Eastsider
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eastsider
MemberTänud kõigile, kes vastasid.
Saan kasutada ainult sirget kangi, kuna muud lihtsalt pole.
Üritan siis seda laiema haardega teha, muidu tegin nii, et käte vahele jäi kuskil 5-10 cm.
Eastsider
MemberMina arvan et liiga vähe harjutusi teed niigi lihasgrupile, vähendada ei soovita kohe kindlasti mitte. Ühel päeval teed ka liiga paljusid lihasgruppe.
See kava ei paista küll kuhugi kõlbavat, lase endale kava teha, sis võid ka tulemusi oodata.
Ja 2 harjutust lihasele: Võibolla mõnele mõnele mõjub see tõesti hästi, et saad teha mõlemad harjutused piisavalt suurte raskustega, kuid minu jaoks see ei sobi. Näiteks eile tegin triitsepsile 6 erinevat harjutust, alla viie pole kunagi teinud, ja tulemustega võib rahul olla. iga nädala või paari pärast saan raskusi juurde panna, ningi jõuan ikka teha.
Ja õlga saab liiga vähe: ei saa lootma jääda sellepeale, et ka rinnalt surumine ja teised harjutused seda piisavalt arendavad, ikka rohkem harjutusi oleks vaja õlale (vähemalt minul, kuna eelmine ja üleelmine aasta olid õlad ikka väga nõrgad, kuna neid eraldi eriti teha ei viitsinud)
Kuid las targemad räägivad, mina olen algaja veel.
Eastsider
MemberOn olemas spetsiaalne surumissärk, mis sulle selga venitatakse. Vähendab vigastusohtu ja suurendab rinnaltsurumise tulemust.
Eastsider
Memberkui kaua oled teinud? Võibolla liiga vähe, et mingit arengut tuleks.
Eastsider
MemberMina soovitaks küll süüa rohkem kaloriterikast toitu, kui mina nii vähe sööks, siis ma ei jõuaks jõusaalis kohe mitte midagi teha, kuid kõik see oleneb inimesest. Küsin et kui palju kaalud, mina kaalun 74kg ja minu jaoks on see ikka väga vähe.
EDIT: lugesin su postitusi ja avastasin et 65 kilo oled. Lihast sellisese kaloraasi juures on raske kasvatada. Ma ei tea kuidas sinuga on, aga kui ma ikka suurt midagi päeval söönud ei ole, siis ei jõua kangi tõsta.
Lihase kasvatamiseks soovitaks rohkem süüa, rohkem jõusaalis käia ja vähem aeroobset teha. Kui väga palju jama (krõpsud, hamburgerid jne) endale sisse ei lahmi, siis ei lähe rasva ka, isegi kui rohkem sööd kui praegu.
Näen et võtad asja tõsiselt, edu treeningutel
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eastsider
MemberSiis on tõesti kehvasti, kui kana hakkab vähem saada olema.
Ise kindlasti linnugripi pärast oma kanasöömist ei vähenda, ega see gripp arvatavasti ei levi, kui liha ilusti läbi kuumutada (kuigi ma ei tea seda).
Eastsider
Memberno mina teeks näiteks
4-5 x 30- 40 kätekõverdust
4 x 30 kõhulihaseid
4 x 30 seljale.
Ei ole just väga raske sooritada. Kuid asi on nii et kasutegir kipub sellisel treeningul suhteliselt väikeseks jääma. Võiksid lisada kasvõi lõuatõmbed või midagi.
Kuid halba see kindlasti ei tee, vaata, proovi kas on kasu või mitte.
Eastsider
MemberNii, varsti saab siis kaks nädalat tehtud, raskusi olen juurde pannud ja jõudu on päris normaaselt, lihasedki paistavad natuke suuremad, eriti triitseps.
Eastsider
MemberMul on sama mure, et väike kõht on ees (krt, ega ta nii väike tegelikult polegi).
Algul mõtlesin, et paraleelselt jõusaaliga tuleb hakata jooksmas käima, aga selle mõtte matsin maha, kuna liiga kurnav oli see kehale. Nüüd teen nii et kuni suveni kasvatan lihast, ja siis kui jõusaal kinni pannakse, hakkan jooksmas käima, ning kaal kaob väga kergelt (eelmine aasta kadus kuskil 4-5 kg paari nädalaga.)
Teemalgatajale: sellise treeninguga peaksid tõesti kõhust vabanema, kui sa just väga palju ei söö, ning valid ka mida sööd. Mingeid krõpse ja sellist jama ei ole mõtet ikka iga päev näost sisse ajada, samuti ei soovita väga rasvaseid toite.
Eastsider
Memberrind,õlg,biitseps,triitseps ühel päeval on minu arvates palju, mina jaotaks selle päeva kaheks, nii saad lihased ilusti läbi kurnata.
Eastsider
MemberMa ei teagi, leian et poksis peaks ikkagi jõudu ka arendama.
Poksisin kord ühe tegelasega, kes oli varem ikka jõutrenni ka teinud, kuskil 120-130 surus rinnalt vist. Ja kui korra ühe korraliku haagi vastu lõugu sain, ei saanud 4 päeva korralikult süüa. Seepärast ongi hea, kui löögis on julm jõud taga, et vastane kustub kiiremini ära. Samas on vaja ka kiirust. Kuidagi tuleks need 2 treeningut kombineerima, ja tulemus peaks päris hea olema.
Eastsider
MemberTeemaalgatajale:
Tee kindlasti teisi lihaseid ka, mitte ainult biitsepsit. Kui teised lihased on tugevad, siis on arvatavasti lihtsam lõuga ka tõmmata, samuti leian et käsi, millel on ainult biits. treenitud küll ilus ei ole, tee ikka õlga ja triitsepsit ka.
Eastsider
MemberVõibolla tõesti peaks midagi muutma, aga samas jala tegemine ei väsita eriti selga ning vastupidi, seega ei tohiks need üksteist väga segada. Teen lihtsalt natuke pikema päeva kui muidu, et jõuaks harjutused ilusti ära teha. Kuid kui tõesti on midagi vaja muuta siis muudan. Esialgu proovin nii paar kuud teha ja vaatan kuidas mõjub.