Eden
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eden
Memberja võiks ka kirjutada, mis trenn huvitab…jõusaal, aeroobika, spinning jne.
Eden
MemberVäga hea…
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> A järgmine kord nad võiks Chippendales`i meestega sellise video teha
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eden
MemberMinule igatahes meeldib see jalgade- tõsted- taha harjutus. Ja minu arvates on see kõige tõhusam. Aga eks igaüks leiab endale sobiva. Kusjuures kui neid jalgade tõsteis valesti teha, ega siis tuharale ei mõju küll…vaid reie tagumistele lihastele. Oluline on puusast tõsta, siis mõjub tuharale.
Eden
MemberEi ole kunagi toidulisandeid tarvitanud…v.a. multivitamiinid. Neid kuure olen ikka vahel teinud. Ja suitsetaja pole ka kunagi olnud.
Eden
MemberAga mul on jama veel sellles, et tegelt pole pikemat pausi ka sisse teinud. Praegu puhkasin kaks nädalat (või no mis puhkus see koolitööde tuupimine ikka oli). Olen varem ka teinud selliseid lühikesi pause trenni ja mitte midagi hullu kahe nädalaga pole juhtunud..et vorm oleks märgatavalt langenud jne. Korra tegin isegi kolm kuud pausi ja uuesti trenni tegema hakates polnud ka nii hull kui praegu kui ma tegelikult olen pidevalt käinud (küll mitte täisväärtuslikult, kuna powerit pole). Kuigi tervise pärast ei kurda, aga äkki peaks igaks juhuks siiski minema tervisetesti tegema..EKG`d ja asjad….?
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eden
MemberNeed trenazööril tehtavad jalatõsted taha on küll väga head. Saab koormuse nii reie tagalihastele kui ka tuharale. Samas sa võid neid jalatõsteid ka ilma trenazöörita teha. Toetad ntx. ühe käega seina vastu, et tasakaalu oleks ja tõstad vastasjalga puusast. Niisama jala loopimisest ei ole kasu, tuleb pingutada lihast ja tõsta puusast. Loomulikult trenazööril on efektiivsem teha…saab raskuseid panna jne….aga hädapärast saab ka kodus neid harjutusi teha. Kükke võid ka teha. Väljaasted on küll väga efektiivsed, aga algajal tõstab see pulsi vast liiga kõrgele ja siis võib harjutuse soorutus selle pärast kannatada. Samuti peab seal vaatama, et jalgade asend oleks kindlasti täisnurga all, muidu võid liigestele liiga teha.
Tegelikult ma soovitaks ikkagi mõne treeneri käest nõu küsida ja harjutused ette näidata. Siis on kindel, et sa teed kõik õieti ja ka tulemused on garanteeritud.
Edu sulle
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eden
MemberVõib olla küll ohtlik kui valesti teha. Näiteks väljaasteid valesti tehes ja kui on veel liiga suur raskus ka. Aga BP on ju selline tore asi, kus treener on alati olemas. Tavaliselt treenerid ikka enne trenni näitavad, millise nurga all väljaasteid teha ja kuidas kangi hoida jne. Ja alati saab ju küsida ka
Eden
MemberMul oli ka seljavigastus kunagi. Käisin ka manuaalteraapias…ehk kondiväänamine. Peaks mainima, et aitas küll. Aga loomulikult hakkasin pärast seda ka ise rohkem seljalihaste treenimisele tähelepanu pöörama.
Eden
MemberAh mul ka nii, et kui üldse midagi juurde tuleb, siis ikka puusadele ja kõhule. Kogemus on näidanud seda, et kui on stress ja pingeline periood, siis ei aita ka mingid imedieedid neid kilosid maha saada. Õnneks siiamaani on juurde tulnud ainult miski 3-4 kilo ja siis on kaal pidama jäänud. Ei ole muidugi mingeid dieete katsetanud. Üritan lihtsalt õhtust söömist kontrollida.
Eden
MemberMulle ei meeldi BP 52 muusika. Muidu BP-s on alati hästi hea muusika olnud. Kava ise on päris hea. Eelmises oli biitsepsi killer, selles on triipsepi osa karm. Aga jah.. samas hea muusika annab powerit ja rõõm trennist on suurem.
AutorPostitused