Draw
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Draw
MemberLisa menüüle:
HOMMIK
muna 2tk (~100 g):
– Kaloreid 135 Kcal, Rasva 9 g, Valku 12 g, Süsivesikuid 0 g, Kiudaineid 0 g
LÕUNA
pruun riis v. tatar (60 g kuivkaal):
– Kaloreid 202.2 Kcal, Rasva 1.2 g, Valku 4.2 g, Süsivesikuid 43.2 g, Kiudaineid 0 g
ÕHTU
EKSTRA Klassikaline kodujuust 4% (Farmi) (100 g):
– Kaloreid 119 Kcal, Rasva 4 g, Valku 14 g, Süsivesikuid 2 g, Kiudaineid 0 g
Kaloreid: 456.2 Kcal
Rasva: 14.2 g.
Valku: 30.2 g.
Süsivesikuid: 45.2 g.
Kiudaineid: 0 g.
Vabal päeval jääb sheik ära see -220kcal.
Asjalik info, konkreetsed numbrid ja nimed, mulle meeldib. Aitäh!
Draw
MemberTahad lihtsalt kaloreid endale siis lisa menüüsse pool tahvlit (50g) shokolaadi näiteks. Lataki 250kcal juures. Või üks pisem jäätis vms.
Samamoodi võid mida iganes süüa, mis soovitud hulga kaloreid sisaldab.
See on küll rõõmustav info
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Aga süsivesikud ikka pigem jätta päeva esimesse poolde ja viimane “surakas” siis peale trenni taastumiseks. Kas nii?
Tänan!
Draw
MemberTere, Kristel!
Väga tubli. Ma ise võtsin mõni aeg tagasi eesmärgiks treenida 21 km-ks. Leidsin selleks kava : http://www.maximsport.ee/treeningprogrammid/jooksmine-21km
Aga hindasin ennast ilmselt üle, sest see kava on päris raske, ei suuda alati ette nähtud trenni korralikult ära teha, st teen pause sisse ja teen kõndi vahepeal, kui peaks terve aja jooksma.
Muidugi ma ei tea, mis mu pulss teeb, kuna pole pulsikella, vb pingutan tempoga üle lihtsalt.
Peaks ehk uue kava ette võtma, see http://my.asics.co.uk oli päris ahvatlev, seda enam, et keegi teab omadest kogemustest soovitada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igal juhul jõudu ja mitte alla anda!
Draw
MemberAga millega kcale juurde lisada? Olen lugenud, et süsivesikuid võiks olla ca 100g, kui soovid rasva % alandada – see on mul juba pisut ületatud. Rasva peaks olema 51g kui kaalun 51kg – praktiliselt olemas juba. Ja valku, oma kehakaal x 1,5 – 2g. Ka see on olemas. Siiski on kaloreid vähe. Kas olen väga valesti aru saanud neist asjadest? Või arvutan valesti? Sest need söögid ei ole mul üldse mitte väga rammusad.
Segadus
Draw
MemberOotan veel vastuseid, nõuandeid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Olen ette tänulik!
Draw
MemberTerekest!
Püüdsin siin nüüd muudatusi sisse viia.
Kordan üle: olen 23, naine, pikkus 154, kaal 51.
Soovin alandada rasva% ja säilitada lihast.
Trenni teen 3 x nädalas jõusaali ja 5 x jooksu (erinev kava, mõni päev on tempojooksud, mõni päev pikemalt ja rahulikumas tempos).
Nüüd jäin siin oma toitumiskavaga jänni..Kaloraaž on ikka veel madal, ent ei oska seda millegi arvelt enam tõsta – valgud, süsivesikud ja rasvad oleks nagu käes.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Draw
MemberSeda õpetati ühe firma poolt, kus tegutsevad tunnustatud arstid ja teadlased, seega on mul raske uskuda, et see täielik vale on. Muidugi on võimalus, et see jutt on puhtalt reklaamiks, et müüa nende poolt toodetavaid soja-tooteid..
“>(Kuigi soja kasulikkuses ei saa kahelda).
Draw
MemberMina olen kuulnud, et taimne valk on kasulikum ja tuleks süüa 60-40%, taimse valgu kasuks. Seda pidavat organism täielikult ja kiirelt omastama, vastupidiselt loomsele valgule, mida on raskem seedida ja ei omasta organism täielikult..Vale jutt?
Draw
MemberSelge, tänan!
Draw
MemberTänan, oli kasulik artikkel.
Ma ei olegi pimesi ainult aeroobse trenni peal, teen jõutrenni 3x nädalas ja jooksen ka, aga küsimusi tekitas just see väide.
Ei saanud siiski vastust otsesele küsimusele – kas vastab tõele, et aeroobne treening kasvatab lihaskiude vahele rasva?
Draw
Memberhttp://forums.fitness.ee/index.php?/topic/34065-jalad-peenemaks/
Väide on kasutaja poolt AlanBStard. Kuna ta on vana tegija, tõmas see väide tähelepanu. Ometi ei suutnud sellele teooriale Internetist kinnitust leida (siiani).
Draw
MemberAga mul ei ole nälga, söön 5-6 korda päevas, 3-tunniste vahedega. Energia puudust ei tunne..aga proovin siis portsjone suurendada ja vaatan, mis saab. Tänud!
Draw
MemberTänan.
Veel soovitusi, palun?
Küsimus pigem selles, et kas kaloraaži tõstmine aitaks mul saavutada väiksemat rasva protsenti, samaaegu lihast säilitades?
Tänud vastuste eest!
AutorPostitused