Dude19
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Dude19
Memberkas proteiinijooki juuakse ka sel päeval kui jõusaali treeningut ei ole?
Dude19
Memberon öeldud et 4×5, mul on ettenähtud 4 söögikorda, kas iga söögikorra tagant võtab 5gr? ja kui läheb 2×5 siis peale trenni koos proteiinijoogiga?
Dude19
Memberno ma arvan küll
Dude19
Memberõige jutt
Dude19
Memberselge siis, aitäh
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> eks ma tellin siis varsti ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dude19
Memberma arvan et ikka peale trenni oleks õigem, enne trenni glükoosi küll ei soovitaks
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dude19
MemberJa jõusaalis otsi treener üles ja paku talle võimalust end vormida. Iga õige treener peaks sellest väljakutsest vaimustatud olema
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kas see ei ole hea kui ma tellin omale Ott Kiivikalt 600.- eest kava ja treenin oma enda jõusaalis?
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dude19
Membertahaksin küsida seda et kui ma olen saavutanud omaarust hea vormi, mis mulle meeldib ja enam ei taha jõusaalis käia, kas siis keha läheb väga nö raisku?
Dude19
MemberÄra põe!Seal , kus mina käin on ka üks jõhkralt peenike poiss, mõtled jah et “wtf”, kuid tegelikult müts maha, sest mees püüab midagi saavutada ja muuta ning mitte keegi ei jõllita teda imeliku pilguga.
Mina ise ka põdesin alguses samal põhjusel jõukasse minna, kuid mul sõbrad, kes juba pikemalt käinud ja nemad rääkisid sama juttu mulle ja ma läksingi. Mitte keegi ei vaadanud imelikult ja nüüd ma vaikselt arenen
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jutt on vist minust
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> aga tore kui mind imelikult ei vaadata
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dude19
Memberma vaatasin et see ankeet, mis seal antud, on töö inimestele? üks küsimus seal oli et koormus tööl vms, aga ma olen alles 17 ju ja käis koolis. kas ott kiivikas teeb ainult täiskasvanud inimestele toitumis- ja treeningkavasid?
Dude19
MemberMida arvate, kas minul, kui algajal on mõtet tellida omale treeningkava + toitumiskava (600.-) Ott Kiivikalt?
Dude19
Memberhttp://www.bodyforlife.com/exercise/animations.asp peaks aitama
Dude19
MemberNagu ma siit aru saan on organismil vaja valku. Mis toiduaine/toit sisaldab hästi palju valku ja kas seda peaks tarbima enne trenni või pärast?
Dude19
Memberkes otsib, see leiab
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>mina otsisin, mina leidsin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>kõva 30k läheb emaspäeval ära:D(see on alles algus
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> )Dude19
Memberminu avatari peal olen mina paari aasta pärast
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused