Dude19
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Dude19
MemberGo Go Kalmus! You are the best!
Dude19
Memberpoisid kunagi siis kohtume WFF-l
Dude19
Membertõesti suured mehed
mis on IFBB ja WFF?
Dude19
Memberküsiksin seda et kui kool hakkab siis tavaliselt ma hommikuti ei söönud, aga kas oleks kasulik süüa hommikul paar juustu saia kell 7.45? sest järgmine sööma(soe söök) on alles kell 11-12, plaan on natuke alla võtta
Dude19
MemberKüsiksin seda et ma tegin Kreatiiniga ühe kuuri, nüüd on kuu aega vahet olnud ja hakkan uuesti kasutama, kas ma pean uuesti esimene nädal võtma 20g ja siis edasi 5g?
Dude19
MemberÄkki keegi võtab mõne lausega kokku mida Anthony Ellis ( http://www.fastmusclegain.com ) ütles ja mis olid põhitõed.
Dude19
MemberOleks stepper, kasutaks stepperit, aga on ratas ja kasutan ratast
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Dude19
Memberkui süüa korralikult peaks piisama ka ainult peale trenni ehk siis 1 kord päevas
Dude19
Membersee tundub päris hea proteiin ja massilisaja 2in1, peaks ka ostma… kas kasutamine on ikka nii nagu tavalise proteiiniga?
Dude19
Memberma panin 300ml vett + 1tl. glükoosi + 1/2tl. kreatiini
ei olnud üldsegi magus, vaid ainult vee maik oli
“>Dude19
MemberMa panen sheikerisse 300ml mahla ja 3spl. proteiini, kui ma segan läheb see jube vahtu, kas ma loksutan seda liiga palju või ta lähebki vahtu?
Dude19
Memberkas see 4x5gr süsteem on tõesti nii vajalik esimesel 5el päeval, kas kohe ei või kasutama hakata nii et treening päevadel 2x5gr ja pühkepäeval 1x5gr
Dude19
MemberGhana
Dude19
Membernaised on ikkagi kõige ilusamad!

Dude19
Memberma tellisin omale ära juba siit Protein No1, aga kas seda peaks siis 7 päeva nädalas kasutama? isegi siis kui trennipäeva pole?
AutorPostitused