dopingukytt
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
dopingukytt
Member2-3 km jooksu+ 10 min venitused.
dopingukytt
MemberSee greg tundub kuidagi proportsioonist väljas olevat…..igastahes omamoodi kehakuju küll
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dopingukytt
MemberLeiuta endale kuidagi ,,rööbaspuud”, kus saaksid surumist teha, see on päris hea harjutus näiteks maakohas treenimiseks, kus kangi jms kohe ei leidugi.
dopingukytt
MemberKombineeri. Mul mõjuvad hästi superseeriad, mingi perioodi teen neid (ilma mingi raskuseta) ja teine periood teen jällegi raskusega lühikeste korduste arvuga seeriaid. . Õpi valu kannatama ka..mul alguses oligi ses probla, et ei suutnud kannatada seeriat lõpuni.
dopingukytt
MemberNoo.. raskuste tõstmine mõjub veits liigestele, aga kui nii mõelda leiad, et iga asi on ju tegelt kuidagi kahjulik.
dopingukytt
Membersee tissi rappumine on mega väljend
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dopingukytt
MemberVaevalt, et Mozorov midagi keelatut tarbib. Kuid mis kamm selle Moskva vennaga oli, kes dopingukontrolli ei tahtnud minna? Ta paistis olevat kuradima kõva……
dopingukytt
MemberMÖLA- mölise vastane ära. Treeni vaimu, see on kõige alus. Õpi kurja nägu tegema! Võid kah hoopis lolli nägu teha, et vastane irnuma hakkaks.
” srcset=”/uploads/emoticons/smile@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dopingukytt
MemberSöön tavaliselt mingi tunnike enne trenni banaani , joon mahla ja veits saiakesi. Eile õhta hakkas jälle kõhus keerama… njh omamoodi värk küll päris head tulemused valuga. Kõhtu tegin nii: 101 istesse tõusu, 3*40 istesse tõusu, 3*20 (8kg lisaraskusega)- minu puhul see toimib. s.t alguses väsitan kohe ära, siis teen kiireid kordusi ning seejärel raskusega. Kas sellest võib kah kõhuvalu olla, et rasvaprotsent on suht väike,et pole mida kulutada? Või hoopiski sellest,et teen kõhtu liiga palju- neli kuni viis korda nädalas? Söön hommikul muna ja võibleiba, koolilõuna, peale kooli veits näxin, siis trenn, mingi pool tundi kuni tund peale trenni õhtusöök ning õhtul veel söön midagi juhuslikku. Ei tarvita toidulisandeid. Olen 14.
dopingukytt
Memberdopingukytt
MemberHehh .. hea aprillinali
dopingukytt
MemberSee kaaluvärk on fifty-fifty. Palju oleneb ka elukeskkonnast (nt sõbrad, töölaad)….
dopingukytt
MemberÜhel jalal kükid, pöia tõsted trepiastmel, väljaastest hüpe jalgade vahetamisega-kui kangi, hantleid sul pole. Neid harjutusi on tegelt üsnagi palju, mida saab nappide vahenditega kodus teha. Kombineeri! Tegelt kui viitsid pane rasked kummikud jalga ja mine metsa, kus on väikesed tõusud jooksma
” srcset=”/uploads/emoticons/wink@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″> väike vaheldus
” srcset=”/uploads/emoticons/tongue@2x.png 2x” width=”20″ height=”20″>dopingukytt
Memberkõva mees, kuid mis selle mehe nimi on, teab keegi?
dopingukytt
Membersorry- 20 kordust, mitte 20 seeriat
AutorPostitused