dron4ik007
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dron4ik007
MemberIse ka aru said, mis sa ütlesid?Proteiin = valk = see, mida sisaldavad munad, liha, kala.
“> Loomulikult väljendasin valesti St. mitte seda proteiini tarvitada mis on purgis poes letis ,vaid ikka ehtsat , liha ,kala, muna, piimatooted jne
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dron4ik007
MemberÄkki keegi oskaks soovitada trapetsi ja triitsepsi harjutusi ?
“>Mees Väga hea on Lõuatõmbed Kukla taha
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja Laia haardega 
dron4ik007
MemberKas see on üldse võimalik…. nii, et ellu jääd ma mõtlen.Lõika käsi otsast
“>“Kirvepakk…. Ma võtsin sellega alla viis kilo, täpselt nii palju kaalusid mu näpud”
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ei tea kas see on võimalik,aga 10 päevaga 4 kg on võimalik
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dron4ik007
Memberega organism sul kella ei tunne ju, pigem oleneb see ikka sellest mis kell sa tõused.Organism tunneb kella! Kas sa siis pole midagi kuulnud biokellast?
dron4ik007
Membermul siis väike küsimus, et kui hakata iga õhtu mingeid kätekõverdusi tegema ja kõhulihaste harjutusi, et kas see siis aitab ka midagi, et kas kasvatab lihast või jõudu vms?Kui õhtul sa teed?
Ei tohi teha trenni 2 tundi enne magama minekut !!!
dron4ik007
MemberKala, liha, mune ja piimatooteid kõige enam.Sama siin , ise i tarbi proteiini ! Ja soovitan süüa kõike ehtsat mitte keemiat !
dron4ik007
Member…võrdub kahe tunniga peale keskööd.Lugesin kuskilt, et tund magamist enne keskööd (kella 21:00-24:00 vahel) on sama nagu kaks tundi magamist peale keskööd, st. tunniga enne keskööd puhkab rohkem välja.On see ka tõsi?Ise olen natuke nagu täheldanud, et koolipäevadel kui lähen magama 22:00 ja ärkan 7:00, siis olen isegi puhanum, kui nädalavahetustel, kui lähen magama 1:00-2:00 paiku ja ärkan mingi hommikul 12:00.Ütlen nii palju olen ise proovinud kui lähen magama ütleme kell 24.00 ja ärkan kell 8 või 7 siis olen värske kui kurk
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga kui magan rohkem kui 8 tundi siis olen uimane kui kana
“> Point on selles et mida kauem magad , seda hullem sulle!Nagu meie lemmikud Japanlased tegid eksperementi ja teadlased Rakenduskõrgkoolidest uurisid 10-neid aastaid 110 000 inimest 45 erinevast regioonist Jaapanis , selgus et kõige tervemad inimesed olid need kes magasid 6,5 -7,5 tundi selles grupis oli väljasuremus kõige väiksem , nendel kes magasid vähem kui 4,5 tundi eluiga vähenes 1,6 korda , veel kõõige ohtlikum nagu näitas eksperement need kes magasid rohkem kui 9,5 tundi nende eluiga vähenes 1,7 – 1,9 korda.
Olen kogenud endal kui lähen magama päeval mingi 16.00 ajal ja ärkan nii umbes 17.30 siis olen välja maganud see selle pärast et sattusid mingisugusesse teatud faasi ei tea kunagi milla võid sellesse faasi sattuda , aga piisab 1 tunnis ja oled väljamaganud
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dron4ik007
MemberOMK siis kõigile!!Nimelt tellisin endale kreatiini ja sain kasutamise juhendi, kirjas oli kui palju tohib tarbida ja millal.
Aga siiski, ühele küsimusele ei leidnud ma vastust, nimelt kas kreatiini tohib kasutada jõusaali ajal,enne,pärast mahla sees segatuna?
Tänud!
Nagu öeldi juba kõige normim on viinamarja mahlaga, Kas. tuleks kohe enne trenni ja 30 – 60 min. peale trenni.
“>dron4ik007
MemberMilline on ideaalne vorm?Jah need pildid on päris head aga pole oma silmaga veel näinud selliseid naisi
“>dron4ik007
MemberTere.Küsin otse.
Kuna soovitatakse süüa päevas tihti, kas 3 põhisöögikorra vahele sobib ka tarbida näiteks lihtsalt üks puu- või juurvili (apelsin, banaan, porgand,õun), või peab olema midagi rohkem toitvamat.
Mingeid erilisi eesmärke ei ole, võibolla väikene rasvakaotus ja väikene lihaskasvatus, aga see tuleb pika aja peale.
Söö muidugi söögi kordade vahele juur ja puuvilju
“> neid võid omale sisse lasta heaga 
dron4ik007
MemberSel juhul ei ole üldse otseselt vaja süüa rohkem kui kolm korda päevas. Keeldu ka muidugi ei ole. Lihtsalt söö veidi vähem kaloreid sisse kui tarbid.Ma ei saa aru kust sa seda võtad et ei ole vaja süüa rohkem kui 3 korda päev? Sa oled ise vana tegija ja kas sa siis ei tea et sööma peab iga 2-3 tunni tagant.
Kui täpsustada siis ei pea iga 2-he tunni tagant sööma kõhtu täis et oleks raske hingata:) aga midagi näksima peab! Selleks oma põhjus. Kui huvitab siis küsi.
dron4ik007
MemberTäitsa õige jutt meil on vaja palju vedelikku tarbida, eriti sportlastel kuna palju vedelikku läheb kaotsi treeningu ajal. Ja tõesti oled see mida sööd!!!
Püramiid on õige
“>dron4ik007
MemberKui sa 3 tundi päevas aeroobset teed, siis selleks, et sinu kaalu juures juurde võtta, sa pead mitte lihtsalt sööma, sa pead ÕGIMA. Kogu su vaba aeg peaks kuluma söögi tegemisele ja selle söömisele.Ära tee nii palju aeroobset ja hakka SÖÖMA.
Sa tõesti peksid palju sööma kui sa teed 3 tundi iga päev veel aeroobset trenni
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> My Gooth ja sööd ka veel 3 korda päevas kindlasti vähe! Muidugi sa ei võta juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Nagu sulle juba palju räägitud siis kordan veel söö poiss söö Et suureks saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ja söö 5-6 korda päevas ! Parem oleks kui iga 2-3 tunni tagant sööksid…jutt käib loomulikult mitte sellisest söömisest et sööd kõhu täis ja on raske hingata vaid normaalselt. Usun et said aru.dron4ik007
MemberTreeningute alguses ei ole lihas kohanenud suure pinge/koormusega. Esimesed treeningud lihas alles kohaneb ning seej2rel t6useb j6unumber peamiselt t2nu sellele, et lihas saavutab oma potentsiaali (keha fyysiline seisund, yldkehaline j6ud, samuti geenid) l2ve. Seet6ttu on samuti esimestel treeningutel tihti ka kergemate raskuste juures raske v2ltida v2risevaid k2si/jalgu – lihasele harjumatu protseduur.Kui aga edasi treenida, siis lihas on kohanenud enda potentsiaalile vastava raskusega ning selle suurendamiseks on vaja rakendada j2rjest suuremaid raskuseid. See aga ei ole enam kiire protsess.
Kuradi ilus oleks elu, kui oleks v6imalik iga kuu 10 kg kettaid rinnale juurde laduda. Siis suruks iga Juhan 240, 360 v6i 480 kg rinnalt ju..
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kui nyyd natuke segaseks l2ks, siis palun viidata. Teadmised p2rit yhest artiklist ajakirjast Men’s Health. Kahjuks aga ei suuda leida viidet sellele hetkel.
Ei Väga hea
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Thnxdron4ik007
Memberkle mees sa paned ikka korralikult villast …ma ei tea kust sa lugend oled aga siit foorumist kindlasti mitte
Jõud: 2 – 5 kordust
Jõud/Mass: 6 – 8 kordust
Mass (koos osalise jõu juurdekasvuga): 8 – 12 kordust
Jõuvastupidavus: 13 – 20 +
ja kindlasti peaksid tegema kordusi aeglaselt mitte kiiresti tühja rapsima
Ega ei vaidlegi vastu
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ära usu kõike, mida kuuled, ära räägi kõike, mida tead.Aga kuhu reljeef jäi
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Ja ma ei rapsi ma teen rahulikult,muidu lihas ei kasva:) Jah ma teen aeglaselt ja ma tõstan lõuga alati jõuga mitte tehnikaga ehk mingi trikiga kus tõmbled või rapsid;)
Muidu 2 aastat tagasi kasutasin üht nippi siis tõstin 35 korda lõuga
Aga rekord on ikkagist jõuga pealt haardes lõuatõmbamine 24
Ja kukla taha 19 korda Vot nii on lood siin pool. -
AutorPostitused