Draakon40
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Draakon40
MemberDraakon40
MemberDraakon40
MemberSilvar harjutas täna bikini kõndi:
tagantpoos tuli kah väga hästi välja aga seda ei näita praegu:)
september 1, 2012 at 6:24 p.l. in reply to: Team Kiivikas – Saage tuttavaks Teami uue liikme Madisega (Karm lugu)! #323255Draakon40
MemberAnts tegi ju Athleticut kah tublilt, loodame, et tuleb ka selles katis välja:)
Draakon40
MemberAF originaalsete määruste järgi peaks liialt lihaselist vormi alla hindama. Nagu ka bodyfitnessis võistlevat naist, kes näeb välja nagu kulturist jne. Tundub aga, et viimasel ajal on sellest mööda vaadatud.
AF pole ülikuiv vorm nii oluline, sest see üksinda ei ole lõpptulemuses nii tähtis ning ülikuiva vormi juures väheneb ka töövõime jõuvoorus.
Juhendite järgi jah aga Euroopakatel hinnati ikka nii meeste kui naiste osas kõrgemalt nii lihaselisust kui kuivust. Mehed olid kindlasti klassikalise kulturismi mõõtu seal. Ja meil naistest said kehavooru parimad tulemused leedulannast kulturist ja üks tütarlaps , kes samal võistlusel osales ka bodyfitnessis ja oli väga kuiv.
Samad kriteeriumid on kirjas fitnessi võistlejatele. Oleg on minu arvates väga kuiv olnud ja väga edukas.
Eestis võib kindlasti poolpehme vormiga ka osaleda aga mujal kindlasti mitte
Draakon40
MemberMa nägin umbes kolm kuud tagasi neid seal Vana-Narva maantee sekspoes. Võibolla sealt saab tellida siis vms. Igastahes olid uued, rohkem ma tähelepanu ei pööranud, kuna teised läikivad vidinad kiskusid tähelepanu ära
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>need ilmselt:
Draakon40
Membervb natuke liiga taga jah, aga ei näe selga vabsee? siin ei kalluta nii palju taha, aga õlad vist natuke liiga üleval :

No nüüd 16. okt saan 20 jah, et siis aega on veel küllalt
Draakon40
MemberEsta, soovitan sul kindlasti enne MMi ka Natalja juurest läbi käia, annab kindlasti enesekindlust juurde.
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jah, võiks kindlasti. Poseerimine mul kogu aeg metsa läinud tgl-lt. Tnx
Draakon40
MemberPoseerimine ilma peeglita ei tule kah välja, homme Silvariga poseerima.
Täna väike eelproov:
Draakon40
MemberBiitsepsile viimasel ajal vähe tähelepanu pööranud, ei jõuagi enam teha.
Draakon40
MemberDraakon40
MemberNonii… tundub, et puhkus pikeneb. Hetkel on olukord selline, et kas üldse 3. septembrilgi saali jõuan. Mitu päeva juba palavikus olnud ja kaal on langenud alla 80kg. Lihast olen kõvasti kaotanud, kuna pole ennast üldse liigutanud ja söönud ka eriti pole, ainult teed ja mahla joon.
Mõelge ise kui teil näiteks hüppeliiges on kipsi pandud ja kahe nädala pärast on säär kaks korda väiksem. Mul hetkel sama olukord. Aga no… mis teha… tuleb hakkama saada
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>.Jama kindlasti:(
Aga soovitus sulle, Taavi, mõtle läbi, millele keskenduda tahad, kas korvpallile, jõutõstmisele või kulturismile. Kõike üheaegselt hästi teha tavaliselt ei õnnestu, eriti kui vigastused kerged tulema. Head paranemist!
august 23, 2012 at 5:59 p.l. in reply to: Arnold Classic & AC Amateur Europe 2012: MEDALISADU #322398Draakon40
MemberJätkamismõte hakkas Kooviti peas vasardama siis, kui ta leidis rahvusvahelisest võistluskalendrist maineka jõuproovi, “Arnold Classic Europe”, mis toimub 12.-14. oktoobrini Hispaanias.
Draakon40
MemberSelge pilt
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>. Mind muidugi huvitab rohkem, kas juuniore ka tuleb TÜSKi tiimist, kes nagu oleks ütleme 90% kindlad
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>?Treeni ja valmistu Aleksei hoolega, küll konkurente tuleb:) Kunagi ei tea, kes kuskil valmistub ja vorm peab hea olema vaatamata konkurentide vähesusele või rohkusele. Jõudu!
Draakon40
MemberTreenijaid ikka on aga kirjutajaid mitte.
Arvan, et paljud pole veel kindlad, kas võistlevad. Treenivad küll selle eesmärgiga aga ei tea, kas vormi jõuavad. Arhleticus on kindlasti terve hulk välja tulemas.
Silvar on jah nii ülekoormatud, et arvutisse eriti ei jõua. Kohtub aga uute ja vanade treenijatega ning koostab neile trenni- ning toitumisplaane, õpetab-juhendab hästi paljusid. Eriti tore on, et huvilisi tüdrukuid on järjest rohkem Silvari poole pöördunud. Kõigist kindlasti võistlema tulijaid ei saa aga loodame mõned juba sügisel võistlema saada. Rohkem kindalsti kevadeks.
Mina treenin, üks pilt tõestuseks trenni lõpust.
AutorPostitused