Dude19
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Dude19
Membertoo mu juurde, privas annan aadressi
Dude19
Memberno ei tahaks hoobelda aga on jah ette tulnud, või no jah päris palju siis
Dude19
Memberma teen alati ennem trenni valmis ja peale trenni naudin, trenn alati ~2h
Dude19
MemberIsiklikult, olin mina 15 aastat tagasi väike laps ja ei mäleta mida tegin.
14a.
veinikäärija tore vend oled
Dude19
Membernaiste pärast ei käi, käin selleks et nädalavahetusel jooma käigus on vaja tampida kedagi siis tambin ära ja jõusaalis käin jõudu tegemas enda jaoks
Dude19
Memberolen trenni teinud 2 kuud, alguses küll biitsepsi ära ei mõõtnud, mõõtsin kuskil siis kui olin 1 kuu käinud olid 29 ja nüüd mõõtsin uuesti ja oli 32
Dude19
Memberjep nii see on..
Dude19
MemberTaikana müüb oma sodi edukalt ja millest sul kahju on ma ei mõista?miks Tai Kane müüb siis sodi, mida ise kasutad?
Dude19
MemberMul oleks targematele kreatiini kasutanutele selline küsimus.Alustasin ise ka umbes nädal tagasi kreatiini kasutamist, aga ei märka mitte mingisuguseid muutusi. Selles mõttes mida eelpol on räägitud, nagu kõhulahtisus, suurem joogivajadus jne. Võibolla olen kreatiini lahustamisel mingi vea teinud, et võibolla peaks kauem loksutama. Mul on Tai Kane pulber. Ja nii kui vette või viinamarjamahla sisse panen, tundub peale poole minutist loksutamist lahus OK olevat. Kaua üldse seda kreatiini segama peaks, et ta kindlalt ära lahustuks?
ma panen 250-300ml vett, 2-3gr kreatiini ja 5gr glükoosi
Dude19
MemberMulle näiteks lihtsalt meeldib käia saalis, näha arengut jms… olla teistest ( enamustest ) erinev. Kui mu põhieesmärk oleks naised siis ma arvan, et oleks ammu juba motivatsioon ja viitsimine saalis käia otsas. Aga muidugi eks ta ole selline hea pluss niigi meeldivale hobile. Kaks kärbest ühe hoobiga.
Dude19
Memberäkki keegi oskab öelda kuidas see trikk toimib siis, ma küll ei saa aru kuidas ta selle räti ära kaotab
Dude19
Memberhommikul ei ole isu, kohe mitte midagi ei taha süüa kui ärkan ja üldse ei meeldi vara ärgata koguaeg on probleeme et üles saada
Dude19
Membersee on tõesti imelik, sellised ei ole ju inimesed- need on loomad!
Dude19
Memberkrt ma vaatasin videod ära need on ju lausa segased!
Dude19
Membermõtetud vandid, kui keegi peaks mulle nii ette kargama siis ennast tagasi ma ei hoia!
AutorPostitused