Eastsider
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eastsider
MemberHetkel mõõtsin : pingutades oli 36 cm, vasak käsi.
17 a ja 74 kg.
EDIT: Pikkus ka : 175 cm.
Eastsider
MemberOlen käinud Niimoodi et sügisel, talvel ja kevadel 2 a (suvel ei saa sest jõusaal on kinni)
Varem tegin vähem harjutusi, aga selle kava järgi paistab, et tulemused on paremad.
Valgu peale peaks tõesti mõtlema, eks tuleb järgi uurida mida siin võrus saada on.
Eastsider
Memberma elan võrumaal, käin ühes väikses kohas, mille nimi nagunii kellelegi midagi ei ütle saal on tagasihoidlik, kuid minusugusele kõlbab hästi.käin sealsamas kus Rait käib. Minu vajadustele vastab täiesti, pealegi on see tasuta.
Eastsider
MemberKui ikka selle 8 kordusega lihase läbi võtab, siis on kõik korras. Minul on samamoodi et esimesed 6 on lihtsad, aga siis läheb järsku raskeks.
Vähemalt mina ei leia, et peaks midagi muutma, kuid las targemad ütlevad oma sõna.
Eastsider
MemberEi, aga suhteliselt kehv on joosta metsa vahel, kui ei näe midagi. Kunagi ei tea, kuhu otsa koperdada võib.
Eastsider
Membersuured tänud teile vastuste eest, selliseid nõuandeid oligi vaja. Nüüd tuleb neid hakata teostama. Hommikuse jooksuga on natuke jama kuna kell kuus on õues veel täiesti pime
Eastsider
MemberOkei, siis ma üritan nii tegema hakata.
Üle arvatavasti ei söö: hommikul ei söö üldse (kuna halb hakkab), siis söön koolis lõuna ajal, siis natuke kui tunnid läbi saavad ja õhtul. Tean et peaks jaotama toidu väiksemateks toidukordadeks aga see ei ole kahjuks võimalik.
Eastsider
Memberjõusaalis olen käinud kaks aastat, välja arvatud suvel, sest siis on kohalik jõusaal kinni.
Nüüd on aga suvega tekkinud üleliigset rasva, millest oleks vaja lahti saada.
Eesmärk ei oleks eriti lihast kasvatada, vaid need just välja tuua, kuid kahjuks sellise rasvaprotsendiga nad välja ei paista.
seejuures küsingi, et kas üks trenn teist segama ei hakka, selles mõttes, et võibolla ei taastu ära, ja ei ole eriti suurt kasu sellest rassimisest.
Eastsider
Member5 kg nädalas
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mul ei tule vist kuus ka nii palju, kuigi enda arvates treenin suht korralikult.
Eastsider
MemberMul on ka jama õlaga, mõnda harjutust ei saa üldse teha kuna 2 aastat tagasi sai ilma soojenduseta rinnalt surumise rekordit proovitud, ja siis õlaga midagi juhtus. Siiamaani annab pingutamisel tunda.
Sellised raginad ja asjad, sellega olen harjunud, suhteliselt loomulik tundub see minu jaoks.
Eastsider
MemberVanus 17
kaal 74
pikkus 176
rinnalt 90
Eastsider
MemberMis siin ikka vaielda, tänud neile kes vastasid
??:”>Eastsider
MemberSee ongi just nii. Ma ei taha istuda ja vaatata kuidas kõht kasvab, ning
ma üritan ka midagi teha selle vastu.
Võibolla keegi oskaks öelda, kui palju joosta? Kas 3 korda nädalas 6-7 km on piisav?
Mulle meeldib trenni teha, ja ma ei leia et heas füüsilises vormis miskit halba on.
Ja sõpradega on ka väike võislusmoment sees, kes kui palju surub jne.
Eastsider
MemberEhh, ma ei väidagi et käib lihtsalt.
Ma vaikselt proovin teha mingeid muutusi, vähendada söömisst, ja hakata sööma õigeid asju, samuti üritan jooksmas käia.
Kuid võibolla siiski annaksite soovitusi, kui palju joosta näiteks, kui palju ratast sõita, kui palju lõuga tõmmata ja kätekõverdusi teha jne.
Ega ma ei tahagi saada kulturistiks, tahan lihtsalt et lihased natuke rohkem välja paistaks
??:”>AutorPostitused