Eastsider
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eastsider
Membermuidu varem olen ka surunud 90, aga suvega läks väga alla
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Septembris- oktoobris surusin 80 ja nüüd surun 95, tõsi, ei tee ka midagi et raskus tõuseks, pigem tahan lihasmassi. Rinnalihase ümbermõõt on selle poole aastaga kuskil 5-6 cm kasvanud.
Ja seda ka, et kuna on käsil üks uurimustöö, siis ei ole söömist muutnud eriti , kuna tahtsin näha kas tuleb ainult trenniga ka juurde. Valgurikkaid toite eriti ei söö( no nii, et ainult üritan seda süüa kus palju valke on) ja pulbrit ka ei tarvita.
Kaal on 75 kg.
Eastsider
MemberKui lamades surumiseks on vaid 1 pink, siis ei tule ju ajast välja.
Kuna kõik on niivõrd erinevate võimetega (näiteks paaril mu klassivennal on tühja kangi üles saamisega ka raskusi) siis läheb tegemiseks liiga kaua aega (raskuste vahetamine, enda korra ootamine jne.)
Kui on mitu kangi, siis on muidugi parem.
Soovitaks panna tegema nad seda, mida saavad teha kõik korraga: kui on piisavalt lõuatõmbamise kange siis lõuatõmbeid, samuti kätekõverdusi jne.
Eastsider
Memberei, ei kasutaks. Ei ole eesmärk parimaks saada, seetõttu ei kasutakski
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eastsider
MemberEi ole, ja ei plaani ka kasutada.
Kuna ei käi jõusaalis sellepärast, et tahaks võistelda, vaid lihtsalt kehalise vormi parandamise pärast, siis ei viitsi isegi valgupulbreid süüa (kunagi ostsin ühe paki, aga jäi pooleli söömine kuna kehva maitsega).
Muidugi, nendest inimestest saan isegi aru, kes niiväga tahavad võita, et keelatud aineid tarvitavad(otseloomulikult on see vale, kuid mõni inimene on selline, et teeks kõik võidu pärast)
Eastsider
MemberKuulan kõike, Põhiliselt kuulan muidu drum and bassi, haussi ja technot.
Eastsider
MemberDont shoot the messenger.mina näen ainult rida segaseid märke

Eastsider
MemberProovi normaalset sööki süüa ja trenni teha, tuleb lihast küll
??:”>Eastsider
MemberNüüd hakatakse jällegi tõel valest nurgast paista.Lugege palun hoolega teema algust ja pange asjad oma peas kronoloogiliselt ja faktiliselt paikka – kes mida võttis, kes mida pakkus, kus ja keda kontrolliti ja millal keegi vahele jäi – seejärel tulistage palju kulub !
Sellega ma lõpetan oma avameelse sõnavõtu.
Toredaid kirglike kommentare !
Tõde tõuseb, vale vajub !
Kui Mareki Postitus on puhas tõde (mida ma loomulikult ei tea) siis ei ole keegi ju midagi valesti öelnud.
loogiline.
Marek ei tahtnud teha koostööd, ning peale seda tekkis põhimõtteliselt tüli ja vimm tema vastu, ning mõne aja pärast tuligi positiivne proov.
Samuti ma ei tea, kuidas olid lood selle teise korraga, kus Marek väidab, et tema rohud seda sisaldasid. Kuid kui olid nii nagu tema väidab, siis ei ole see asi õige.
Muidugi, siin ei tea enam, keda kui palju uskuda saab.
Eastsider
MemberTäiesti p****s!Sellised need meie eesti eeskujud on..
Liidu president pakub dopingud ja kaks tipptegijat võtavad vastu …
absurdne..
Kusjuures vaid üks tipptegija saab karistada
??:”>Eastsider
MemberVirisejad võivad küll põlema süttida. Eriti haige on vinguda “aga see on ju meie raha”. Teie ei saa seda niikuinii, las annnavad siis vähemalt sportlastele, kes oma tulemusteni jõudmisega on kõvasti vaeva näinud. Kui eestist kerkiks mingi võitja kulturismis, küll ka temale raha antaks.
kadedus, “edasiviiv jõud”.
Eastsider
MemberSoovitaks ka jalgade tõsteid, viskad sellili ning tõstad sirgeid jalgu, mitte väga kõrgele. Alla lastes hoiad kõhulihased pinges ning jalgu täitsa maha ei lase. Lõpus võid jalgu hoida nii, et kõhulihases säilib pinge, päris mõjuv harjutus minu jaoks.
Eastsider
MemberEmal on ükskõik, on isegi rõõmus et tegelen spordiga, isa teeb ise ka.
Halvustavat suhtumist ei ole küll kohanud eriti, kuid tavaliselt arvatakse jõusaalis käijatest kui suhteliselt lollidest inimestest. Muidugi kui lasta kellegil põhjendada kuidas sport inimese lolliks teeb, siis eriti ei osata midagi öelda.
Leian, et treenitud keha on siiski veel soositud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eastsider
MemberÕnnitlused ka siit metsade vahelt

Eastsider
MemberKellegil juba on tõmmatud kusagilt?Jah, nüüd on juba mõnda aega üleval olnud. Ei oska võrrelda eelnevate videotega, kuna olen neist ainult ühte näinud.
Eastsider
Membersellest postitusest ei ole küll suurt kasu kuid.
Mul oli endal ka selline jama, 2 kuu jooksul olin 2 nädalat haige lisaks oli veel koguaeg nohu ja kurk valus. Septembri ja oktoobri kuus oli see, segas kõvasti treenimist.
Igatahes võtsin nädala vabaks ja rohkem pole kordagi jama olnud .
Kui haigeks jääd järgmine kord, siis soovitan teha puhkuse.
-
AutorPostitused