Driver1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Driver1
MemberAga ma arvan, et see piim mida me poest ostame ei olegi üldse eriti kasulik.. nendel teemadel on ka juttu olnud esiteks on see piim pastõriseeritud e kuumutatud ning hiljem kylmutatud e- hävib palju kasulikke paktereid, lisaks kui me vaatame piima pakendi taha on seal kirjas päris huvitavaid asju.. olen näinud isegi E-sid seal on siis lõssipulbrit, ning vett. Sellest kõigest võib järeldada seda, et õigest piimast pole seal suht midagi järel. Endal õnnestub saada vanaema kaudu maa piima. Arvan et see on pisut kasulikum. Kuid jah probleemiks on see et keegi ei tegele enam sellise asjaga ja seda on keeruline saada:)
Driver1
MemberPiimas on palju rasva ja vähe valke.. see ei ole selle nurga pealt eriti hea mõte.. vaata mine poodi , mine kohukese leti juurde vaata võta sealt selline völja kus on kõige vähem rasva ja rohkem valke.. samamoodi võid minna mõne kohupiima toote juurde. Kõige lihtsam oleks sul osta lihtsalt mingit valgu pulbrit vadakut.
Driver1
Memberräägitakse et selliste tunnustega inimestel on südamepuudulikus mine EKG sse vaata mis räägitakse:)
Driver1
MemberEi no jumalukene ega ma polegi öelnud et ei tasu käia aga mida me keerutame sa tahad oma pekist lahti saada seda sa jõusaalis ei saa ja kõik.. loomulikult võid lisaks jõusaalis käia aga ma soovitaks sul mingit sellist aeroobset teha või midagi sellist.
Driver1
MemberSelge suur tänu kõigile see oligi asi millele ma vastust otsisin:) nyyd oskan ehk endale ka kava koostada:) Aga mingit erilist lihasmassi ma kyll ei taha mul on vaja vastupidavust ja jõudu:) aitäh kõigile:)
Driver1
Memberselline kysimus kaa et kas ma pean tegema 1hte ja sama harjutust mitu korda järjest (näiteks Biitsepsid, et teen ära siis puhkan ja teen jälle ja puhkan) või siis nii et teen ühe korra ära ja siis liigun teise harjutuse juurde ja biitsepseid teen siis kuni järg jälle kätte jõuab? Kuidas oleks õigem?
Driver1
MemberMa olen muidu teinud nii et käin saalisringiratast kõigepealt kang siis piitseps ma muidu olen teinud hantleid 1hes seerias 20 korda ehk tõstan hantleid üles 20 korda. Siisteen selja lailihasele siis teen õlga siis kõhtu siis jalgu ja ring hakkab uuesti pihta. Aga nagu ma aru sain pole mõtet seda 20 korda teha jah?
Driver1
MemberNo selles se jama nagu ongi et ei jõua midagi peab millegi arvelt muutma kysimus oli nagu selles et kas teha vähem seerjaid suurtemate raskustega ja vähem või siis rohkem seerjaid väiksemate raskustega ja rohkmem. Aga sinu variant on teha rohkem seerjaid:D suurtemate raskustega ja veel rohkem kordi kaa…. see on kyll väga kena kõik aga tõsiasi on see et ma Ott Kiivikas veel pole.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> ehk siis ma ei suuda nimodi teha.Driver1
MemberVanus 16, Mees , eesmärgid on pisut lihaseid suurendada kuid pea eesmärk on jõud ning üldfüüsilise vastupidavuse suurendamine kaalun 65 kilo,
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Joon lisaks valku kaa ja spordijooke mõlemad pulbri näol.Driver1
Memberehk siis antlit tuleks tuleks tõsta 8-15 korda nagu ma aru saan jah?
Driver1
MemberAga kas peaks tegema väiksemate raskusega ja rohkem seerjaid või siis suurtemate raskustega ja vähem seeriaid milline oleks mõtekam?
Driver1
MemberKuidas seda arvutada saab?
Ette tänades
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused