Don Diablo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Don Diablo
MemberNo soojendusega läheb mul ka kauem aga raskuste kallal üritan alla 50 min olla.
Kusjuures teen tervele kehale(kokku 17 harjutust) ja üle päeva… vahel puhkan ka kaks või kolm päeva.
Aga noh.. HIT programmi tehakse mitut moodi, kõigile ei peagi asi ühtmoodi meeldima.
Igatahes edu
Don Diablo
MemberSeda on küll hea kuulda, et siin kandis ka HIT-i tehakse.
Küsiks paari asja.. Kuidas ajaga hakkama saad? Mina näiteks sain asja 47min sisse mahutatud alles paar trenni tagasi.
Kas treenid tervet keha ühel päeval?
Mida sa trenni ajal jood, et kokku ei kuku..? Mina olen isostari joonud.. ja täitsa talutav on enesetunne. Eile proovisin vett juua nagu siin osad soovitavad aga siis pidin peaaegu, et kokku kukkuma.
Ootaks meeleldi vastuseid
Hitimees
Don Diablo
MemberNojah… siis olen küll valel teel. Nimelt üritan HIT kava järgi teha ja 45-50 minutiga trenniga maha saada. Jutustamiseks kohe kindlasti aega ei jää. Peale trenni olen nagu narkouimas… aga saun mõjub väga positiivselt.. sealt väljudes olen justkui teine mees:)
Don Diablo
MemberIlma saunata nagu ei saa. Super asi peale trenni. Iseasi kuidas see kellegile mõjub. Minule pole siiani kuhugi halvasti mõjunud.
Don Diablo
MemberSeega ei kõlba nagu kuhugi?
Don Diablo
MemberAga Isostar jms ei sobi?
Don Diablo
MemberMinu trenn kestab 45-60min. Mida soovitad trenni ajal juua?
Don Diablo
MemberSeal on kilo hind….
Mina sain 2,1kg + 1,5kg energia jooki alla 500
Don Diablo
MemberTänud!
Nüüd pilt palju selgem
Aga kas trenni ajal on hea süsivesikuid manustada?
Don Diablo
MemberSee võib muidugi tõsi olla, et mul progress tänu asja uudsusele on kuid kui rohkem asjasse süveneda siis ei tahaks eriti uskuda, et HIT algajatele ei sobi.
Kuigi peab tõdema, et saalis kus mina käin ei ole ma veel kedagi HIT-imas näinud.
Äkki veel mõni asjatundja arvamus
-
AutorPostitused