DoubleAces
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DoubleAces
MemberNoonii!
Uus nädal, uus treeningkava! Nädala esimene trenn tehtud ja peab nentima, et trennist kojusõit oli üsna ohtlik – käed ei tahtnud väga rooli keerata!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Sel nädalal tuleb teha palju korduseid lühikese aja ja kergete raskustega, keha pole harjunud. Aga ootan huviga kuidas nädal läheb!Tunne on selline, nagu ma söön liiga palju ja teen trenni liiga vähe, kuigi vaadates nii toidu kui ka treeningu numbreid, saan aru, et tegelikult see pole tõsi – aga … miski sees nagu tahaks teha midagi kuidagi ROHKEM. Õnneks on head treenerid kes ei lase hulluks minna ja ennast ära rikkuda!
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Pilte pole … aga noh – dude with a barbell – standard stuff
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Jõudu kõigile!!
DoubleAces
MemberHey!
Annaks väikese ülevaate sündmustest ka enda vaatevinklist! Nii palju tublisid tüdrukuid siin, et tuleb päris palju vaeva näha, et tempos püsida!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Korralik treening on käinud pühapäevast saadik! Kristinaga, omaette, grupis … kardio, HIIT, jõutreening, poksi … kõike. Pilte pole jõudnud õieti tehagi aga mõni siiski:

Tänane päev sai lõpetatud rinna-trenniga, homme saab olema kerge jalatrenn ja ilmselt veeeeel kardiot
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tuleb ausalt ära öelda – võrreldes Kristina trennidega, on mu jõutreeningud nagu lõõgastavad spa-puhkused
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Nädalavahetusel püüan võimalikult palju puhata (trennide vahepeal muidugi) ning uuel nädalal juba maksimumiga. Ootan põnevusega ka toitumiskava! Praegu püüan ise võimalikult korralik olla, aga homme ma arvan, et teen vist ühe cheati ja … söön pruuni riisi asemel ühe korra valget riisi… #yolo.
Nädala võib üldiselt kokku võtta niimoodi:

DoubleAces
MemberVaatasin kingad üle … no ei sobi ühedki
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>märts 7, 2013 at 8:06 p.l. in reply to: Süsivesikute laadimine tsüklilise ketogeense dieedi ajal #338229DoubleAces
MemberLeidsin midagi head
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> -
AutorPostitused