalt surumine lamades 5×5

Rowid 5×5

Workout B :

Kükk 5×5

Jõutõmme 5×5

Kangiga seistes surumine 5×5

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)