Edward Oks
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
oktoober 14, 2012 at 9:32 p.l. in reply to: Arnold Classic & AC Amateur Europe 2012: MEDALISADU #327016
Edward Oks
MemberHuvitav kas ta dopingukontrolli ka saadetakse?
Või Arnold Classicul pole dopingu kontrolli?
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edward Oks
MemberVäike galerii võistlusest on siin SK Saarde kodulehel sammuti: http://www.sksaarde.ee/galerii-raskejoustik
märts 5, 2012 at 9:25 e.l. in reply to: IV Reval Cup – Tallinna LMV kulturismis ja fitnessis: tulemused, galerii, järelkaja #182393Edward Oks
MemberVäga sünge jõusaal! Sellest võiks teha kohe jõusaal-muuseumi, milliste masinatega 1970-datel treeniti
See on kõige parem saal üldse
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>detsember 1, 2011 at 9:04 e.l. in reply to: IFBB Juniors and Masters World Championships, Santa Susanna – pictures #290396Edward Oks
MemberHuvitav, miks Eestis nii võimsaid juunioreid ei ole ?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edward Oks
MemberÜtlen ausalt- ei ole endaga rahul.Käisime täna perenaisega Aasia köögis söömas ja lisaks imemaitsvale riisiroale läksid veel kanafilee meekastmes ja krõbedad konnakoivad. Perenaisel kindlasti hea meel, et söömas käisime, aga sellist nõrkust ei tohi ma endale lubada. Sai täna päeval suurem kogus rasvapõletajaid ligi võetud. Mahla enam ei joo- lkui tahan juua, siis tavaline vesi või Fat Burner. Krt, ma olen enda peale tige! Kaal ilmselt 85 kg hetkel, aga peaks olema alla 83 juba.
Luban ennast parandada!
Pidage vastu!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Noh sinu käes on Eesti kaalulangetamise rekord , niiet ära põe !
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 18, 2011 at 5:49 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #293520Edward Oks
MemberSee küsimus on siin foorumis korduvalt läbi käinud. Uuri natukene ajalugu.Kas see üritus on siis sisuliselt mõeldud tudengitele ,kes tegelevadki ainult jõutõstmisega ja omavad vastavat varustust? …Siit teine küsimus ,et miks ei võiks sama asi toimuda lihtsalt ilma varsutuseta? Siis on kõik võrdsed ja mingi kapron särk ei toesta/aita surumist ,vaid sportlane ise – oma liha ja luuga.
märts 18, 2011 at 1:05 p.l. in reply to: Eesti üliõpilaste 2011 a. lahtised meistrivõistlused jõutõstmises – juhend #293484Edward Oks
Membermilleks need trikood ja surumissärgid lubatud on ?
Edward Oks
MemberKõigepealt vabandan kunas ei oskand seda teemat kuskile postitada.Aga igaljuhul kunagi oli siin kodukal siis selline teema kus Ott tegi siis intervjuusi erinevate inimestega treeningute ajal.
Ja see oli minumeelest kord nädalas või nii kus ilmus jälle mõni uus video.
Seal oli siis ka see kus ta tegi ( ei mäleta nime ) aga selle tuntud taipoksi tegelasega intervjuu ja näitas siis tema treeningpäeva.
Et too on siis oma ala tegija.
Ma ei tea kas tuleb kellegil ette see treening video.
Et jah, kui oskate aidata oleks tore kui keegi saadaks selle lingi.
Ma siin tuhlasin ja tuhlasin aga ei saanud hakkama sellega.
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eeldan ,et tegemist on Kevin Rennoga… Siin saidil on võimalus kasutada OTSINGUT ,et andmebaasist hõlpsam vanemat informatsiooni kätte saada. Aga olgu http://www.fitness.ee/uudis/3314/sinu-kulj…n-pitbull-renno
Edward Oks
MemberMul endal sama asi… Rasva sõin normaalselt , pool kilo hapukoort päevas lisaks teised piimatooted ,lihast ja munast veel hulga rasva… Olen tähele pannud ,et kui beta alaniini võtan ,siis hakkavad huuled kuivama…Niiet kui beetakat võtad , siis proovi mingi aeg ilma, vaata kas see huulte jama kaob ära.
Edward Oks
MemberEdward Oks
Memberpäris lahja näeb välja aga jah
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Sööb ka vähe
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Edward Oks
MemberSUPER !
veebruar 2, 2011 at 3:57 p.l. in reply to: kas RASVAPÕLETAJAD ja ROHELISE TEE tabelitd mõjuvad ka lihaskasvule HALVASTI?? #288734Edward Oks
Membersilmas pean nt fast’i BURNEREID..kuulsin kellegilt trennist et ära neid kyll söö kui tahad et lihase kasv oleks efektiivsem:S:S maru segane jutt.. kas see mõjub sis ka kuidagi lihastele v millegile??
Milleks neid rasvapõletajaid üldse vaja kui tahad liha peale kasvatada ? Kui tahad rasvast lahti saada , siis pead leppima ,et sellel ajal lihast pm ei kasvata.
Need burnerid pole ka mingid “imepreparaadid” ,mis üleöö rasva ära kaotavad. Pigem nad aitavad natukene kiirendada põletus protsessi kui on vastav menüü. Kõik algab ikka toitumise korrigeerimisest !
Edward Oks
MemberPalju õnne ja isaks olemise rõõmu !
Edward Oks
MemberKuna tegu oli sellise im promptu fotosessiooniga, siis polnud kasutada muud kui telefoni kaamera. Paremat masinat mul endal ka pole, aga kavas on laenata ka videokaamerat, seega on oodata veelgi vahetumaid seiklusi. Staarkulturisti Kirbuga on avaldanud soovi treenida taaskord Rainer Neemsalu. Väike võimalus on, et sel reedel satub Edward Oksaga koos revalissegi. Pluss trenn Hiiglasega.Ja veebruari teisel/kolmandal nädalal plaanin tuua teieni trenni ühe oma kursakaaslasega, keda ma ka võistlustele ajan.
Või siis spartasse! eks näe .
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>AutorPostitusedViewing 15 posts - 1 through 15 (of 15 total)