Driver1
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Driver1
Memberpräägu on eripakkumistes whey1+fatburner3000 ja maksab 249:D ma lähen täna robocopi:D
Driver1
Memberno vaata seal on kirjas.. kui osta 3 pakki siis saab soodukat.. vaata poes. ja ma otsin 2hte venda veel st:D kolmas olen mina:)
Driver1
Memberega rinnakorvi kuju ei annagi muuta. Ma soovitaksin arendada selja lailihast, siis ei paista see rind midagi nii ees ja kui paistabki, siis seda uhkem
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>selja lailihas on mu lemmik lihas.. mul on se ikka päris suur.. aga rind on ikka ees.. ei tea mis teha.
Driver1
Membermu vennal oli hull kanarind.. käis jõusaalis ja läx ära ilusti.
Driver1
MemberKaua sa rinda treeninud oled? Kui oled pikemat aega sellega tegelnud, siis on lihtsalt rinnalihased tõmmanud selja küüru. Lahendus: seljatreening, pullover ja venitamine igal võimalusel.Teine variant on , et sul on nn kanarind. st, et rinnakorvi alumine osa on märgatavalt eespool kui ülemine. Selle vähendamiseks treeni ülemise rinnalihaseid ja õlgu. See ei ole mingi eriline juhtum. Suht-koht tavaline asi tegelikult.
mul on rinna ülemine osa märgatavalt alumisest osast eespool
Driver1
Membermul on ka vist nagu kanarind.. no jah.. ma olen vist natuke rinda üle treeninud ka.. ja mul on selg ka kõver.. et selja harjutusi pole eriti teinud..
Driver1
Memberhey..mul on siuke kysimus et mul on rinnakorv nagu natuke etepoole nagu kuidagi imelikult läheb ettepoole. Et mis harutusi tuleks teha et mu rinnakorv läheks normaalsesse asendissse tagasi.? loodan et saite aru
Driver1
MemberMinuarust on see piim mida poes myyakse üldse mõtetu – lõssipulber ja vesi suht tänapäeval. Õige maapiim on õige asi.
Driver1
MemberKüsiks kame (või kellegi teise käest käest), et kas puhkepäeval, siis kui lihased samuti kasvavad, ei ole vaja neisse vett ja toitaineid transportida, et nad taastuksid?On ju puhkepäevad just selleks, et treeningpäevadest taastuda ja kui kreatiin seda kõike soodustab, siis miks mitte seda võimaluse korral tarbida ka puhkepäeval.Palun parandage minu arusaama asjast, kui eksin.
Loe kame vastus korralikult läbi… on vaja võtta aga mitte nii palju:)
Driver1
Memberigaljuhul tänud teile:) Kame muide olin ka ise sarnaseltmõelnud, kuid nyyd on asi kindel tänks:)
Driver1
Membersamapalju kui trennipäeval sest lihas kasvab kõige rohkem puhkepäevadel. Paljud kirjutavad siin et nad võtavad proteiini ja kreatiini puhkepäevadel vähem kui treeningpäevad, tuleb võtt igapäev samapalu !! Glükoosi ei ole vaja jah puhkepäeval eriti võtta aga kui on kreatiini kuur siis tuleb ikka võtta sest parandab ju kreatiini imenduist.oled lugend seda et kuuridena pole mõtet võtta? kuskil siit amazoni artiklitest leiad selle:)
Driver1
MemberKahjuks pean raadiot kuulam:D aga kui võimalus oleks kuulaks D´n´B-d junglet, ragga junglet, 2 stepi, breakbeati, dark stepi, deep junglet.