dron4ik007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dron4ik007
Memberandnud on esiteks mugavust, et ma ei pea sõtkuma miljon tükki seerias, teiseks, nii saab optimaalsed 8 tükki seeiras teha. Kui teed rohkem, areneb vist rohkem reljeef, mida ma liiga palju praegu taga ei aja.Okey areneb küll reljeef see selle pärast et teed 8 korda! Tee vähem kordi siis kasvab lihas Tee 5-7 korda aga parem on ikka 5 või 6 korda ja 4 seerjat
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen lugenud ja on räägitud et Kui sa teed 5-8 korda see kasvatab lihast kui 8-12 teeb reljeefseks ja üle 12 juba vastupanu ehk jõudu!
dron4ik007
Member15g laadimiskuuril , 3g treeningvabal päeval , 6 grammi treeningpäeval (3 enne- + 3 pärast trenni)kreatiini võtad ikka kiirete süsivesikutega ja proteiiniga? 40-60% parem effekt kui niisama süüa , see ainult sinu kreatiinitüübi puhul
Tänan!
mh niisama 3 g pulbrit sisse süüa ilma viinamarja mahlata või?
Minu kiire süsivesik e. Glükoos ongi Viinamarja mahl või õunamahl aga mitte hapu õuna mahl!
Kus juures ma ei joonudki 20 g laadimis kuuril vaid 15 ehk 3 korda päevas
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei aga Thnx hea soovituse eest 3g treeningvabal päeval , 6 grammi treeningpäeval
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dron4ik007
Membersa pead oma keha ise tundma. Keha räägib sinuga, kui tunned, et ei jõua sama palju kui eelmine päev ja seda harjutust on raske ja piin teha, lihased on väsinud, siis puhka. Kui sul tavalised lõuatõmbamised ei võta sind läbi, riputa raskus jalgade otsa.Mina olen sinuga umbes samas kaalus/pikkuses. Mina panen 5kg ketta rippuma lisaksja siis teen, siis võtab läbi küll kui 3×8 ilusti aeglaselt teha.
Hahaha kõik on õige ,eks ma tunnengi et saan ilusti hakkama ja pole mingi probleemi.Kui lihased valutavad või tunnen ebakomfortselt siis puhkan!
Aga lisa raskuse riputamine on hea… tean seda isegi ja olen proovinud aga mitte pikalt teinud lisaraskusega trenni.Mis on see sulle andnud ?
dron4ik007
MemberPäris alguses treeningutega alustades ongi areng kiire, hiljem pidevalt aeglustub. Mõne aja pärast võid õnnelik olla kui aastaga 10 kg (või veelgi vähem) juurde saad.Oskad sa nüüd mulle vastata miks on see nii ?
dron4ik007
MemberPalju sa neid teemasid teha kavatsed? Kahest eelmisest ei piisanud?Sorry enam ei tee:)
Ega tõesti ei piisanud ei olnud õiget vastust!
ja mõtlesin et pöördun spetsialistide poole
dron4ik007
Memberneed 20,10,5 max kogusedsoovitavalt tee 15 laad, 3 treenita 6 treeniga, suuremad annused rohkem kuluritside jada ja reklaami teema, pausi võiks ikka kuu olla, kinnitamata andmetel lugesin et inimseseg kes on pikalt kreatiini tarbinud sekselu putkas. see siis 5-10 aastat ja ikka 10g igapäev oli konkreetne juhtum.
enne kreatiini tarbimist soovitavalt spordiarsti juurde minna
Vabandust ma hästi ei saanud sellest aru… soovitavalt tee 15 laad, 3 treenita 6 treeniga.
Olgu Pealegi paistab et sa oled suht asjateadja

Olen ka seda lugenud et üks vend tarvitas kreatiini 17 a.- 23 eluaastani ja nüüd tal fallos on kuiv,nagu tema ise ütles kuivas ära ja küik
Aga ma arvan ka et ma teen ikka 2 nädala asemle pausi ikka 1 kuu
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Asi selles et ostsin endale 500 g purgi ja seal veel pool alles nii et tuleks see tühjaks teha ega ei tahaks eriti ära visata kah
Ostsin Kreatiini lihtsalt et proovida mis toime on ja kuidas mõjub olen ise väga rahul ja tõesti hea asi
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ega ma mingi keemia tarvitaja pole ma tahan kõike teha loomulikult mitte keemia abil
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu ütlesin juba tahtsin proovida mis efekt on. Ega jah ma polegi mitte midagi muud proovinud peale kreatiini
ei proteeini,steroide ega muid toidulisandeid ja igast paska
kõik on naturaalsest toidust saadud!!! Ega impoks ka ei soovi jääda
nagu Stalone ja paljud muud ei hakka nimetama kes.dron4ik007
Member15-20g 5 päeva järjest olenemata treeningust , 3-5g päevas treeningvaba päevadel ja 3-5g enne ja peale trenni treenipäevadel.Mingeid pause pole kuu aja jooksul.No ma niimodi tegingi enne trenni 5g ja peale trenni 5 g
Aga mainisite et kui sa aastaläbi sööd siis enda organismi kreatiini tootmine lõüppeb jäädavalt, minuarust kuuri üks tegemise põhjuseid ongi see, et enda kreatiini tootmist mitte hävitada, valesti aru saanud? TÄITSA ÕIGE JUTT !!! Et seda ei tohi minu meelest niikaua tarvitada muidu võib tõesti juhtuda nii et sinu organism ei tooda enam kreatiini! selleks nagu ma aru sain tulebki teha peale igat kuud paus 2 nädalat et organism taastuks või kuidas nüüd öelda et harjuks uuesti ise kreatiini tootma mitte kuskilt joogist saama mida teen iga treening päev. Ei no aga selge sii Suur tänu Abi eest.
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Eks ma siis nii teengi kui alustan uut Perioodi ennem laadimis perioodil 20 g ja siis 10 g päevas olenematta sellest kas teen trenni või ei. Kas teie ise olete tarvitanud kreatiini ?
No nüüd võta näpust Igal pool on kirjas kus iganes pole otsinud nii eesti ,inglise ,vene keeles et kreatiin on ohutu!!! Et ainuke kõrval toime on see et kui tühja kõhuga seda juua, siis võib tekkida kõhulahtisus.
No Aga on ka teine probleem ju tuleb nii välja et võib tekkida selline oht et sinu organism ei hakka ise tootma kreatiini kui tarvitada seda liiga palju või kaua aasta vältel nagu mõni siin kirjutas. KAS POLE NII 
dron4ik007
MemberLihtsam on minu arust aastaläbi tarbida 5g enne trenni ja 5g peale trenni. Kui ise kasutasin siis panin teelusika täie peale trenni ja vsjo
Tore siis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga asi selles et olen sitaks lugenud selle kreatiini kohta ja tõesti võib seda süüa tähendab juua kas või nii et igapäev ja 5 g päevas et pole tarvis seda laadimis faasi teostada ,nagu uuringud näitasid need kes tarvitasid kreatiini 5 g päevas kuu jooksul ja need kes 20 g laadimis perioodi ning jätkasid igapäevast tarvitamist 5g päevas ,siis kuu lõpus oli kreatiini tase mõlemal üühesugune nii nendel kes tarvitasid 5g iga päev kui ka nendel kes lagul 1 nädal 20 g päevas. Nagu ütlesi olen lugenud,uurinud ja puurinud
Aga kuskil pole silmade vahele jääänud vastust et kas siis ikkagist peab igapäev seda jooma kui ei treeni iga päev see mind huvitab kõige rohkem `??? 
dron4ik007
MemberVäljavõte I.Otsuse raamatust:
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
”Reeglina tehakse järgmine seeria siis, kui soori-
tusvõime on enam-vähem taastunud.
Ei ole mõtet treenida nii lühikese pausiga, et
korduste arv või raskus seeria-seerialt langeb. Selline
treening võib tunduda (tundubki!) raskem, kuid
lihas teeb tegelikult vähem tööd ja saab vähem
koormust. Tavaliselt jääb seeriapaus vahemikku 1–2 mi-
nutit. Parem võtta puhkuseks lisaminut, kui minna
lõõtsutades “kangi alla”! “
Loomulikult,nagu mainis Vägivaldur,lihasel ei tohi lasta alati 100% taastuda,see on selge,aga paus peab siiski olema piisav ,et lihasjõudlus seeria-seerialt drastiliselt ei langeks.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
😮 
Veel üks väljavõte samast raamatust:
Mis juhtub, kui kasutada lühemaid (näiteks
30–45 sek) pause? Suureneb kardiovaskulaarne ja
väheneb lihaskoormus. Kui see ongi eesmärgiks,
võib (tulebki?) nii teha, aga sel juhul me kaugeneme
kulturismist.
Vääääga Õige See On FAKT !!! Jätke meelde see omale Algajad
KULDSED SÕNAD
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dron4ik007
MemberKuidas on võimalik 30-50 sek ära taastuda?
Võib-olla sa lihtsalt ei anna igal seerial endast piisavalt?Õige jutt
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Mina isiklikult lõuatõmbamise ajal puhkan 1-1,30 ja siis kui lähen üle uuele lõuatõmbamis harjutusele siis teen pausi pikemalt kuni 2 minutit

dron4ik007
MemberKusjuures kusagil kirjutati küll,et saun pole kasvamiseks hea
See ongi nii saun ei ole kasvamiseks hea peale trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga muidu kui keegi veel ei tea siis kõige paremini saab lihased soojaks enne rasket jõu trenni käija saunas mitte väga kaua!!!! Saad lihased hästi soojaks ja anna minna Niimodi tegi Arnold Shwartzeneger ja paljudki teised

dron4ik007
MemberTegelt ma iseenesest aevan et see järjest variant on parem
Avaldab rohkem mõju lihastele
Järjest tegemine on ikka parem jah aga muidugi võib teha ka ring seeriaid.Ise mina teen ikka järjest nii on minu meelest kõige parem ja korduste vahel parim puhkamis aeg on mitte 30 sek. vaid 1-no max minutit aga siiski ise puhkan 1-1,30 minutit
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dron4ik007
MemberEks ma olen ikka jah
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
Kas sa mõtled et 1 päev teen trenni sellise kavaga nagu siiamaani olen teinud ja siis 3 päeva puhkan ?
Kas 2 päeva võib puhata muidu kui ma 3 päeva puhkan siis muutun laisaks
)) eks ikka mulle väga meeldib THUG WORKOUTKust kohast ma neid lõuatõmbamis viise saan vaadata? Ma olen näinud juba päris palju Youtubeis videosid Üks näiteks on selline :
dron4ik007
MemberJõutõus peaks olema selline, et tõmbad ennast üles (lõuatõmbega) ja siis lükkad triitsepsite jõul sirgete käte peale üles.Ah selge ei no loomulikult olen ma seda teinud aga hetkel tegelt sedasi nagu ma juba eespool kirjutasin
dron4ik007
MemberKas sa kunagi jõutõusu oled proovinud? Kui veel ei ole, siis võiksid ju seda ka proovida.Mida sa mõtled jõu tõusu kohta ?
AutorPostitused