Skip to main content

Don Diablo

Forum Replies Created

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 131 total)
  • Autor
    Postitused
  • in reply to: Mis klubides käite? #43914
    Don Diablo
    Member

Flexer

in reply to: Õgimine #43258
    Don Diablo
    Member

No ma arvan, et minul on umbes midagi sarnast. Kaloreid ma küll lugenud ei ole kuid söön ikka päris hästi. Kaalu hakkas kilo haaval juurde tekkima alles siis kui treenis hakkasin käima ja valgumöllu sööma.

Kusjuures powerit kulutan minimaalselt… 8h istun kontoris ja klõbistan

Kui saladus pole, siis palju vanust on?

in reply to: Õgimine #43206
    Don Diablo
    Member

No ma arvan, et minul on umbes midagi sarnast. Kaloreid ma küll lugenud ei ole kuid söön ikka päris hästi. Kaalu hakkas kilo haaval juurde tekkima alles siis kui treenis hakkasin käima ja valgumöllu sööma.

Kusjuures powerit kulutan minimaalselt… 8h istun kontoris ja klõbistan

in reply to: Õgimine #43187
    Don Diablo
    Member

Nojah.. kui seda kana vaid jaksaks süüa nii tihti. Üle viskab ju. Tavaliselt söön seda ternnivabal päeval töölt tulles

in reply to: Kükk ja jõutõmme #43184
    Don Diablo
    Member

Selge.

Võtan oma kava ette ja panen paar muudatust kirja

Tänud

in reply to: Kükk ja jõutõmme #43181
    Don Diablo
    Member

Ok

Aga kas teed jalgadele veel midagi peale smithi või “tapad” end sellega nii ära, et polegi vaja muid harjutusi teha?

in reply to: Kükk ja jõutõmme #43177
    Don Diablo
    Member

Ja, just sealt ma seda vaatasingi a tahaks teada kas mõjub sama hästi kui smith?

Kui nii on siis hakkangi seda tegema.

in reply to: Kükk ja jõutõmme #43175
    Don Diablo
    Member

Aga mida see Hack-kükk endast kujutab… tundub midagi sarnast. See vast veel ohutum?

in reply to: Kükk ja jõutõmme #43173
    Don Diablo
    Member

Ei ole küll kindel kuid arvan, et seda ma silmas pidasingi.

in reply to: Kükk ja jõutõmme #43171
    Don Diablo
    Member

Tänan vastuse eest.

Pean siis hakkama ka kükitama. Kusjuures drenasööril on see vast lihtsam ja seljale ohutum kui kang kukile võtta.

in reply to: Õgimine #43170
    Don Diablo
    Member

Rasvaprotsent 6? Hmmm.. mul oli see paar kuud tagasi 9 ja väideti, et igati alla normi. Norm algab 10 st. Nüüd kui igasugu jama sisse ajan on % 11-le tõusnud.

Samas tekkis küsimus tüüpilise “NL aegse” lõuna kohta, et kui palju selline söömaaeg valku, süsivesikuid jms võib sisaldada… umbkaudugi

1)bor??

2)maksastrogonov

2)rosina kissell kohupiimaga

lisana kaks viilu leiba ja mahl

Silma järgi kaalu ma kahjuks öelda ei oska aga kandik on päris raske:)

in reply to: Õgimine #43123
    Don Diablo
    Member

Kusjuures selliseid inimesi on olemas küll…. mina ja minu vend ntx.

Mõlemad sööme nagu loomad a rasva ei paista mitte kuskilt. Kusjuures kontoritööd teeme kah… et eriti liikumist kah ei ole.

Samas on jälle raske lihast saada sellise “sirge soolikaga”

in reply to: H.I.T programm #43102
    Don Diablo
    Member

Targemad mehed väidavad, et HIT-i juurde peakski jääma. Kui pidevalt raskust või kordusi lisad ning piisavalt taastud peaks progress kindel olema.(koos õige toitumisega ikka) No ja taastuma peab ka

Kuigi mõni väidab, et puhkama peaks ca 4 päeva, et siis areng kõige kiirem…. no mina nii kaua küll puhama ei hakka.. peab ikka eriti pooleks ennast rassima kui 4 päeva puhkuseks vaja on.

Loomulikult on asi individuaalne, vbla sulle ei sobigi selline kava.. aga proovima peaks ikkagi.

in reply to: H.I.T programm #43051
    Don Diablo
    Member

Läks päev… läks teine a teema sain loetud. Ei ole jah s….t jutt. Enamus asju juba teada aga mitte nii põhjalikult. Eks see point ikka ongi enda rihmaks tõmbamises mitte niisama näo tegemises. Loomulikult ka söömine… a selle vastu ei vaidle vist siin foorumis keegi.

Tundub, et on õige tee valitud!

in reply to: H.I.T programm #42909
    Don Diablo
    Member

Kui sa lugeda viitsid siis http://www.bodybuilding.com/fun/hitworkout.htm

Kommentaare paluks

Viewing 15 posts - 106 through 120 (of 131 total)