Dude19
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Dude19
Memberei muidugi raha peab liikuma
ma igast jama omale kokku ostnud heheh päris karmid asjad mul kodus kapisDude19
Memberostaksin hea meelega seda sõbraga kahepeale, sõber on aint 17, kas talle liiga ei tee? ise olen 20 ja jõudu teinud üle 2a, minuga ei tohiks probleeme olla?

Dude19
Membersaaks selle kohta rohkem infot kuskilt äkki?
Dude19
Membernu mis sa sellega öelda tahad või kusida tahad?
“>Dude19
Memberkas see toode asendab ka proteiini? niiet ei ole vaja proteiini eraldi osta vaja?
Dude19
Memberküsiksin seda et miks on fitnessi poes osadel asjadel 2 hinda? aga kui tellima hakkan viskab kallima hinna ette? tahaks ikka odavamalt
“>august 27, 2006 at 1:57 p.l. in reply to: 100% Whey Gold Standard (4,7kg) Optimum Nutrition ABI #89681Dude19
Membermul on Protein NO.1 ja kaasas küll mingit mõõte asja polnud, ise panen umbes 3spl.
Dude19
Memberma tean tüüpi kellel on ainult biits ja see biits on liiga jube, ta on küll suur ja vägev, aga kole on vaadata kuna tal ei ole õlga ega rinda ollagi
Dude19
MemberSõber Vähi, ootame su kommentaari!
Dude19
Membermiks te väänate mu sõnu ja lauseid?
Dude19
Membervaevalt ma oma tüdrukuga angelis käin
Dude19
Memberei noh niisama ei minda lööma ja vargile kui sa seda mõtled, kui sul on ilus tüdruk ja teda jälgivad sajad silmad, ei ole muud teha ..
Mõtetud vennad, kes biitsa ees tagasi kohkuvad. Aga tegelikult on muidugi sul õigus. Kiilas pea ja laiad õlad võidab rohkem kaklusi ilma kaklemata kui korralik võitlusettevalmistus kakeldes. See kehtib muidugi põhiliselt selliste kolka- ja baariärplemiste kohta.asi ei olegi tegelikult aint biitsas ja kiilas ma ka ei ole!
Äkki lihtsalt kole?
Dude19
Memberkas massilisajad lisavad puhast lihast juurde? või see on lihtsalt selleks et tõsta kaalu vms
Dude19
Memberega eriti ei julgeta möliseda enam kui kasuka maha viskan ja biitsa näitan siis on vaenlastest järsku sõbrad saanud kes teevad isegi õlle välja
Dude19
Membermotivatsiooni puudus..
AutorPostitused