dude
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dude
Memberka mina tean punamütsikest. ta üks meeletu mees. aga hoiame saladust
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>jaanuar 31, 2004 at 3:19 p.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35817dude
Membermurtud selgrooga on üsna võimatu sõna võtta.
dude
Memberno minuarust vägagi naiselikud rinnad.
dude
Membereks ta nii ole jah et mõni mees peab elu jooksul mitu paari neere läbi. ei tea mitmes neer meie mehel biic50 läheb. varsti on nii et siirdatakse uus süda kah. muudkui süsti ja pumpa ainult.
jaanuar 25, 2004 at 9:14 e.l. in reply to: Õnnitlused lapse sünni puhul Marekile ja Signessale! #35807dude
Membertuju teeb kohe rõõmsaks kui kuuled, et teistel hästi läheb. tore. ÕNNE!
dude
Membervõiksid ka ebakvaliteetsest kehakaalust vabaneda, kui sul seda muidugi on. mida kergem oled seda kaugemale lendad.
dude
Membersee ulgumine näitab kõrgemat pilotaas’i. ehk keskendumine on selline, et ümbritsevast pole sooja ega külma. olen näinud vendi. kes enne igat seeriat palvetavad. ükskord juhtus isegi nii et vennike pärast ebaõnnesunud seeriat nutma hakkas ja kettaid loopis. ja polnud mingi kondikuba vaid arvestatavalt lai tüüp. isiklikult metsas eriti lõuata ei julge. tuleb äkki mõni talveunest sassis karu kallale. marekil seda probleemi vist jällegi pole.
dude
Membermul kerkis ka 80 kanti ja siis võtsin hoo maha ning suurendasin aeroobse osakaalu. nüüd keskmiselt 60. mõnikord ka 50 lähedal. pulss on tõesti hea indikaator. vahelöögist niipalju et südamelihas jääb hapnikupuudusesse ja peab seda kuidagi korvama ning siis tulebki vahelöök. koormusel esinem vähem. sagedamini koormusest taastumisel ja puhkeolekus. näit täis kõhuga diivanil. siis on teda ka tunda. esineb ka täiesti tervetel inimestel. asi on vististi lihtsalt treenimata südames. aeroobse treeninguga saab asja korda. aga mis ma siin ikka seletan ma pole arst ja ausalt öeldes ei jaga muffigi. asjalikku infot ja küsimusi esitada saab näit http://www.kliinik.ee, www. arst.ee jne. nett suur ja lai. harige ennast.
dude
Memberkas sa koormustesti oled teinud. see näitab täpselt mis ja kuidas. kui oled alla 19 aasta siis tartu ülikooli kliiniku sprordiarsti visiiditasu vaid 25 eeki. muidu mingi 270 vist.
dude
Memberminu teada süda niisma lihtsalt lööke vahele ei jäta. süda ei tule oma ülesandega toime ja teeb vahelööke. pärast vahelööki tekib pikam paus ja inimene tunneb just seda ning arvab et süda jättis löögi vahele. nii olen ma kuskilt kuulnud, aga võin ka udu ajada. aga see selleks. tegelikult tahtsin küsida et palju siinsel rahval -eeskätt Otil Marekil jne pulss puhkeolekus on. ja kas südamale ka erilist tähelapnu pöörate. Gunter Schlierkamp’ il põrutab 40. ehk nagu maratoonaril.
dude
Membersee ju aivar osvin. oli siuke maamees kunagi.
dude
Membermina soovitaks esmaspäeviti ja kolmapäeviti. kõige parem trenn tuleb muidugi pühapäeval. siis on tähtede seis kõige parem.
dude
Memberah mis seal ikka nii väga marudat. arnold nagu arnold ikka. aa sa mõtled neid lihaseid mis tal pea kohal kõlguvad. pole väga viga jah.
dude
Memberpoint selles et selle oti pildi peal saab vastavate lihasgruppide peale klikkida ja alles siis tuleb inf. ise ka alguses mõtlesin et mis jama on.
dude
Memberlastkse nooli mitte vibu. ja sellist spordiala nim vibulaskmiseks. ups i did it again. sry. enam ei juhtu.
-
AutorPostitused