Eastsider
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Eastsider
MemberPange need siia üles, kui see väga suureks probleemiks ei ole, teistel ka hea vaadata.
Eastsider
MemberRiided selga ja kodus pesed on ka lahendus (kuigi halb) Mõni meil teeb kehalise tunnis niimoodi, aga seda ei teagi kas nad end kodus ikka pesevad.
Eastsider
MemberUsu mind, keegi ei võta talt seal anaalsüütust ära.
Muidugi oleks lahendus ka natuke enne ära minna, kui teised, ja kiirelt end üksi ära pesta, see oleneb muidugi juba sellest, kuidas on jõusaali ajakava sätitud.
Eastsider
MemberEga siis ainult pulbrist valku ei saa, ikka valgurikkast toidust ka. Ainult pulbri peal läheb tõesti väga kalliks.
Eastsider
MemberEi hakka uut teemat tegema. küsiks ka, kas oleks häid tulemusi loota? pildid üleval http://pilt.ee/-egertTrenni olen teinud noh nii, 2 kuud umbes.
Kõhu pealsest rasvast vaja ka vabaneda, ja kasvada on tõesti veel kõvasti vaja.
Küsiks muidu veel et palju kaalud?
EDIT: sorry topeltposti pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>EDIT”: lugesin su poste, kaalud vist 73 kg
EDIT3: Lisan oma pildi ka, niisama, kuna võistlema sellise vormiga minna oleks naljategemine, ning ka kaalu on vaja kuskil 6-7 kg maha võtta, kuid sellega tegelen suvel, praegu massikogumise aeg.
veebikaameraga tehtud Pilt
Eastsider
MemberTa kasutaja peaks olema killu1988 aga ta on pildid maha võtnud
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Eastsider
MemberMul on ka kava sarnaselt jaotatud, ja mulle täitsa sobib.
Eastsider
Membermul küll ei ole mingeid peavalusi.
Eastsider
MemberHmm, ma ka ei söö hommikul, kuid kui see nii oluline on, siis vist peab sööma.
Nimelt hakkab mul peale hommikusööki keerama sees, ning selle vältimiseks ei söögi.
Eastsider
MemberKui palju harjutusi triitsepsile teed?
Ise teen 6 või vahepeal isegi 7 harjutust, ja paistab et ka triitseps kasvab.
Eastsider
MemberKui ei võta läbi, siis tee näiteks raskusega kõhulihaseid. Hoiad raskust vastu kukalt ja annad minna ainult, iseasi kui hästi see arendab, läbi võtab küll.
Eastsider
MemberSee probleem on paljudel, kuid nii suur vahe on natue jama jah.
Omal on suhteliselt ühtmoodi arenenud, ehk 0,5 cm on vahet, võibolla vähemgi.
Tee jah mõlema käega ühepalju, nagu soovitatud.
Eastsider
Membertriitsepsile 2 harjutust on minu arvates vähe, ma ise teen 5-6, aga mul oli triitseps varem väga nõrk ka.
Eastsider
MemberMinul ta rinnalihase peale väga ei hakka, olen treeninud ka järgmisel päeval peale rinnatreeningut, väike valu on, aga selle kannatan ära.
Eastsider
Memberselga tee kindlasti, muidu kaasnevad pärast seljavalud ja muu “toredus”
Ise parajasti sama jama küüsis, kuna alaselga ei treeninud.
-
AutorPostitused