Skip to main content

Eastsider

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 194 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Kõrvetised aka reflukshaigus #64637
    Eastsider
    Member

Trenn ei tohiks asja hullemaks teha.

Mul endal sama jama.

Hoidu eemale rasvastest toitudest, friikartulid näiteks.

Halb on jah, kui kürvetab, eriti kehv on joosta, või kõhulihaseid teha.

Tuleks pöörduda arsti poole. Minul on see jama arvatavasti parandamatu, isalt päritud.

Kannatan ära, siis kui rasvasti ei söö, on hea, mingeid tablette, mis peaks kõrvetisi leevendama ei võta ma põhimõtteliselt.

in reply to: mis te arvate mu rinnalt surumisest? #64522
    Eastsider
    Member

On ka selliseid kange mis kaaludvad 7 ja 10 kilo, kuid surumiseks mõeldud kangid kaaluvad tavaliselt 15 kg või 20 kg, mõnelpool ka rohkem.

in reply to: Kraami segamine… #64517
    Eastsider
    Member

Kas see teeb midagi halba, kui see kraam paarikümne sekundiga alla loputada?

in reply to: Hoopis selline küsimus… #64373
    Eastsider
    Member

Ei tea, kas kaasa aitas ka pool liitrit piima, millega ma selle 50 g alla uhusin?

Mingi profiti 55% toode on.

Enam ei julgegi nagu võtta.

in reply to: Hoopis selline küsimus… #64371
    Eastsider
    Member

Kui ma valgu kasutusele võtsin, siis põhjustas ka see mul seedeprobleeme.

Polegi rohkem kasutanud seda.

Lihtsalt pasa võttis laht rämedalt.

in reply to: sinu pikkus ja kaal, vanus? #64316
    Eastsider
    Member

175-6 cm, 75-76 kg, vanus 17.

in reply to: Mis vahe on munadel? #64184
    Eastsider
    Member

Mul nagu suurt vahet ei ole.

Mis kuradima küsimus see on?

… ?

in reply to: Pilt ! #64177
    Eastsider
    Member

jalg tundub kuidagi selline no ma ei tea

Kus pildi peal see jalg on?

in reply to: Võimalik ületreening? #64104
    Eastsider
    Member

3 vaba päeva järjest- ei näe mõtet sellel.

Ütleme et kui teed pühapäeval rinda ja biitsepsit, siis peaks olema esmaspäev vaba, ja siis õlg ja triitseps, kuna pühapäeval saavad mitmesuguste erinevate surumistega õlg ja triitseps ka vatti, ning võivad olla veel väsinud eelmise päeva trennist.

Üldiselt kui on siiamaani jõudu ja massi juurde tulnud siis ei pea ju eriti ületreeningut põdema.

in reply to: ettan:) #64094
    Eastsider
    Member

Minu jaoks on see paras p*sk, nagu sigaretidki.

Mulle ei meeldi asjad, mis sisaldavad nikotiini, mulle ei meeldi selle aine mõju.

Trennile ta hea ei ole.

in reply to: Harjutus: Eest üles tõmbed kangiga #63939
    Eastsider
    Member

Kui tunned, et jääb väheks, siis lisa näiteks õlakehitused kangiga. Kuigi jah, see harjutus mõjub ka trapetsile suhteliselt normaalselt, kuigi enamasti peaks see mõjuma õlale, vähemalt ise teen seda õlaharjutusena.

Tunnetuse küsimus enamasti.

in reply to: Minu kava #63912
    Eastsider
    Member

Soovitan midagi muuta õlaharjutuste juures. Praegu on sul 2 harjutust, mis mõlemad arendavad põhiliselt õla keskmist osa. Oleks vaja ka harjutust, mis arendaks tagumist osa. Õla esimesele osale mõjuvad mitmesugused surumised nagu näiteks lamades surumine kangiga, kuid seda ei tea, kas piisavalt.

Isiklikult soovitan rohkem harjutusi õlale.

in reply to: rind #63910
    Eastsider
    Member

Kas mängid või oled?

Loomulikult mõjutab, kuid mitte nii, et seda triitsepsi harjutusena kasutada.

Sama käib selle kitsa haardega surumise kohta: mõjutab küll rinna sisemist osa, kuid mitte piisavalt, et seda harjutust sisemise osa arendamiseks kasutada.

Loodan et kunagi jõuab kohale.

Üldiselt ma ei viitsi enam vaielda. Kes tahavad, siis kasutage kitsa haardega surumist rinna sisemise osa arendamiseks. Kuid ärge imestage, kui soovitud arengut ei toimu.

in reply to: Leim #63905
    Eastsider
    Member

Sellist mõttetut sõimu oleks tõesti vaja piirata nagu et sa oled m*** jne. Ega see ei ole sõnavabaduse piiramine, teise isiku solvamine oli keelatud ka varem.

Pasaloopimist peaks selle liikumisega vähemaks jääma, kuigi jah, sellised jäävad ikka alles kes arvavad et internet on anonüümne ning keegi ei saa teada, kes nad on ning siis laimavad teisi mõnuga.

in reply to: rind #63900
    Eastsider
    Member

kitsa haarde ja kangiga!

ja arvamus mönele nii mönigi mees on mötetu kui siin harjutusi arvustab. kui teoorias vaatad netti ja praktika on tuharalihaste piinamine arvutitooliga,sis ei saagi paremat postitust loota

Ei arvusta harjutusi, vaid ütlen mille jaoks see harjutus on mõeldud.

Selle harjutusega kurnab enne triitsepsi ära, kui rinna.

Ning kui rinna siseosa ära ei kurna korralikult, siis ütle mulle kuidas ta areneb?

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 194 total)