Don Diablo
Forum Replies Created
-
AutorPostitused
-
Don Diablo
MemberFlexer
Don Diablo
MemberNo ma arvan, et minul on umbes midagi sarnast. Kaloreid ma küll lugenud ei ole kuid söön ikka päris hästi. Kaalu hakkas kilo haaval juurde tekkima alles siis kui treenis hakkasin käima ja valgumöllu sööma.Kusjuures powerit kulutan minimaalselt… 8h istun kontoris ja klõbistan
Kui saladus pole, siis palju vanust on?
Don Diablo
MemberNo ma arvan, et minul on umbes midagi sarnast. Kaloreid ma küll lugenud ei ole kuid söön ikka päris hästi. Kaalu hakkas kilo haaval juurde tekkima alles siis kui treenis hakkasin käima ja valgumöllu sööma.
Kusjuures powerit kulutan minimaalselt… 8h istun kontoris ja klõbistan
Don Diablo
MemberNojah.. kui seda kana vaid jaksaks süüa nii tihti. Üle viskab ju. Tavaliselt söön seda ternnivabal päeval töölt tulles
Don Diablo
MemberSelge.
Võtan oma kava ette ja panen paar muudatust kirja
Tänud
Don Diablo
MemberOk
Aga kas teed jalgadele veel midagi peale smithi või “tapad” end sellega nii ära, et polegi vaja muid harjutusi teha?
Don Diablo
MemberJa, just sealt ma seda vaatasingi a tahaks teada kas mõjub sama hästi kui smith?
Kui nii on siis hakkangi seda tegema.
Don Diablo
MemberAga mida see Hack-kükk endast kujutab… tundub midagi sarnast. See vast veel ohutum?
Don Diablo
MemberEi ole küll kindel kuid arvan, et seda ma silmas pidasingi.
Don Diablo
MemberTänan vastuse eest.
Pean siis hakkama ka kükitama. Kusjuures drenasööril on see vast lihtsam ja seljale ohutum kui kang kukile võtta.
Don Diablo
MemberRasvaprotsent 6? Hmmm.. mul oli see paar kuud tagasi 9 ja väideti, et igati alla normi. Norm algab 10 st. Nüüd kui igasugu jama sisse ajan on % 11-le tõusnud.
Samas tekkis küsimus tüüpilise “NL aegse” lõuna kohta, et kui palju selline söömaaeg valku, süsivesikuid jms võib sisaldada… umbkaudugi
1)bor??
2)maksastrogonov
2)rosina kissell kohupiimaga
lisana kaks viilu leiba ja mahl
Silma järgi kaalu ma kahjuks öelda ei oska aga kandik on päris raske:)
Don Diablo
MemberKusjuures selliseid inimesi on olemas küll…. mina ja minu vend ntx.
Mõlemad sööme nagu loomad a rasva ei paista mitte kuskilt. Kusjuures kontoritööd teeme kah… et eriti liikumist kah ei ole.
Samas on jälle raske lihast saada sellise “sirge soolikaga”
Don Diablo
MemberTargemad mehed väidavad, et HIT-i juurde peakski jääma. Kui pidevalt raskust või kordusi lisad ning piisavalt taastud peaks progress kindel olema.(koos õige toitumisega ikka) No ja taastuma peab ka
Kuigi mõni väidab, et puhkama peaks ca 4 päeva, et siis areng kõige kiirem…. no mina nii kaua küll puhama ei hakka.. peab ikka eriti pooleks ennast rassima kui 4 päeva puhkuseks vaja on.
Loomulikult on asi individuaalne, vbla sulle ei sobigi selline kava.. aga proovima peaks ikkagi.
Don Diablo
MemberLäks päev… läks teine a teema sain loetud. Ei ole jah s….t jutt. Enamus asju juba teada aga mitte nii põhjalikult. Eks see point ikka ongi enda rihmaks tõmbamises mitte niisama näo tegemises. Loomulikult ka söömine… a selle vastu ei vaidle vist siin foorumis keegi.
Tundub, et on õige tee valitud!
Don Diablo
MemberKui sa lugeda viitsid siis http://www.bodybuilding.com/fun/hitworkout.htm
Kommentaare paluks
AutorPostitused