Draakon40
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Draakon40
MemberMul, selgus, et ise saan autoga aga Edmund ikka bussiga teiega siis. Ta kinnitab pärast ise veel üle, kui kodus on.
Draakon40
MemberHakkame nimesid kirja panema, kes bussiga minejad. Ega liinibussiga odavam ei tule, isegi see noorte hind täistunniekspressiga.
Ärge nüüd nalja tehke… Punt oleks pidanud juba ammu koos olema, otsiti ju isegi suuremat bussi.Mul kama…mina ütlen lihtsalt bussi ära, kui asi tänase päeva jooksul konkreetseks ei lähe.
Draakon40
MemberOli tõesti põnev ja hästi koraldatud võistlus. Tänud korraldajatele:)
Draakon40
MemberSee jah väga hea pakkumine, küsisin kah paarilt bussijuhilt. Üks lubas mõelda-arvestada, kas sellest soodsamalt annaks teha, tal kah 19-kohaline buss ja ka 27-kohaline olemas. Kas seal käibemaks sees juba 2700 krooni sees. Tunde läheb ikka kokku 14 ära siis.
Ma oleks kah kindlasti Tartust mineja siis bussiga ja Edmund. Koos lõbusam.
okBuss 19 kohta
kuni 10 tundi läheb 2700.-, iga üleläinud tund läheb juurde 60.-
Andke siis teada.
Draakon40
MemberTartu Arctic, sest hea saal on:)
oktoober 1, 2010 at 5:57 e.l. in reply to: Fitnessi MM Mexico 2010 – tulemused peale dopingukontrolle! #253101Draakon40
MemberNatalia- 3.
Liisa – 6.
Draakon40
MemberTänud, eks see uus asi ja üldse ei tea, kuidas välja tuleb:)
no vot..mis ma ütlesin.. tuleb vaid oodata Esta momenti
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Igatahes hoian sulle pöidlaid ja varbaid
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Draakon40
MemberEi no tänud, normaalset poseerimist polnud piltidel ollagi, katsetame uuesti, harjutan vahepeal:)
Lähen Athletic fitnessi proovima.
Häbelikkuses pole asi,eestikatel pole ikka minu jaoks mingit kategooriat – kulturist ju pole, bodyfitnessi kostüümidemaailm ja poseerimine hirmutab:)
Jah, olen sellega kursis ja temaga ka korduvalt rääkinud, kuid tütarlaps on natuke häbelik
Draakon40
MemberTÕELISELT tublid, suur töö tehtud, ÕNNITLUSED mõlemale!!!
Draakon40
Member1. Kai Greene
2. Jay Cutler
3. Dexter Jackson
4. Phil Heat
5. Roelly Winklaar
6. Branch Warren
7. Ronny Rockel
8. Victor Martinez
9. Robert Piotrkowicz
10.Toney Freeman
Draakon40
MemberÕnne, tubli!!!
Draakon40
MemberÕnne, tervist, jõudu ja jaksu! Head sünnipäeva!
Draakon40
MemberTere!Õpin nüüd Tartu Ülikoolis ja kolisin Tartusse elama. Kas keegi teaks head jõusaali soovitada? Põhiliselt on vaja ainult kükke, jõutõmmet ja rinnaltsurumist teha, nii et ei tahaks 500.- kuus maksta nende uhkete isolatsioonmasinate eest. Googeldasin ka omajagu, aga osadel saalidel pole nähtavasti kodulehtegi. Ette tänades.
Harrastusspordirühmade info TÜ-s
http://www.tysk.ee/index.php?sisu=tekst&am…06〈=est
muidu hinnakiri, septembris soodustused
http://www.tysk.ee/fitness/index.php?sisu=…08〈=est
ja täna lahtiste uste päev, kus võib külastada ka jõusaali tasuta :
august 21, 2010 at 12:42 p.l. in reply to: I Eesti KV athletic fitness: galerii, tulemused, kommentaarid #273890Draakon40
MemberNii et Lõuna-Eesti rahval kah hea võimalus uue alaga lähemalt tutvuda ja kiirelt võistlusteks valmistuma hakata. Tulge julgelt osalema Arcticusse, kes vähegi huvi tunneb:)
Esmaspäeval, 23.augustil kell 19:00 toimub Tartus spordiklubis Arctic Sport Club Athletic Fitness tutvustav treening.Treening koosnes:
Soojendusest sõudeergomeetril ning sõudmise õige tehnika harjutamisest.
Lõuatõmbed ja õige soorituse tehnika
Rööbaspuudel surumine ja õige soorituse tehnika
Venitus.
Lisaks räägime ka Eesti meistrivõistlustest Athletic Fitnessis, mis toimuvad 10:10.2010 Näituste Paviljonis koos IluSõnum 2010 ga.
Treeningule saab registreerida ning lisaküsimusi esitada, saates mail
athletic@fitness.ee või helistades nr 56 458 688
Treeningut viivad läbi ja aitavad võistlusteks valmistuda Indrek Viska ja Martin Münz.
Draakon40
MemberÕnna, jõudu, jaksu!!!
AutorPostitused