Skip to main content

Eastsider

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 194 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: biitseps #67621
    Eastsider
    Member

Mu klassis on ühel poisil üldse kuskil 20 või 25 nii et ei ole hullu jah.

in reply to: biitseps #67599
    Eastsider
    Member

Mida teha et biitseps ilusti välja paistaks?

Mul on kuskil 38-39 cm aga välja ei paista küll, et nii palju oleks.

Ise arvan et peaks aeroobset tegema kõvasti.

in reply to: rind #67597
    Eastsider
    Member

Ütleme et su sõber surus algul 90 kg ja pärast 110, ise kaalub ta 100.

See on 10 kg kehakaalust rohkem

Sina kaalud 70 ja surusid algul 90 ning pärast 95 kg.

Kehakaalust 25 rohkem.

Minul näiteks oli nii et teatud raskuseni(85kg) tuli suhteliselt kiiresti, kuid edasi väga vaevaliselt. Praegu surun 95.

Kui raskused hakkavad minema kehakaalu suhtes suureks, siis ei toimu enam nii kiiret arengut. Muidugi oleneb mida treenid ka kas jõudu või lihasmassi. Kui jõudu siis on 5kg tõesti vähe, ning peaksid ehk muutma oma kava. Kui lihasmassi siis 5 kg juurde on suhteliselt Ok.

Muidugi oleneb palju ka toitumisest ja valgu tarbimisest. Mina isiklikult lisavalku ei võta ja toit on ka suhteliselt valguvaene. Ka sellisest asjast võib olla põhjustatud suhteliselt aeglane areng, kui piisavalt valku ei tarbi.

in reply to: kõht #67347
    Eastsider
    Member

Ei tohiks mõjutada jah. Valku peab ikka võtma, see aitab sul lihast säilitada.

in reply to: kuidas saada kiiresti surumises kilosid juurde. #67239
    Eastsider
    Member

Oleneb mida pidada tõhusaks: kas lihase kasvamist või jõu suurenemist, ise eelistaksin lihast kasvatada. Muidugi kaasneb suurema lihasega suurem jõud ka.

Eks minagi tahaksin kunagi 100 ära suruda, hetkel on 5 kg puudu :???:”>

in reply to: kuidas saada kiiresti surumises kilosid juurde. #67231
    Eastsider
    Member

Huvitav, miks on vaja kiirelt kilosi juurde surumises, kas võistlustele minek?

Niisama oma lõbuks teha trenni ainult surumise arendamiseks on ju suhteliselt mõttetu, pigem ikka lihasmassi teha, küll tuleb surumine ka.

Või tegelikult, mida mina ka tean, tehke mis tahate siiski.

in reply to: Minu kava (mis arvate) #67229
    Eastsider
    Member

Mitu harjutust teed biitsepsile, triitsepsile?

in reply to: Sooviks kriitikat ja arvamusi. #67227
    Eastsider
    Member

Natuke juba on midagi, 7 kuu kohta ma arvan et normaalne tulemus.

Kurat mul on ka selline jama, et biits ei paista välja, 38 cm aga välja küll ei paista :S

in reply to: Kas mehed käivad meie pärast jõusaalis??? #67064
    Eastsider
    Member

Ma käin sellepärast et parema kehaga on ka endal enesetunne parem.

Täiesti vormist väljas või kondise kehaga on lihtsalt endal imelik.

in reply to: Kas on mõtet? #66230
    Eastsider
    Member

Viska aga pilt üles, ja saad arvamuse

in reply to: Isekoostatud kava #66215
    Eastsider
    Member

Kasutame otsinut, eks http://www.amazon.ee/main.php?main=artikke…w=1&textID=1701

in reply to: keha kuju ja geenid #65938
    Eastsider
    Member
    in reply to: keha kuju ja geenid #65934
    Eastsider
    Member

Võibolla sa ei saavuta sellist keha, millega võita kulturismivõistlusi, kuid kindlasti saad parema keha kui enamusel inimestel on (kes trenni ei tee)

in reply to: Seljavalu & Jõusaal #65850
    Eastsider
    Member

Vaata, see 10 aastat kõrgharidust- see kahjuks ei näita mitte midagi, eriti kui tegemist on perearstiga kes oma hariduse vene ajal saanud.

Elas üks mees siin. Käis perearstijuures, kuna pikemat aega oli olnud haige(palavik, köha jne). Läks siis arsti juurde- too ütles et külmetus, et joo sooja teed ja võta rohtu jne. Umbes nädala pärast suri see mees kopsupõletikku

Siis ema käis perearsti juures, sest kurk oli valus. Öeldi muudkui et on jah punane, et võta imemistablette. Siis ema lasi suunamise kurguarstile teha- mädane mandlipõletik, ning vaja operatsioon teha.

Neid näiteid on veel.

Kindlasti soovitan käia erialase arsti juures, need oskavad kindlamalt öelda, mis parajasti viga.

Taastusravi ja ma?aa? teevad ka ainult head.

in reply to: kava #65838
    Eastsider
    Member

Õigekiri poiss, õigekiri.

Kui tahad rasvast lahti saada, pead muutma oma söömisharjumusi ja hakkama tegema aeroobset trenni (jooksmine, rattasõit jne.) Ainult kõhulihaste treenimisega ei saa sa rasvast lahti.

Viewing 15 posts - 76 through 90 (of 194 total)