DoubleAces
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
DoubleAces
MemberMina tegin ka trenni! Ausalt noh
” data-emoticon=”true” height=”20″ src=”/uploads/emoticons/default_biggrin.png” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” title=”
” width=”20″>DoubleAces
MemberTäna oli mingi imelik päev trennis. Esmaspäev on loomulikult international chest-day! Hetkel ma otseselt jõudu ei treeni ja olen juba mõnda aega olnud meeldivas kaloridefitsiidis, samuti taastun siiamaani vigastusest AGA … benchpressi rekord sündis
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei tea kustkohast see tuli aga tuli. Enne seda sai tehtud warmup ja omajagu kõhulihaseid ja siis pauk luuavarrest
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Good day!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
DoubleAces
MemberAkrobaatika saab ilmselt suhteliselt k2ppa selle trenniga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Ma ei tea kui palju seal seda v6itluskunsti on v6i ei ole, aga pole ka oluline. P2ris l6bus oli!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DoubleAces
MemberKai “The Predator” Greene võitis just selle aasta Arnold Classicu. Ma arvan, et see nägu ütleb rohkem kui 1000 sõna!
DoubleAces
MemberHei!
Sain täna esimese enam-vähem normaalse treeningu tehtud peale peaaegu nädalast pausi. Eelmise nädala algul vigastasin selga ning ei saanud põhimõtteliselt mitte midagi teha. Annab veel tunda aga rinnatrenni sai täna põhimõtteliselt edukalt lõpule viia
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Rõõm näha pilte ja videosid – väga inspireeriv
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Rohkem palun! 
Edasi seltsimehed!
DoubleAces
MemberAlina ja Kristina tegid täna mõnusa välitreeningu!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Mina elasin neile diivanilt kaasa! hohoho
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Моя фитоняшка !

DoubleAces
MemberAlina tegi hommikusöögi pühade puhul! Proteiinipannkoogid kirssidega!
DoubleAces
MemberHoi!
Täna oli siis kaua oodatud chest day
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Yeee….. ainult, et jõudu ei olnud, lihast ei tundnud … ühesõnaga läbi ja lõhki ebaõnnestunud trenn oli täna! Üldiselt, tunnen, et peaks väikese puhkuse tegema, aga … Arnold
” srcset=”/uploads/emoticons/sad@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>
Case and point.
PS! Kristina – super pildid/video!
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> 
DoubleAces
MemberLaupäeva õhtu! Käisin klubitamas! Käed ja õlad said korralikku koormust… hetkel isegi nats raske trükkida
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Igatahes trenn läks niimoodi:
STEP 1: Drink awesome fluffy BCAA drink

STEP 2: BEASTMODE ON!

Jõudu seltsimehed!
DoubleAces
MemberTäna oli jalapäev! Viies päev trenni järjest ja jõuvarusid täitsa jagub veel. Suurepärane
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Kõik kavad on käes ja töös ja tunne väga hea. Ja varsti saab roosa särgi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DoubleAces
MemberMa tahaks seda punast!

DoubleAces
MemberDoubleAces
MemberSuur tere.
Täna sai tehtud ühistrenn Kristinaga. Ega palju mäletagi sellest … 5 minutit trenni … siis tuli blackout ja siis oli juba trenn läbi
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Pole ikka üldse harjunud sellise Fast and Furious treeninguga
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Aga tunne hea et tehtud sai. Üleüldise enesetunde võiks kokku võtta järgnevalt:Качаю вечером, качаю днём,Качаю в самолетах, качаю за рулём.Качаю там, где можно, качаю где нельзя,Я прокачаю даже то, что не качается.#BOOM
DoubleAces
MemberHo-ho-ho!

2 tundi seljatrenni selja taga! Uskumatu, aga – energiat on praegu nii palju, et läheks teeks ühe trenni veel! …. Hmm … ok, ei lähe. Aga võiks!
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>Kahjuks, mul ei ole isiklikku fotograafi saalis kaasas, mistõttu taaskord – no picturinos …aga ma jagan midagi muud siis. Terve trenni jooksul andis mulle motivatsiooni mõte sellest, milline elu peale seda üritust on … Ühesõnaga – see mängis 2 tundi järjest kõrvaklappidest ja oli vaimusilmas
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> Vaadake/kuulake … annab rohkem energiat kui D-vitamiin
” srcset=”/uploads/emoticons/biggrin@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>DoubleAces
MemberKas see mees, kes esimesed 10 sekundit videos on osaleb ka ………. ?
-
AutorPostitused